lunes, 8 de junio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Després d'un desgraciàdamentt obligat paró tornem a fer Quadern, i amb el repàs de premsa del Levante-emv d'este cap de setmana, donat que com sabeu Las Provincias no actualitza el diumenges i huí ningún dels dos de referència.

Resultado de imagen de prensa digitalI en este periòdic llegim tres noticies locals, com son els premis de reconeiximent esportiu a Miguel Giner, a l'empresa Sala Gandia i a tres futbolistes, la millora en els panells informatius de la platja, i que previsíblement no es consituirà el dia 13 la nova corporació pel recurs de Compromís davant el TSJ pel regidor número 10 que no li ha otorgat la JEZ en el recompte oficial i que li ha otorgat a EU.

Sobre açò darrer pensem pel que hem pogut vore nosaltres mateix que la raó la té Compromís, pensem ha segut com ja diguerem un error de transcripció, donar l'enhorabona als guardonats i a la regidoría corresponent per la millora dels panells, que falta es feia. 

6 comentarios:

  1. Per lo de Compromís,tindrá tota la raó en l'errada de la transcripció,però més grossa errada és que acudísca el seu representant a signar la conformitat i no es fixe en els números. Tampoc van fer ús dels dies legals de revocació de que disposaven i així,tot quedarà a expenses de la bona voluntat del jutge. Errada durant l'eufòria de la victòria inesperada,però no vullc pensar si això hagés passat en el cas de tindre un regidor menys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No em puc creure que un representant de Compromís firmara l'acta que donava 9 regidors a Compromís.
      En que estava pensant? No sabia que Compromís de Tavernes tenia 10 regidors?
      Quin poc rigor en el treball.

      Eliminar
    2. L'acta de recompte de la JEZ no diu els regidors que té cada partit. Es l'acta global dels vots totals emesos i obtinguts al poble: electors, votants, nuls, blancs i vots a cada partit.

      I ni es va donar compte el representant de Compromis, ni els membres de la JEZ ni cap altre representant de partit, perquè faltaven 30 vots en el total de persones que havien votat en el poble. O siga, havien desaparegut 30 vots, que podien afectar a qualsevol i fins i tot a més d'un partit.

      Es en la proclamació, quan s'asignen regidors, que es veu que alguna cosa falla perquè hi ha un regidor menys a Compromís i en fer el recompte mesa per mesa es veu que en una mesa falten eixos 30 vots.

      Si això no haguera alterar el resultat de regidors, ningú ho hauria observat.

      Que poc rigor i desconeixement en els comentaris.

      Eliminar
    3. Si el representant hagués sumat els resultats de les meses de Tavernes,en anar a signar se n'hagués adonat de que li faltàven els 30 vots. I sí, la JEZ també va errar i no se n'adonà,però ella no perd cap regidor i el representant sí. Per anar només a signar no cal ser representant ni res,no va fer bé la seua feina i al partit es pensaran molt bé si el tornen a enviar altra vegada,sobretot si el perden s'enrecordarà d'ell el número 10.

      Eliminar
  2. Enric, ànims, el meu condòl i a cuidar a ton pare, sou molt estimats com poguereu vore.

    ResponderEliminar
  3. Enriqu ja saps que existeix un altre blog al poble per a comentar?
    elfarodetavernes.wordpress.com

    ResponderEliminar