martes, 23 de junio de 2015

Gabinet de premsa Ajuntament, OPERATIU ESPECIAL NIT SANT JOAN / TORRE DE GUAITA

L'Ajuntament de Tavernes estableix un operatiu especial per a la vesprada i nit de dimarts 23, nit de Sant Joan.

La circulació en l'avinguda de la Marina quedarà restringida pel correfoc que comença a les 23 hores i es controlarà la beguda al carrer i la conducció de vehicles sota efecte de begudes alcohòliques.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha establit un operatiu especial per a la vesprada i nit del dimarts 23 de juny, amb motiu de la nit de Sant Joan, actuació que inicia l’operatiu planificat per la Policia Local.

L'Ajuntament recorda que enguany el correfoc comença a les 23:00 hores i recorre l’avinguda la Marina, de manera que la circulació de vehicles en el sentit d'eixida estarà restringida a partir de les 23 hores fins a les 23:50 hores. L’accés a l’avinguda des de l'entrada del camí del Mar estarà oberta a la circulació de vehicles.

El correfoc s’acaba cap a les 0:00 hores en la plaça de l’entrada de la platja (final del camí del Mar) i la Regidoria de Seguretat Ciutadana recomana als conductors que accedeixen a la platja per eixa entrada que ho facen abans de les 23:30 hores per a evitar retencions i molèsties innecessàries.

La Policia Local establirà punts de regulació del trànsit per a facilitar la circulació rodada, ja que entre les 23:30 i les 00:30 hores es preveu trànsit intens, especialment en el camí del Mar amb l'encreuament amb l'avinguda la Marina (entrada/eixida principal de la platja).

Així mateix, controlarà la beguda al carrer i vigilarà que la revetlla autoritzada en la platja tinga lloc amb les màximes garanties. S'informa a la ciutadania que es poden establir controls d’alcoholèmia per a evitar conduir sota l’efecte de begudes alcohòliques.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana recorda que no es poden entrar a la zona d’arena, amb l'objectiu de fer fogueres, materials o elements que deixen claus o altres objectes que puguen tallar o clavar-se els usuaris de la platja l’endemà. És recomana no accedir a la zona d’arena amb botelles de vidre per a evitar que es trenquen i puguen tallar-se altres usuaris.

La regidoria de Seguretat Ciutadana demana prudència i civisme en les fogueres en la zona d’arena, ja que complir la tradició no implica fer grans fogueres ni actuar de forma temerària i provocar lesions als usuaris. Cal recordar que el foc no coneix de festes; per tant, aconsella als veïns que es divertisquen sense cometre imprudències.


L'agrupació local de Protecció Civil estarà present en la zona d'arena per a ajudar els assistents i evitar problemes en les fogueres. A partir de les 5:00 hores està previst que entren en l’arena les màquines de neteja; per tant, cal que estiga lliure d’usuaris.

L'Ajuntament de Tavernes durà a cap el projecte de revitalització i revaloració de la torre de guaita

L’Ajuntament rep una subvenció de 25.000 euros de la Generalitat Valenciana com a ajuda per a divulgar el monument i potenciar-lo com a centre d'activitats turístiques sostenibles.
  
El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha confirmat la concessió de la subvenció per a dur a cap un projecte de restauració i revaloració de la torre per valor de 50.000 euros, dels quals la meitat corresponen a la subvenció de la Generalitat i els altres 25.000 seran a càrrec de fons propis de l’Ajuntament de Tavernes.
 
El regidor ha explicat que el projecte preveu “revitalitzar la torre de guaita, dinamitzar el seu entorn i convertir-la en un producte turístic atractiu, que puga ser usat pels valencians i visitants com a lloc d'activitats en contacte amb el mitjà natural costaner, cultural i un espai on gaudir d'activitats tradicionals i populars".

Els treballs tenen en compte la restauració del monument, la senyalització i el mobiliari que s’instal·larà en l'àrea de la torre, la pavimentació dels voltants i els vials que hi porten.

L'Ajuntament de Tavernes pretén adequar la torre de guaita per a la pràctica d'activitats turístiques sostenibles en termes socials, econòmics i mediambientals. "Es tracta de reivindicar la torre i el seu entorn natural, i posar en marxa una gestió cultural i mediambiental que done una visió global de la xarxa de les torres de guaita costaneres".

