martes, 23 de junio de 2015

El Quadern informa : EFICÀCIA

Divenderes aterrisarem en el nostre nou lloc de veraneig i habitual lloc de treball estiuenc en La Sardina, i observarem que els solar colindant, de propietat municipal i amb un ús previst dotacional públic, esperem no es tarde massa en dotarse-li d'ús, estava encara per netetjar, problàbement perquè fñisicament i pel seu emplaçament pareig que siga de l'urbanització i tots els anys avissava mon pare per a que el netetjaren, el que este any no ha fet per ciscunstàncies personals que alguns conegueu.

Davant la disiuntiva de seguir el camí formalista vía registre entrada o Línea Verda o seguir el camí que ens demanà l'amic Pep el Nyau de col.laboració comunicant-li a ell personalment tot allò que observarem deficient en els temes que ell porta, optarem per lo segón i li pegarem una telefonadeta, amb foto incluida i detalls varis. 

Ressultat : Huí a les 8 del matí ja estava una màquina netetjant dit solar. Això es el que es diu eficàcia i ganes de fer-ho bé, per damunt quant es pot de formalismes innecessaris.

Pep, eres gran i no sòls de tamany físic, més treballadors com tú tingam. 

20 comentarios:

  1. Eficàcia? Si és la seua feina perquè s'ha de recordar-li que ha de fer-la? Deuria tindre el solar net des de fa mesos per evitar incendis, plagues o mala imatge per als turistes i no ara que els molesta als veïns. I qui no és amic seu que ha de fer? Seguir per registre d'entrada i esperar una setmana perque no té el seu tlf?

    ResponderEliminar
  2. El seu teléfono es públic i pot parlar amb ell qualsevol que el demane al ajuntament per a fer-ho.
    I sí, el solar no s.ha netejat tampoc quant manaven els altres i es va tindre que tirar mà d'amics regidors molt populars perquè com assenyalem no pareix públic per la seua situació.
    I sí, es eficàcia una vegada comunicada una incidència que necessita de maquinaria i personal especialitzat solventar.ho en dos dies laborables.

    ResponderEliminar
  3. Al eliminat : No soc Sheldon Cooper i per tant distinguisc les ironíes. Així que tila y bicarbonato que no he acabat el 24 de Maig.

    ResponderEliminar
  4. Enrique, pasa de ellos, cuando denunciabas lo de la conexión ilegal de la escoleta y otros mira que te aplaudían, ahora bien si alabas algo bien hecho del gobierno entonces ya eres lo peor, tu a lo tuyo, al Cesar como bien dices lo que es del César.

    ResponderEliminar
  5. Nyau és un gran treballador, honrat i millor persona. En tot el que fa dona el 120 % d'ell.

    ResponderEliminar
  6. Eixa no es la seua faena
    Eixa faena es de la brigada munincipal
    Conclusio, ni tu ni ell sabeu de que va

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment d'acord. Este senyor és el cap al nostre poble d'una empresa privada de neteja que té contracte amb l'Ajuntament. No deu encarregar-se de temes que no li competen: El que tu has demanat, Enrique, és cosa de la brigada. Este senyor no té competència ninguna per a aclarir res del qie li vas demanar. És Adolfo qui la té.
      Per cert, Linia Verda no està per a eixes coses? No cal buscar "amics" per a que ens agilitzen les tramticaions, pense jo.

      Eliminar
    2. No se a que el referiràs en buscar amics, en el meu cas no sabía a qui li corresponía exàctament el tema, li ho vaig consultar a un teléfon que torne a dir es públic i està solventat.
      Efectivament la Línea Verda funciona i molt be.

      I sí, tinc bona amistat amb Pep i des de l.epoca d.Unitat del Poble Valencià i Unió Valenciana, i sabeu perquè ? Perque busquem l.enteniment, el consens i valorem a les persones per damunt de les ideologíes. I per això abdós tenim amics de totes les ideologíes.

      Eliminar
  7. Eficacia seria que ningú tinguera que avisar pa que netejaren un solar que hauria d'estar sempre net i no quan un veí avisa.

    ResponderEliminar
  8. Efectívament, tens raó comentarista de les 14:05, no es damunt la seua faena pel que més validesa té qui poguent com fan molts haver-se llavat les mans es preocupa del benestar del seus veins i comunica a qui corresponga el tema.
    Més gran encara Pep.

