martes, 30 de junio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Seguix en la premsa el tema del regidor en l'aire i així en el Levante podem llegir un artícul de Perfecto Benavent explicant lo ocorregut i en Las Provincias una referència a lo que diu la nota de premsa de Esquerra Unida però algo més com es l'afirmació d'este partit de que s'ha estat parlant de que puguen estar en el govern i en un àrea forta segons oferiment de Compromís arrivant-se a parlar d'urbanisme i que estan a l'espera de resposta. A més llegim sobre l'apagó de vuit hores que va sofrir la part sud de la platja Diumenge.

Sobre açò darrer dir que es algo inevitable una fallada en un transformador com la que va hi haure, i sobre el tema de la nota d'Esquerra Unida dir que eixa declaració sobre que els van preguntar d'entrar en el govern i en eixa àrea concreta va a portar polèmica perquè ens consta que es diu per part de gent propera a Compromís altra cosa i que es que l'oferiment ha segut més bé de Bononad a l'alcalde, i algo més per a l'altre en disputa.

6 comentarios:

  1. Va Enrique, dilo claro que ya lo dijo otro comentarista en La Cotorra : Bononad quiere urbanismo, ya quería según dice ella que Karina lo llevara, y que Jareño por supuesto cogiera el acta y fuera el concejal de deportes. Pero no contaba con que Compromís no se plegue a ello y más cuando gente de su partido ha dicho por ahí que los de la lista de este partido son incapaces de llevar el gobierno y por eso ellos se han ofrecido, por su experiéncia, para ayudar a esos pobrecitos incapaces.
    y hay que ver que obsesión la de Bononad con urbanismo.

    ResponderEliminar
  2. A la gent de Compromís el que ens ha arribat és que va ser Eduardo Bononad quie es va oferir per a dur urbanisme i per a Jareño esports. Tot això, ja fa temps, abans dels recurs i tot el demés. Ara pareix que les coses hagen canviat amb la postura d'EU de no aceptar el regidor.

    De tota manera, nosaltres som assamblearis i per tant, l'assamblea que decidisca.
    Ara, això es veritat, massa gent de dins d'EU ha parlat mal en les xarxes dels regidors de Compromis elegits com a que no són capaços de dur l'Ajuntament i això no ha sentat res bé.
    Està clar que hi havia un acord en la passada legislatura, i es va seguir en lo posible a pesar del cas de karina Vercher, però ara estem en una legislatura diferent i el tema de les al·legacions al recurs ha fet molt de mal dins del col·lectiu de Compromis.
    Ara per ara, no veig eixa possibilitat. Potser quan les aigües es calment.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que deuría fer l'alcalde es oferir a tots els que es pressentaren baix unes sigles o altres, quatre a més d'ells, col.laborar d'alguna forma en el govern, vorem que diu cadascú, i vorem qui es va pressentar per a treballar pel poble i qui per política pura i dura : Segur que PP i Psoe diran que no, això segur, preferixen estar en l'opossició i fer politiqueo, Esquerra Unida que es mulle de veritat, Bononad pot servir per a moltes tasques si té clar qui mana i que no és ell en l'ajuntament, però per a això primer que done el pas facilitant que Pilareta prenga possessió renunciant tots els seus de la llista i anomenant-la com apuntava Estruch en este blog i si això es possible, i Units portava a gent bona i entesa en la platja, turisme i participació ciutadana.

      I així sabríem de pas qui venía a treballar pel poble per damunt de tot i qui venía o a governar o rés.

      Eliminar
    2. Un vecino de la playa30 de junio de 2015, 16:19

      La playa, esa gran olvidada, a ver si el Alcalde toma nota de la propuesta de Demócratas de crear un órgano específico de comunicación entre este barrio especial de Tavernes y el ayuntamiento con una persona al frente que viva o trabaje o las dos cosas aquí todo el año y no sólo a temporadas y que es quien conoce el día a día de la playa y sus problemas.
      De momento a ver a quién ponen de concejal de barrio que han anunciado para la playa, desconozco si alguno de los concejales del futuro gobierno vive o trabaja aquí porque si al que nombran no, difícilmente podrá conocer de primera mano sus problemas y más estos tres años de obras con el colector.
      Por eso pienso hace falta algo como lo que proponían quienes sí conocen la playa porque trabajan y algunos viven en ella todo el año.

      Eliminar
  3. 8 hores sense llum és inevitable? No fases riure.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si es "crema" un transformador va a ser que sí,ni es la primera vegada ni serà la darrera, es algo inevitable amb risses o amb plors. I t'ho assegure com Administrador de Finques al que "fregiren" a cridades els seus administrats d'eixa zona i va parlar amb Iberdrola varies vegades. De rés.

      Eliminar