lunes, 15 de junio de 2015

Editorial : SEGUIM DE CALMA CHICHA

I es que com podeu haver estat comprovant i davant la manca d'activitat en lo local al tindre un govern llimitat en quant a poder pendre decissions de calat al estar en funcions i llimitar-ho la llei, el qual es prorrogarà més de lo de dessitjable a l'espera de que el TSJ es pronuncie i es puga constituir la nova corporació i amb aixó començar a aprovar i poder fer coses, hem estat parlant de temes supra-locals.

Resultado de imagen de tiempo muertoEns consta que no obstant el futur govern el té ja Jordi embastat a falta de si Pilar Ausina es o no regidora i quina responsabilitat assumirà, supossem per no dir tenim clar que serà per la seua formació la de turisme, el qual ens pareix acertat perquè es una joveneta mooooolt activa i si es deixa aconsellar per eixe bon regidor de turisme que ha segut Llàcer i per l'experiència d' Aceplat com ha fet éste, li anirà/ens anirà molt bé, li augurem un bon futur com a regidora si així es .

I dels altres partits ens preguntem i vos preguntem: Qué passa amb "la reflexió" del PP, sabeu algo ? I en el Psoe i EU, algún moviment ?

Nosaltres i per temes familiars hem estat uns dies apartats del mon polític local i res ens ha arrivat, pel que vos preguntem si sabeu algo, i si es així vos agrairiem ens fiqueu al dia, gràcies de bestrera.

16 comentarios:

  1. És bo tindre un poc de calma chicha.

    ResponderEliminar
  2. Cuando el PP no ha dicho nada sobre su futuro es porque nada va a cambiar y Manolo con la excusa de que si él se va el grupo municipal queda sin nadie con la experiencia para dirigirlo frente a algunos concejales muy experimentados ahí estará como si nada hubiera pasado pese a la hostia, parafraseando a la Barberá que se han dado en Tavernes.
    Y así les va y les va a ir a los populares, sin cambiar nada, la hostia en otoño va a ser también gorda.
    Y cada vez estoy más convencido que lo de dejar fuera a Tudela y Escrivá fue algo premeditado porque hacían sombra.

    ResponderEliminar
  3. Suerte que Manolo ha continuado. Con lo mal que esta el PP hubieran sacado peores resultados si no hubiera sido gracias a que Vidal accedio a repetir porque su intención era dejar paso a nueva gente pero el quiso sacrificarse para aguantar el tipo y asesorar al nuevo equipo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara vas y la cascas, que bon humor teniu alguns

      Eliminar
    2. Anda ya!! En serio??!! Penses que Manolo "s'ha sacrificat"??!! Està agarrat a la poltrona amb velcro del bo. No crec que tinga cap interés en deixar pas a ningú i està fent que el PP local s'enfonse més i més. Gràcies Manolo, tu asoletes faràs desaparéixer el PP!

      Eliminar
    3. Nota del administrador : També voldriem saber dels altres partits que comentem, Psoe i EU, sabeu algo nouvd.ells ?

      Eliminar
    4. Nota del administrador : També voldriem saber dels altres partits que comentem, Psoe i EU, sabeu algo nouvd.ells ?

      Eliminar
    5. Nota del administrador : També voldriem saber dels altres partits que comentem, Psoe i EU, sabeu algo nouvd.ells ?

      Eliminar
    6. Claro que es en serio. Manolo ha obtenido 2.370 votos para el PP en Tavernes mientras que el PP ha sacado 2.106 votos para la Generalitat en Tavernes. Por lo tanto el PP de Tavernes ha sacado 264 votos mas que el PP de Generalitat gracias a Manolo y eso no se puede poner en duda.

      Eliminar
    7. Anem a vore: passar de 4246 vots en 2011 a 2370 enguany és un èxit per al PP? Esteu en el país de las meravelles, no s'entereu de res. Però jo no sóc ningú per a jutjar. Des de dins aclariu-se el lio que teniu. I si penseu que no en teniu, allà vosaltres.

      Eliminar
  4. Nota del editor : Com veig en qui hi ha està interessat en desviar el tema de l.editorial, igual perquè no li es massa popular, elimine des del principi tot comentari que no verse sobre l.editorial.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique et veig una mica descol·locat des de les eleccions. És la segona vegada que has d'eliminar una sèrie de comentaris una vegada penjats i per la insistència de comentaris que no t'agraden. Desgraciadament estàs caent en els mateixos "errors" que la cotorra.
      Abans eres molt mes imparcial. Ara et decantes molt cap a Compromís.

      Eliminar
    2. Els dits comentaris no s.han eliminat pel que dius de que no m.agradaren si no perquè desviaven el tema de l.editorial cap a parlar d.una persona concreta i éste no era l.objectiu si no parlar de partits. Un probablement el que es volvía desviant el tema es que no es parlara del que s.ha parlat.

      Eliminar
    3. Els dits comentaris no s.han eliminat pel que dius de que no m.agradaren si no perquè desviaven el tema de l.editorial cap a parlar d.una persona concreta i éste no era l.objectiu si no parlar de partits. Un probablement el que es volvía desviant el tema es que no es parlara del que s.ha parlat.

      Eliminar
  5. Jo crec que després del gran èxit d'Edu ja hauria d'haver dimitit, el mateix que Manolo i Victor.
    Ara igual diuen que han tret un excel·lent resultat....

    ResponderEliminar
  6. Que s'aclarixca el PP de Tavernes o acabarà com el PSPV de Tavernes. Té un gran problema que no vol admetre. Manolo tindria que intervindre ja o abandonar.

    ResponderEliminar