martes, 16 de junio de 2015

Editorial : VAJA PAPEROT

El que ha fet l'amic Ciro Palmer en Gandia, votant a la socialista Diana Morant per a alcaldesa de Gandia,, quant havía naunciat per activa i per passiva que es votaría a ell mateix amb el qual Artur Torró tornaría a ser Alcalde. 

Resultado de imagen de ciro palmerI vaja principis el del seu partit, Ciudadanos, pareguts als de Groucho Marx, que anuncia a " bombo y platillo " una creuada contra eixos nacionalistes que volen dividir Espanya, i que al mateix temps li ordena a la seua titella de Gandia que apoie a Morant sabent que èsta comptarà per a governar amb Més Gandía, coalició de Compromís amb Esquerra Unida, i, taxan taxan Esquerra Republicana del País Valenià, que com tots sabeu massa massa per l'unitat d'Espanya ... doncs no està. 

I es que açò es el que passa amb estos partits "yenca", derecha derecha, izquierda, izquierda, adelante y atrás ... 

I el que no entenem ni entendrem mai es com una persona seria com Ciro, al que apreciem, es deixa manar i votar contra els seus principis, doncs ha dit i redit que "ha seguit ordres de dalt".

I molts direu, Quadern a favor de que seguira Torró ? Doncs no, preferim als humils front als "engominats" i per això estem a favor d'este canvi, ja sabeu les passadetes fascistoides que li varen fer a Demòcrates Valencians i a altres opcions locals independents el senyor Torró i demés lacaios, denunciades ací, però ens pareix "de traca" i totalment reprobable el que ú vote en contra de la seua consciència per ordres de partit i que eixe partit a més canvie de principis segons li vinga el vent.  


16 comentarios:

  1. Ahí ha ha passat com amb els socialistes en altres llocs. Només hi ha un objectiu que és tirar al PP, res mes. No hi ha programes comuns ni altres coses, només eliminar al PP. Ciro Palmer dius que és bona persona i no es quantes coses mes, res de res, un altre mes que entra en el joc d'eliminar al PP. Poc es pot construir en política quan només es té eixe objectiu, venja l'ordre des de dalt o des de baix. Mal anem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I ho es, una execelent persona i per això lamente que com ell mateix ha dit vaja seguit les ordres del partit si es que no les compartía. I mira pel que ja he explicat altres vegades i el que explique mes avall en resposta a altre comentarista, m.alegre vagen fet fora a Torró. I ja no el dic el meu amic Manu al que la dona despatxaren ilegalment i així ho ha reconegut ja un jutjat per a ficar a una "torronera", espere ara la tornen al seu llegítim lloc de treball i despatxen a la amigueta de Torró.

      Eliminar
  2. Llegiem ahir que Ciudadanos va a expedientar a cinc regidor arreu del País Valencia per haver votat governs on participa Compromís.
    Farà el mateix a Gandia? No cal ni dir que ací ha pactat no amb Compromís només, sino amb ERPV i EUPV o siga tota la colla que ells nomenen radicals, catalanistes, separatistes, independistes i no sé quants -isters més.
    Ciudadanos cada dia se'ns mostra més com allò que és: el PP en versió i direcció de Barcelona amb els mateixos objectius: España Una Grande y Libre.
    Nugeu-se les espardenyes que a partir d'ara els vorem els dos sense carassetes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La cara de Ciudadanos ja va vegent.se i es llega, però que molt llega.

      Eliminar
    2. Lleja Enrique. Un abraç

      Eliminar
    3. No has llegit bé,no diu votar governs on participa Compromís,sino votar on governa Compromís,que és molt diferent.