Josep Llàcer ha confirmat que un dels aspectes més cuidats en el projecte és la informació i interpretació dels aspectes històrics i culturals de la torre, juntament amb els itineraris d’ús comú, l'habilitació d'itineraris per a discapacitats i una senyalització i informació adaptada als invidents.

22 comentarios:

  1. ¿ Qué le ha pasado a LLácer que está hospitalizado ?

    ResponderEliminar
  2. Una operación de varices. Ya tiene el alta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ens alegrem per la seua salut,però crec que el reportatge del Facebook sobrava. Després tenen els sants morros de dir que els de Podemos són populistes.

      Eliminar
    2. Es que ho són.

      Eliminar
    3. Quí,els de Compromís del poble,no? Jo dels de Podem del poble encara no he vist ningú fent propaganda de la seua vida privada a les xarxes,tú sí?

      Eliminar
    4. Busqueu qualsevol excusa per criticar i se vos en va la pinça. El perfil de Llàcer al facebook és un perfil personal o és una pàgina que tenen les empreses, organismes i personalitats? Aleshores si és el seu perfil particular, no podrà ell decidir allò que publica i què vol que vegen els seus amics? O és que no te dret l'home a tindre vida privada i fer el que vulga? També aneu a dir-li què publica i com ho ha de fer? Vaja demócrates esteu fets!!! Ho tens fàcil, si no t'agrada, no ho mires. Viu i deixa viure!!

      Eliminar
    5. No ho llisgues. Ningu t'obliga.

      Eliminar
    6. En el seu face particular cadascú penja el que vol i sí, pense també que son ganes de criticar per críticar tot, salut Josep i que el recuperes prompte i bé.

      Eliminar
    7. Al de les 16:24. el perfil de Llàcer serà personal però no l'usa amb motiu personal. Per això,Facebook té uns anexes que es diuen PÀGINES,on,adjunt al perfil pots publicar altres coses amb altres adeptes sobre les seues inquietuds polítiques,esportives o musicals,per dir algo. Direu que això no ho fa quasi ningú,i que Facebook ho permet,però èticament seria el correcte. I el més còmode per al perfil personal i els seus "amics" en xarxa,no barrejar-ho tot. Però com veiem,l'estratègia Compromís al poble és barrejar-ho per fer-ne ús,llàstima o penjada de medalles que per les pàgines no seria tan visible,perque tots no fan tant un Me gusta com accepten amistat.
      Que seguisca l'exhibicionisme,però que estiguen a les bones i les dolentes... transparència.

      A Enric: sí al seu mur cadascú publica el que vol. i el que li ho llig pot comentar-li allí o ací,sempre que siga sense faltar. Es diu democràcia i val per a tots i totes maneres de pensar.

      Eliminar
    8. Es veu que eres expert en xarxes socials. Segons tu no l'usa amb motiu personal. Trobe que aquesta afirmació és molt qüestionable. Tot just el critiques per publicar un tema personal per als seus amics. Però bé, no cal ara posar-se a analitzar els perfils de facebook de cadascú. Dubte molt que faça un ús diferent del que fa qualsevol altre regidor o regidora de l'ajuntament. Està clar que Llàcer no és sant de la teua devoció i per això l'ataques. Però seguisc pensant que cadascú en el seu perfil pot fer el que crega. Altra cosa seria que utilitzara un perfil institucional de l'ajuntament per a fer-se propaganda (com per cert si que han fet altres regidors, el que era de serveis socials sense anar més lluny). Això si que seria criticable i intolerable. Espere opines com jo.

