lunes, 8 de junio de 2015

Editorial : REFUNDAR O MORIR ??

Llegíem dos comentaris dilluns passat a la nostra editorial que ens parlaven un de refundació del PP com a eixida a la crisis que arrastra, i altre que incidía en la nostra terra amb l'altíssim nombre d'imputats entre alts càrrecs, 14 ens dia.

Resultado de imagen de rita barberaque hostiaI eixa es la xifra que també escoltarem eixe mateix dia dir a Mónica Oltra, supossem que el comentarista ho escoltaría també, i afegim va dir que som la Comunitat on més es dona este cas, per damunt inclús d'Andalucía.  

Recordem que ací tenim imputats a varis ex-consellers, un d'ells ja condemant, condemant i en pressó a un President de Diputació, en fase d'investigació a un altre i a un tercer "tocadet", varis Directors Generals, un ex-president de les Corts i a més ex altre varis alt càrrec, etc etc. 

I vosaltres qué penseu, té que fer una refundació el PP, deuría inclús com alguns pensen canviar de nom i tot, dissoldres inclús i fer-ne altre  ? 

I a nivell Comunitat Valenciana , més si cap ?

4 comentarios:

  1. El que es de traca es que encara ha segut el més votat en esta comunitat on s'emporta la palma, espere que començem a eixir endavant en els telediaris perquè sigam com altres vegades els número uno en recuperació econòmica i no com ara.
    I en quant a refundar-se i inclus canviar de nom els va anar bé quant ho feren passant de AP a PP però les circunstancies eren altres, era canviar-li la cara d'hereus de Franco a un partit modern i centrat, ara no se si els valdrà per a algo perquè segur que amb els nous governs no populars ixirà encara més i més merda i tota la que ja tenen s'ha de jutjar i això portarà un llarc plaç, mira la Gurtel on encara estem al principi en lo judicial o el cas Urdangarin, pel que el nom del PP o com es diga seguirà ixint i ixint en els mitjans de comunicació una i altra vegada durant anys i anys.
    Sols si li peguen la volta com un calcetí i desapareixen totes les cares actuals i a més fan un exercici de constricció reconegent tot el que han fet i assumint responsabilitats, el que no han fet fins ara, podran dir que tot açò ha segut cosa del altre PP i seguir endavant amb la cara ben alta i no coloretjada a cada dos per tres.
    Però hui per hui de això no es veu res, ahí seguixen la Rita i altres Rites començant pel rei del plasma, a vore si una riuada de vots els tira fora a tots en les generals, però les enquestes encara no diuen això i coneguent a este país encara siguen els més votats i amb això tinguen l'excusa per a no canviar.

    ResponderEliminar
  2. Dependiendo del resultado de las generales veremos unas medidas u otras, según lo grande sea "la hostia" parafraseando a Rita Barberá. Por mi parte pienso lo mismo que el primer comentarista, o renuevan a Rajoy o no hay renovación y el otro gallego, el Presidente de Galicia no lo es y si lo es uno joven que sale bastante en la tele últimamente que creo es vasco.

    ResponderEliminar