miércoles, 3 de junio de 2015

Editorial : XIMO O MÓNICA ???

Oltra y Puig durante el XXVIII encuentro de escuelas en valenciano.Com sabeu hi ha un debat en les xarxes, en facebook varies, sobre la pretensió de Mónica Oltra de ser la nova Presidenta de la Generalitat, en base fonamentalment a que Puig ha obtés el pitjor ressultat dels socialistes en tota la democràcia valenciana, que va de capacaiguda menters Compromís ha pujat espectacularment, de forma que poc més de 50.000 vots els ha separat en les urnes.   

El tercer en discòrdia, Podemos, no ho deixa clar perquè mentres en Madrit Iglesias aposta per Oltra ací Montiel de moment ni mú.   

Davant açò Puig amenaça amb un acord amb Ciudadanos, que amb l'abstenció popular, algo no descartable en tal no governe Compromís i Podemos, el permetría ser President.

I al voltant d'açò,unes preguntetes : 

A quí preferiu per a President de la generalitat, a Mónica oltra o a Ximo Puig ? 

Perquè, amb quins fonaments ?

Ahí ho deixem.

16 comentarios:

  1. Ximo. Es el mes votat dels dos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. También fueron los más votados en Cantabria y en el País Vasco y dejaron gobernar a Revilla y al PNV porque interesaba así fuera y aquí lo que ahora interesa es que de la cara por los valencianos alguien que no la agache ante nadie y si en Madrid gobiernan los socialistas y más aún si lo hacen con Ciudadanos, que es fácil así sea, después de las próximas generales Puig acatará lo que le mande su partido como en su momento hizo Lerma o han hecho los populares, aunque sea por encima de los intereses de los valencianos. Puig habla ya de hecho de mejor financiación y ahí cabe de todo mientras Mónica habla de concierto a lo vasco, y ahí hay poco que discutir, así que Mónica sin duda alguna.

      Eliminar
    2. ¿ El més votat ? Si tinguera vergonya torera ja havera dimitit al traure el pitjor ressultat en la historia del Pspv, amb més vots van dimitir d'inmediat els seus antecessors.
      I no son tants la diferencia en vots com en diputats, cosses de la Llei d'Hont.
      A més en este ball ballen tres i el tercer algo tindrà que dir, i de moment Iglesias ja ha dit alt i clar.

      Eliminar
  2. Monica és el futur i Compromís és el partit que més ha pujat en estes eleccions.
    Monica Presidenta

    ResponderEliminar
  3. Ja Ja Ja. Pregunta que sobra si ximo o mónica, perque les eleccions ja han passat i els resultats son els que son. I la llei d hont es la que hi ha. Que es molt bonico criticar´- la quan no t ´afavoreix però acceptar- la quan et dona regidors amb menys quantitat de vots que a un altre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si si pero en Cantabria be que haveu tragat els socialistos en tal de tocar poder i al igual que la ara enemiga vostra Rosa Díez va ser vicelendacari o com s'escriga sent el partit més votat el Psoe. ¿ I ara perquè ja no pot ser ? ¿ Ara que teniu al líder menys votat de tota la democràcia valenciana, ara ja no val ? El que té que fer Ximo Puig si es que té un mínim de decència es dimitir però ahir i deixar pas als que si que tenen futur i ben brillant com Mónica.
      Vinga, va , rebatixme el que el dic de Revilla o Euskadi i de lo de que es el menys votat.

      Eliminar
  4. Eleccions 2007
    Joan Ignasi Pla .... 38 diputats DIMITEIX

    Eleccions 2011
    Jorge Alarte ..... 33 diputats DIMITEIX

    Eleccions 2015
    Ximo Puig....... 23 diputats EXIGEIX SER PRESIDENT

    Si tinguera un mínim de dècencia, i amb els 505.186 vots, la xifra mes baixa del socialisme valencià se n'aniria a casa.

    ResponderEliminar
  5. Mònica,però no pel partit. Si Ximo estigués a Compromís (que ja és suposar) i Mònica al PSPV (que és més suposar encara), també la Oltra. No perque no tinga qui li diga res des de Madrid,perque a Compromís tampoc s'atreveix a dir-li res tampoc cap del Bloc,sino perque té les idees clares,és honrada,reivindicativa i,sense ser nacionalista,defendrà com a bona comunista el que li cal a la gent.

    ResponderEliminar
  6. Amen. Redeu, ja ha eixit pel mig KM. Pensavem que despres les voltes que has clavat la gamba i els resultats electorals t'han deixat en ridicul que estaries un temps calladet.
    El pot.
    Monica té de comunista allò que Karlitos Marx té d'amic del Bloc i de Compromis: no res.
    Ara com KM ha de justificar les parides mentals... pues això, la fem comunista i marxa avant!
    Visca l'empanada mental! Es nota que no has has estat mai reunit i parlant de política amb Mònica Oltra. I com no has estat, t'atrevixes a dir les bajanades que dius.
    Tira, combustible no per a falles com deia Fuster sino per a comentaris sense trellat.
    Endavant... que quatre anys no són res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perque dius res de ridículs electorals? Que m'havia presentat sense saber-ho? Fes-me memòria,perque d'eleccions,encara no he dit res. Però no seràs tú qui em calles,ni amb uns resultats ni amb altres,quant ja s'han donat de tots els colors i he seguit pensant i parlant lliurement. Et sap mal?
      Sobre la teua líderesa (forçada,tú no l'haveres posat,ja ho sabem) dis-nos de quin partit venia i amb quins ideals,i si ha canviat massa des de que està en Compromís,vinga va,atrevís-te i digues el que penses. Amb un somriure!
      Tú tampoc has estat parlant amb la Oltra ni amb els de la corda,jo sí i no parlen massa bé d'alguns socis,clar que com ella porta el timó pot dir-ho mentres altres callen.
      A vore qui diu ací les bajanades.

      Eliminar
  7. Tú tampoc has estat parlant amb la Oltra ni amb els de la corda,jo sí i no parlen massa bé d'alguns socis,clar que com ella porta el timó pot dir-ho mentres altres callen.

    Qui es gita amb crios s'alça pixat. Seguix, seguix.... fantasmes sempre hi han hagut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les Tradicions hem de preservarles sempre. N'hi ha maníes que no les curen els metes.

      Eliminar
    2. Dos que es rasquen.
      Es veu que pica.
      Per a fantasmes els que diuen de nosequí Conseller i encara no està clar ni que es forme Govern...

      Eliminar