jueves, 25 de junio de 2015

Notes de premsa SIUM, FESTIVAL BANDES INFANTIL / LA ORQUETRA LA VALLDIGNA TANCA LA TEMPORADA / CONCERT VENTOLIN'S BAND

La Casa de la Marquesa de Gandia acoge, este sábado, un Festival de Bandas Infantiles de la Safor

La Banda Infantil de la SIUM de Tavernes de la Valldigna protagoniza, junto a sus homólogas de la Societat Musical Santa Bàbera de Piles y la de Sant Francesc de Borja de Gandia como anfitriona, un Festival de Bandas Infantiles de la comarca que se desarrollará en los jardines de la Casa de la Marquesa de la capital de la Safor el sábado, 27 de junio, a partir de las 19:30 horas.

Las tres formaciones bandísticas participantes en el evento son las canteras de las tres sociedades que representan, músicos estudiantes de nivel Elemental con edades comprendidas entre los 8 y 12 años de edad.

Por otra parte, anunciar que el pròximo sábado, 4 de julio, las Bandas Infantiles Sant Francesc de Borja de Gandia y la SIUM de Tavernes de la Valldigna participarán en la Quinta edición del Encuentro de Bandas Infantiles de tavernes “Bandestes 2015” junto a la Banda de la Societat Musical d’Agullent. El encuentro tiene lugar durante todo el día desde las 11:00 hasta las 22:00 horas cuando finalizan las audiciones después de toda una jornada musical y lúdica.

La Casa de la Marquesa de Gandia acull, aquest dissabte, un Festival de Bandes Infantils de la Safor

La Banda Infantil de la SIUM de Tavernes de la Valldigna protagonitza, junt a les seues homòlogues de la Societat Musical Santa Bàbera de Piles i la de Sant Francesc de Borja de Gandia com a amfitriona, un Festival de Bandes Infantils de la comarca que es desenvoluparà als jardins de la Casa de la Marquesa de la capital de la Safor el dissabte, 27 de juny, a partir de les 19:30 hores.

Les tres formacions bandístiques participants en l'esdeveniment són les pedreres de les tres societats que representen, músics estudiants de nivell Elemental amb edats compreses entre els 8 i 12 anys d'edat.

D'altra banda, anunciar que el pròxim dissabte, 4 de juliol, les Bandes Infantils Sant Francesc de Borja de Gandia i la SIUM de Tavernes de la Valldigna participaran en la Cinquena edició de la Trobada de Bandes Infantils de Tavernes “Bandestes 2015” al costat de la Banda de la Societat Musical d’Agullent. La trobada té lloc durant tot el dia des de les 11:00 fins a les 22:00 hores quan finalitzen les audicions després de tota una jornada musical i lúdica.

La Orquestra La Valldigna cierra la temporada 2014-15 conmemorando el centenario del estreno de “El Amor Brujo” de Manuel de Falla

Con sendos conciertos que tendrán lugar este fin de semana en Simat y Tavernes, la Orquestra Simfònica La Valldigna cerrará la temporada 2014-15. El sábado, 27 de junio, a partir de las 19:00 horas la cita será en el auditorio de la SUM (Societat Unió Musical) de Simat, mientras que el auditorio de la SIUM (Societat Instructiva Unió Musical) de Tavernes acogerá el concierto el domingo, 28 de junio, a partir de las 12:00 horas.

La primera parte del programa preparado por esta formación musical bajo la dirección de Manuel Godoy comenzará con la “Gruta del Fingal Opus 26” de la Obertura “Las Hébridas” de Félix Mendelssohn y finalizará con la interpretación del “Concierto para dos violines en Re menor” de J. S. Bach, interviniendo como solistas Bàrbara Selfa y Yazmina Romero. La segunda parte comenzará con la interpretación de la Suite Orquestral de “El Amor Brujo” de Manuel de Falla, en conmemoración del centenario del estreno de esta composición en 1915 y concluirá con el pasodoble “Suspiros de España” de Antonio Álvarez Alonso con la colaboración especial de la cantaora Isabel Julve.

L’Orquestra La Valldigna tanca la temporada 2014-15 commemorant el centenari de l'estrena de “El Amor Brujo” de Manuel de Falla

Amb sengles concerts que tindran lloc aquest cap de setmana a Simat i Tavernes, l’Orquestra Simfònica La Valldigna tancarà la temporada 2014-15. El dissabte, 27 de juny, a partir de les 19:00 hores la cita serà a l'auditori de la SUM (Societat Unió Musical) de Simat, mentre que l'auditori de la SIUM (Societat Instructiva Unió Musical) de Tavernes acollirà el concert el diumenge, 28 de juny, a partir de les 12:00 hores.

La primera part del programa preparat per aquesta formació musical sota la direcció de Manuel Godoy començarà amb la “Gruta del Fingal Opus 26” de l'Obertura “Les Hèbrides” de Félix Mendelssohn i finalitzarà amb la interpretació del “Concert per a dos violins en Re menor” de J. S. Bach, intervenint com a solistes Bàrbara Selfa i Yazmina Romero. La segona part començarà amb la interpretació de la Suite Orquestral de “El Amor Brujo” de Manuel de Falla, en commemoració del centenari de l'estrena d'aquesta composició en 1915 i conclourà amb el pas-doble “Suspiros de España” d'Antonio Álvarez Alonso amb la col·laboració especial de la cantaora Isabel Julve.


La residencia de Benirredrà recibe, este sábado, la Ventolin’s Band de la SIUM de Tavernes

La Ventolin’s Band de la SIUM de Tavernes de la Valldigna ofrece un concierto este sábado, 27 de junio, a partir de las 17:30 horas, en la residencia de Benirredrà, el primero de los que esta formación musical llevará a cabo durante el verano de 2015.

Desde que hace tres años la Ventolin’s Band comenzó a llevar a cabo este tipo de conciertos por diferentes residencias de mayores, amenizando las tardes de los residentes, el interés por contar con la colaboración de esta formación musical ha ido creciendo debido, en gran medida, al tipo de música que ofrecen ya que entre su repertorio se incluyen melodías de la época del auditorio al que se dirigen.

La residència de Benirredrà rep, aquest dissabte, la Ventolin’s Band de la SIUM de Tavernes

La Ventolin’s Band de la SIUM de Tavernes de la Valldigna ofereix un concert aquest dissabte, 27 de juny, a partir de les 17:30 hores, a la residència de Benirredrà, el primer dels què aquesta formació musical durà a terme durant l'estiu de 2015.

Des que fa tres anys la Ventolin’s Band va començar a dur a terme aquest tipus de concerts per diferents residències de majors, amenitzant les vesprades dels residents, l'interès per comptar amb la col·laboració d'aquesta formació musical ha anat creixent hagut de, en gran manera, al tipus de música que ofereixen ja que entre el seu repertori s'inclouen melodies de l'època de l'auditori al que es dirige

No hay comentarios:

Publicar un comentario