martes, 9 de junio de 2015

Editorial : CRÒNICA D'UNA MORT ANUNCIADA

Es la que pensem serà la dels socialistes valencians si al final pacten amb Ciudadanos i amb l'abstenció del PP, que ho veu amb bons ulls, Ximo Puig es elegit President de la Generalitat.

Resultado de imagen de CRONICA MUERTE ANUNCIADASi pacta amb Ciudadanos res de més autogovern, ni res de més autonomía financiera, ni per supost res d'un concert econòmic, ni res de res que supose avançar cap a més descentralització, cap a un estat federal.

I a més despres que no es queixen si Compromís i Podemos es fan " la pinsa " perquè serà algo normal pel dit del retorn al centralisme, i tindran que anar a morir al PP per a aprovar qualsevol cosa.

I mai més ben dit, a morir, perquè serà el que els passarà a les properes autonòmiques.

Però bé, ahí tenen al Pasok grec i el seu pacte amb la dreta i amb el el ceiximnt de Syriza, ells voran.

11 comentarios:

  1. Cuando un partido pierde votos elecciones tras elecciones y sigue como si nada pasara, considerandose ganador y comportandose como si tuviera por ello el derecho divino a encabezar lo que sea, va de cabeza al pozo.
    Y así tenemos entre otros a Ximo Puig, que se cree con derecho a ser el nuevo presidente si o si y amenazando con otras opciones si no lo es : Mire señor Puig, el más votado y con diferencia ha sido el PP y sin embargo ha renunciado a nivel autonómico a ser el rey del mambo, así que menos lobos que es usted un segundon y además de capa caída, ha sacado usted menos votos que sus antecesores en el partido y estos dimitieron. Así que un poco de más humildad que no ha tenido usted unos resultados para tirar cohetes, ni siquiera para un tro de bac, porque "el bac" que usted se ha pegado es similar al de Barberá.
    En resumen si, Enric, como pacten con Ciudadanos y con la abstención del partido de los corruptos un señor que ha obtenido sólo sobre uno de cada cuatro votos de los valencianos y si suma los de C's llega al tercio por los pelos, en el 2019 y si es que llega, al hoyo.

    ResponderEliminar
  2. La mort dels socialistes valencians vindrà si pacten amb Compromís. Una mostra la tenen ací a Tavernes.

    ResponderEliminar
  3. Enrique qui ta dit a tu que la gent vol un estat federal? Els socialistes moriran si pacten en Compromis i Podemos. Mireu que ha pasat en Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Espanya es ja de fet un estat federal, de fet les nostres autonomíes tenen ja més competències que alguns estats federals com Alemania i ja es hora de formalitzar el que es un fet per mig d.una reforma de la constitució que ens agrade i on capiam tots incluits els catalans, si així s.havera fet no estaríem com estem.
      I es evident que amb PP i Ciudadanos en vers de cap a eixe camí anirem arrere com els carrancs .
      I ells no son la majoría espanyola en estos moments si el Psoe fa el que diu que es i que es un partit federalista, i no cau en mans de qui no ho son.
      Per tant si sumes als que si son federalistes guanyem als que no ho son i més en esta terra on Psoe, Compromís i Podemos son molts més que PP i Ciudadanos, i si sumem els vots de Esquerra Unida i els 50.000 dels partits valencianistes com en el que jo estava com a candidat o altres com Avant, Poble o Junts ja guanyem per golejada als centralistes.
      Per tant sí, els espanyols en general i els valencians en concret som majoritariament federalistes.

      Eliminar
    2. El que ha passat a Tavernes no té res a vore.
      Si Borras haguera tingut trellat potser ara no estaríem parlant de dos regidors. Molt mal aconsellat el candidat per la casta de sempre, començant pels videos sense firmar però amb estetica dels videos que si firmaven com a PSPV i posant a caldo a l'alcalde des de novembre, molt abans de trencar el pacte...
      Casualitat es trenca el pacte en desembre i s'han acabat els videos.

      La gent no es tonta.

      Eliminar
    3. No hem de ser uns ingenuos. Ningu demana el federalisme. Sols es una excusa per reformar la Constitucio i aprofitar per fer mes canvis.
      Acabe de llegir en eixe blog nou del Faro les posibles consequencies de pactar wl psoe en podemos o compromis. Estic d acord en el que diuen.

      Eliminar
  4. Estic d.acord el lo de molt mal aconsellat que dius

    ResponderEliminar
  5. Ser ingenuos es pensar lo que tu dius. I tant que cal un canvi. I agafar el problema per on toque.

    - Continuem igual amb una Constitució que ens fot els valencians?
    - Continuar amb una constitucio de privilegis al País Basc i Navarra en l'economic?
    - Continuar amb una constitució que es passa per l'angonal el respecte a la pluralitat dels pobles d'Espanya?
    - Continuar amb una Constituciio pensada per eixir del Pas a finals de 1970 i despres de 40 anys de democracia?
    - I mes encara que hi ha, sense entrar en la separacio de poders i demes.

    Després de 40 anys, calen moltes reformes d'eixa constitucio, i caminar cap on, digues com li digues, a una igualtat de totes les nacionalitats i no a una absorció Castella=Espanya. Eixe es el problema, i per això teniu a Catalunya com la teniuy, i vorem si d'aci poc al País Basc.

    Al cap i a la fi, pensament de dreta i extrema dreta (del PP sobre tot) el que diu el comentarista de les 10:32 segurament el mateix o implicat com a farero en el nou blog.

    ResponderEliminar
  6. Els cotorrins salteu molt prompte.Quan algú diu alguna cosa que no vos agrada o no vos convé traieu tot el verí i vos poseu a insultar. Quan es diuen coses que no vos agraden els poseu el nom de rancis, franquistes, extrema dreta, i no se quantes coses mes.
    Vosaltres mateixos vos delateu, sou molt mes dictadors. Vos sembla malament fins que aparega la paraula Tavernes.
    Els habitants de Tavernes (perdó per usar la paraula, no ho faré més) podran respirar sense el vostre permís? Parleu de franquisme si vosaltres sou pitjor. Ja comenceu amb tota esta forma de parlar i criticar i no heu pres possessió dels nous càrrecs en l'ajuntament. Por em dóna pensar el que fareu.

    ResponderEliminar
  7. Nota : En esta editorial no hem vingut a parlar d'altre blog, així que vist que hi ha qui aprofita per a desviar el tema d'ella eliminem tota referència a lo que no es centre en el fons d.esta editorial.

    ResponderEliminar
  8. Vist el vist durant tot el dia de hui ningú vol ballar amb Compromís. Crec que Borràs ha avisat als seus companys de Valencia del que els espera si pacten amb Compromís.
    Ciudadanos és millor company de viatge que Compromís.

    ResponderEliminar