      Eliminar
  3. Dius que prefereixes als humils que als engominats, pues et tinc que dir que de res aprofita ser humil si despres li se lleva el poder al mes votat i es fan pactes amb "gats i gossos" sols per que no governe el Partit Popular. Eixa humilitat no m´aprofita per a res. El Pp tindrà moltes coses a criticar pero no pergues de vista que ha Gandia ha sigut el mes votat, els "humils" i els "progressistes" s´han passat la democràcia per on tu i jo sabem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De eixe engominat he sofrit diréctament les seues actituts gens democràtiques quant ens va boicotetjar un acte polític en Gandia, i altres més que em va contar el propi Ciro quant militava en Plataforma de Gandia, o el meu amic Pedro membre de la llista de Rosa Fuster, pel que per molts anys estiga en l.opossició o si es fora de la política millor que millor, no se els altres com ho faran però éste es un paio de cuidado així que ben content a nivell personal que estic el vagen fet fora.
      I per a rematar segons va denunciar el portaveu del nou govern a les tres i a les sis del matí personal de la seua confiança volien accedir a edificis públics : A qué, acàs havien pres café i estaven desvenlats o ho estaven pel que es puguen trovar els nous ahir ? Qui no el conega que el compre.

      I així i tot em pareix lamentable que Ciro vote ordres del partit segons ell mateix ha dit.

      Eliminar
  4. De "El Mundo"

    La dirección de Ciudadanos corta cabezas en Vilamarxant, La Font de la Figuera y Santa Pola

    El partido expedienta a cinco concejales por pactar con Compromís o facilitar su gobierno.Dos ediles de Vilamarxant dieron la Alcaldía al PSOE con el apoyo de Compromís. En La Font de la Figuera, Purificación Lluch decidió apoyar al nacionalista Vicent Muñoz. En Santa Pola se han integrado con PSPV, Compromís, Sí Se Puede y EUPV.


    ResponderEliminar
  5. Al censurat que m.ha insultat : Jo almenys done la cara i la porte ben alta, tu quant t.amagues darrere un anònim a saber quant merda portes en ella.
    I si, pot ser en veges en altres sigles però sempre defenent el valencianisme polític com he fet sempre i on he militat a excepció com jo mateix he dit de UPyD, una taca de la que m.empenediré sempre.
    Probablement tú sigues d.eixos "demòcratas de toda la vida" ara en certs partits ienca però fins fa poc en altres menys democràtics encara i per aixó el molesta el meu nacionalisme a cada vegada més i més ferm gràcies a gent com tú.
    I ara si vols dir.me més dona la cara so covard.

    ResponderEliminar
  6. No fases cas als anonims intolerants Enrique

    ResponderEliminar
  7. Esta claro Enrique que el que estés desenmascarando la verdadera cara de Ciudadanos está levantando ampollas, a quién le pica ajos come y el olor a ajo que desprende ese partido canta por soleares.

    ResponderEliminar
  8. Entreu a La Veu del Pais Valencia i busqueu tres articles que hi ha sobre Carolona Punset

    http://www.laveupv.com/noticia/14583/%20desconstruint-a-carolina-punset-i

    http://www.laveupv.com/noticia/14590/desconstruint-carolina-punset-ii

    http://www.laveupv.com/noticia/14594/desconstruint-carolina-punset-iii

    i sabreu de que va el percal.
    Ni ha estat negat ni denunciat per la interessada.

    ResponderEliminar
  9. La direcció de Ciudadanos va començar ahir a tramitar l'expulsió de sis regidors del País Valencià que van trencar la disciplina del partit en pactar o permetre alcaldies de Compromís. A l'espera de rebre els informes de tots els seus coordinadors autonòmics, els representants de Santa Pola (dos), la Font de la Figuera (un), Torreblanca (dos) i Torís (un, l'acalde, Ismael Corell) s'uneixen als ja expulsats a l'Alcora (un) i Vilamarxant (dos).

    “Els que han donat suport directament a Compromís o han pactat amb llistes en les quals hi ha imputats seran expulsats i se'ls demanarà l'acta”, va explicar Fran Hervías, secretari d'organització de Ciudadanos.

    “Si no deixen la seua acta hauran de passar al grup de no adscrits, considerar-se trànsfugues i limitar-se les seues funcions municipals”, va afegir. “Els que han aconseguit l'alcaldia sense autorització s'estudiaran cas a cas”.

    ResponderEliminar