sábado, 27 de junio de 2015

El lector denuncia, PITJORS CONDICIONS ESCOLA D'ESTIU

Segons notícies aplegades per monitors contractats per l'escola d'estiu municipal d'este any,diuen que la nova empresa forastera que li han adjudicat el contracte està oferint als mateixos monitors d'altres anys un sou de 550€ quan abans era de 720€. 
Resultado de imagen de escola d'estiu
El més gros és que preguntaren a la entrevista qui anava a  i d'eixos no n'han contractat cap. 

I a més a més,pressions als contractats perque han de presentar-se a algún altre examen durant juliol (al qual tenen dret) i els fan males cares. 

Apart que porten 3 monitors de Catarroja quan abans s'armava tant d'aldarull perque hi havia algun monitor de fora.

La regidoria de contractació hauria de fer-se vore quines empreses conviden als contractes menors,perque sembla que tot siguen desavantatges.

Política de xicotets comerços però quan interesa,també de grans empreses,que van al que van.

8 comentarios:

  1. Em pareix molt greu que es publiquen afirmacions tan groses contra la contractació i que vinga nomes firmat amb un: segons noticies arreplegades per...

    Nom i cognoms, i claredat i transparencia, i si això es tema de jutjat al jutjat, i no de comentaris i corrillos de blog.

    Molt mal en fer de tot motiu de noticia i damunt sense ningu que es responsabilitze.

    I una cosa i que li quede clar a algu: La llei de contractes prohibeix taxativament la discriminacio per motiu de no ser de la mateixa localitat.

    I que tot vinga per la malicia d'algu i per un euro de baixa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
  2. La noticia a nosaltres ens ha arrivat amb autor plenament identificat i per això li hem donat veu amb eixes afirmacions, si algú es sent perjudicat hi ha algú per a respondre de lo que diu on siga.

    ResponderEliminar
  3. Els monitors que denunciem
    els
    fets no tenim res que vore amb malicsies ni 1€ de baixa. No volem jutjats ni lleis quant el SMI és
    de 700€ i ens pagaran vora 600 perquè no aplegarem a jornada sencera,serà legal però no just,quant parleu del regidor 10 canvieu el discurs legal-moral a conveniència. Nosaltres no diguem res de que
    vinguen de fora, però sí de que
    siguen
    enxufats de la
    empresa i als companys aspirants que no han tingut la sort d'haver treballat abans en l'escoleta ni els han
    convocat a una ximple entrevista. No calia un concurs per no triar a la millor opció i que la baixa econòmica legal la pague la empresa de les nostres nòmines. Si vols continuem explicant-te.

    ResponderEliminar
  4. Juanjo Sala Escrihuela,gerent de Juanjo Tradicions DNI 20.007.598J29 de junio de 2015, 8:57

    No volia ni tinc ganes d'opinar sobre el tema,conforme està manipulant-se,però per alusions amb lo del euro i les suposicions de si hi han malicsies o no vullc aclarir:
    -Ni he opinat ni opinaré públicament sobre les relacions laborals entre una empresa i els seus treballadors amb els que no tinc res a veure,apart d'haver estat convidat com aquells per l'Ajuntament a presentar un projecte de contracte de servei (que no concurs).
    -Que encara que vullguera fer-ho,no podria per ser evident que no tinc la informació.
    -Que la empresa Juanjo Tradicions ha pagat sempre als seus monitors segons conveni amb monitors de temps lliure i esportius,llevat de l'any que l'Ajuntament unilateralment va baixar un 30% el preu del contracte de l'escola d'estiu,on els monitors van minvar la seua nòmina un 10% i al estiu seguent,conforme s'els va dir,es va restituir.
    -Que el preu actual del contracte està ajustat per a cobrir les despeses del servei i nòmines i un xicotet % per a la gestió empresarial,si altres baixen preus i com destinen els diners no és cosa de Juanjo Tradicions, independentment del que diguen els actuals monitors contractats per aquella empresa.
    -I perque quede definitivament clar l'accés de la nostra empresa als contractes a l'Ajuntament,dir que des del primer any com a concurs i algun altre per seleció entre altres empreses,sempre ha estat triat per millor projecte i sense cap familiar ni ajuda en la taula de contractació,tot i ser les últimes vegades contractes menors i no necessitar de cap seleció. No hem treballat gràcies a ningú ni ens han donat res,perque ens dediquem a treballar pel poble i no a res més.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  6. Nota del administrador : Ja hi ha prou, a ningú interessa ja siquiera a nosaltres les cuites entre gent que vos conegueu, així que eliminem el darrer comentari i no publiquem cap resposta ni comentari més sobre este tema que s.està embrutant ja massa.
    Si algú vol afegir algo més feu.ho com Juanjo amb noms i cognoms i dni i així que es puga defendre en igualtat de condicions d.uns comentaris que ja començen a insinuar fets si no delictius quasi quasi.
    Així que salvo amb eixa condició no pergau el temps que no anem a publicar rés més.

    ResponderEliminar
  7. A l'a eliminada mare d'un alumne : Ho sent molt però sense identificació no vaig en endavant a publicar rés com he assenyalat des de que el blog ha passat a ser el meu persona, si vols m'envies un correu amb el mateix a inmoestruch@gmail.com i et guardaré absolútament l'identidat i el publicaré el que vullgues, gràcies.

    ResponderEliminar