      Eliminar
    9. Acaba de penjar al seu perfil PERSONAL un Publireportatge fotogràfic de les activitats de la nit de Sant Joan (molt bé,però crec que això correspondria a la regidoria o a l'Ajuntament,que precisament també tenen perfils) afegint la coletilla "el que ara fem a la mar i que abans no es feia"... si això no és usar un perfil personal per a fer política partidista tú diràs el que és. I no val a dir d'un del PSOE que fa pitjor,ni del i tú màs cansino usat amb el PP. No us van votar per això,per a fer el mateix,sino per a millorar-los.
      Espere que opines com jo,que la majoria de polítics no fan bon ús de les xarxes,i Compromís al poble n'és especialista, a vore que li importa al 90% d'amistats del regidor en qüestió si l'operen o no,si no han creuat mai paraula amb ell ni el coneixien. Tots sabem que els amics d'empreses i polítics a les xarxes són en gran majoria potencials clients o potencials votants,d'amics,res.
      I no tinc res contra Llacer ni res contra Víctor ni cap altre,sols que crec que no tenen clar açò de les xarxes i el seu ús.

      Eliminar
    10. Jo es que alucine : En vers de parlar d.un projecte possitiu per al poble es dediqueu a parlar del face personal del regidor.
      En vers de allò que dia el Forges de Paiiiisss, ho canvie per ciutaaaaattt !!!

      Eliminar
    11. Queda confirmat, anònim de les 0:59 que estàs obsesionat amb Llàcer. Damunt poses entre cometes un text totalment fals i diferent del que ell ha escrit. A això se li diu manipular, posar en boca d'un altre paraules que mai ha dit. Seguim en el mateix: cadascú en el seu facebook publica el que vol i tu eres lliure de llegir-ho o no. Deixa't de històries per a no dormir i de que si el 90% dels seus amics no els interessa. Parla per tu, no pels demés, que ací ja som majorets per poder dir cadascú què ens interessa i què no. Si no t'interessa a tu el que publica Llàcer, deixa de seguir-lo i viuràs més tranquil. Açò que acabe d'escriure és aplicable a qualsevol perfil de facebook, ningú t'obliga a seguir a una persona a les xarxes socials. Si no t'apanya el que escriu algú o els seus comentaris el deixes de seguir i punt.

      Eliminar
    12. Personal seria si publicara només coses personals i no polítiques,podria fer-ho apart. Però això és com els que defensaven la corrupció,si ho fan tots no estarà tan mal,no passa res,deien.

      Eliminar
    13. Còpie textualment del seu mur:
      Molt bona acceptació de les activitats programades per a la nit de san Joan i els CANVIS QUE VAM INTRODUÏR des de la regidoria de festes i turisme.
      Això no és en resum,dir el que ara fem i abans no es feia? Aleshores,amb canvis que vol dir,que es fa el mateix? A vore si dir-ho d'altra manera o deixar-se una coma és manipular.
      I no patisques,que ni estic obsesionat ni estic nerviós amb l'home,clar que ningú m'obliga a llegir ni "seguir" ningú,ni tú tampoc pots obligar a que ningú deixe de dir la seua,a més a més essent sobre un personatge públic que publica sobre tot el que atany al seu càrrec i partit a un perfil personal. Deixat estar de consells que més semblen ordres que altra cosa,amic. Segur que si ens lleva de la xarxa tots els que de veritat no som amics seus (i és ben fàcil saber-ho) no té crítiques com estes. Ara vas i l'aconselles,de segur que no ho farà,això seia deixar l'altaveu al mínim volumen.

      Eliminar
  3. Amb 50.000€ poc faran. Que hi ha de l'Auditori que volien fer allí? Actualment no tenim a la platja cap instalació municipal ni coberta ni a l'aire lliure,ni per a cultura,música,esports... decent,vullc dir,és clar. A vore si es passen altra legislatura amb el conte dels deutes i les amortitzacions i sense cap obra. A la platja encara en falten totes.

    ResponderEliminar
  4. Que van a fer exactament? Promocionar la Torre? Senyalitzar la Torre? Urbanitzar l'entorn de la Torre?
    Estaria be que explicaren.

    ResponderEliminar
  5. Que no lliges les noticies? O vols que el publiquen tot el projecte?

    ResponderEliminar
  6. Voldrà un publirreportatge. Ai mare quantes ganes de criticar per criticar.

    ResponderEliminar
  7. Voler saber és criticar? Ay mare quina dictadura ens espera estos 4 anys.

    ResponderEliminar
  8. Estos no volen explicar res. Volen que tots peguen la cabotà. No volen debat ni donar explicacions.

    ResponderEliminar