    ResponderEliminar
  9. El tractor que està fent eixa feina no es de FCC es el tractor i personal de l'Ajuntament.
    No crec que amb eixa gestió tinga res a vore el Sr. Josep Clar i Nadal (ex regidor del Bloc a Tavernes reconvertit per obra i gràcia del Sr. Alcalde en encarregat d'una concessionaria municipal)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per la mateixa obra i gràcia que Remigio ocupava el mateix lloc quant Vidal era alcalde

      Eliminar
    2. Hi han dos xicotetes diferencies
      Remigio ja treballava en Fcc antes de vindre al poble i no va tirar a ningu del seu puesto de treball, com si va fer el sr Clar, pues eixe puesto era de nova creacio

      Eliminar
    3. No cuentes cuentos que no cuela, ese es un puesto de confianza del gobierno pues controla que la empresa concesionaria cumpla. Y por eso antes Remigio, ahora Pepe y cuando haya otro gobierno habrá otro. Tu mismo lo dices, es un puesto de nueva creación y el primero que lo ocupó fue alguien de confianza del PP.

      Eliminar
    4. Tots iguals de corruptes.
      Felipe amb el,que diu defensant al Nyau que antes estaba Remigio.
      Ací es veu no valen els mèrits,sols les confiances.
      No deurien poder presentar-se mai més ni PP ni Compromís. I si altres partits pensen igual,tampoc.

      Eliminar
  10. El lloc de encarregat de FCC es un lloc de treballador de l'empresa no es i no deuria de ser un lloc de confiança del govern de torn (ni del PP ni de Compromís ni de ningú).
    Els qui tenen que controlar als concessionaris son els tècnics i funcionaris municipals, no son personal infiltrat de caracter polític a les empreses privades imposats pel govern de torn. Això te un nom i es amiguisme, clientelisme i enxufisme, ho facen uns o si ho fan altres.
    A Tavernes hi ha dos empreses concessionaries de serveis públics (Hidraqua i FCC) i en una més que en l'altra (FCC), segurament per la baixa qualificació del personal que necessita per fer moltes de les seues faenes, s'estan utilitzant sistemàticament pels governs de torn per a colocar a les seues persones de confiança o per a fer favors als seus amics o pijor encara per comprar voluntats (vots).
    Això es repugnant, ho faça el PP, Compromís o qui va privatitzar el servei en el seu dia, EUPV, no oblidem que aquets serveis es van privatitzar en 1992, essent idea tot del entonces Alcalde Bononad. (curiós també que un dirigent comunista siga l'únic a Tavernes que ha privatitzat un servei públic).
    El que es vergonyós i la ciutadania li dona "ASCO" es que els partits solen criticar els que fan els altres quan estan a l'oposició i després fan el mateix, i després els seus dirigents i el seu personal incondicional que normalment es beneficien d'eixes prebendes ho intenten justificar amb el "I TU MÉS" o amb el "TU TAMBÉ".
    Que fastic i que poca vergonya.

    ResponderEliminar
  11. Que el gato sea blanco o negro pero que cace ratones y aquí el ratón ha sido cazado, que es lo que les molesta Enrique : El solar está limpio y eso beneficia a los ciudadanos y es lo que debería importar pero no, aquí lo que les importa a algunos es atacat al contrario.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Con dinero que se pagan entre todos los ciudadanos importan como se cazan a los ratones. El fin no justifica los medios.
      Entiendo que los gatos que cazan los ratones con dinero de todos deberían ser gatos públicos, con independencia para realizar sus trabajos atendiendo al interés general, sin atender a amiguismos o directrices para beneficiar intereses políticos.
      Tendrían que ser gatos que aparte de cazar ratones, deben cazarlos por que es su trabajo y su deber, no porque se lo pida un amigo o se lo ordene un político o porque haciendo determinadas tareas o contratando a determinadas personas el partido del gobierno de turno quede bien con determinados colectivos o ciudadanos.
      Yo quiero que se cacen ratones, pero con gatos profesionales y no con gatos amaestrados por cada dueño para cumplir sus ordenes y directrices de partido.

      Eliminar
    2. Zasss,t'ho ha dit prou clar?
      Ara,no faces més el ridicul escrivint en castellà,que no cola.

      Eliminar
  12. Pero que feu posant-li flors a FCC si eixa feina l'ha fet el personal de l'Ajuntament.

    ResponderEliminar