viernes, 19 de junio de 2015

Editorial : A LA CAZA DEL OCTUBRE ROJO

Es el que pareix haver iniciat Ciudadanos.

I ens referim als expedients que estan obrint als regidors que han pactat governs amb Compromís, sis de moment, i van per a nou, eixos rojos separatistes.

I ens fem la mateixa pregunta que es fea ahir altre blog local : I en Gandia ? 

Resultado de imagen de fernando mutPerquè en Gandia no es que vajen apoiat a una alcaldesa socialista i en pau, sino que Ciro i es supossa que la Punset i el Rivera sabíen a ciència certa que Diana Morant anava a recolzar-se amb Més Gandia, coalició integrada per Compromís però a més per Esquerra Unida, un dels cinq regidors, Mahuel González, es d'eixe partit, més rojos se supossa, i damunt Esquerra Republicana del País Valencià.  
Igual es que consideren que ERPV no son separatistes, ni rés de tot això que ells tant rebutjen ...

Cosas vieres amigo Sancho, i a saber perquè en Gandia sí, que com diuem i pel que diguem es supossa es més greu, i en altres llocs no : Que els has fet Arturo ? O que no els has fet.

Ningú a nivell supralocal ha explicat el perquè, tots calladets, Ciro diu que per higiene democràtica davant les formes de Torró i la seua mala forma de governar, però eixe argument pareix no ha valgut en els altres llocs, no s'ha mirat el perquè s'ha acordat amb Compromís, expulsats per no obedir i en pau.

Sin embargo ací Ciro diu que ell va obedir justament les ordres contraries a la resta de expulsats : Perquè ? S'accepten teoríes. Alguns, sobre tot el PP de Gandia que diu que té proves del contrari, dubten del que diu Ciro.

I alguns diuen que ara no l'expulsen perquè amb això passa a ser un tránsfuga i això impediría qualsevol futura moció de censura : No es descabellat , guardar-se Ciudadanos un as en la mà per si li interesa en un futur usar-lo.

Nosaltres afegim altra teoría, i es que l'ombra, la llarga ombra de Mut, enemic afèrrim de Torró mentres no li oferisca rés sucós, això també ho tenim clar perquè coneguem les andadures del paio,  es més gran del que pareix en Ciudadanos, es realment la figura de este partit en la nostra Comunitat encara que amagat de moment mentres estiga com està imputat.

Pero cert Ciro, cuidat les esquenes que la candidata popular de Oliva no el vol massa ...

10 comentarios:

  1. Estos de Ciudadanos son uns dimonis. Com s'atrevixen a no voler pactar amb nacionalistes en la Comunitat Valenciana si en Catalunya tampoc ho fan? Per què cumplixen els seus estatuts? No entenc a estos Ciudadanos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿ I perquè en Gandía sí ho han fet, i a més sabent com diu Enrique va a governar ERPV ? Igual els seus estatuts sí contemplen governar fora de Catalunya amb els nacionalistes independentistes i no amb els nacionalistes que no ho son.

      Eliminar
  2. Olvidas algo muy importante y es que el PP en Gandia ha sido el mas votado. Por un acuerdo entre partidos de diferente ideologia y sin programa comun lo han dejado fuera. Solo un objetivo tirar al PP lo demas no importa. Viva la democracia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo que tendría que preguntarse el PP es porqué casi nadie quiere aliarse con ellos, eso es lo que debería de plantearse. Y en Gandiía cuando ni Ciro, que conoce a Torró des de jóvenes en el PP, quiere pactar con él, por algo será.

      Eliminar
    2. No lo olvides, en Gandia el mas votado. Y tu das por bueno que se unan con el unico objetivo de tirar al PP. Eso es progreso. Eso es respetar mayorias. Eso es coherencia politica. Eso es tener etica. Vivan los acuerdos de perdedores. Eso es democracia.

      Eliminar
    3. Efectivamente es democracia, así lo permite nuestra legislación electoral y también lo ha hecho el PP en otros casos.

      Eliminar
    4. Benifairó sense anar més lluny, pacte Compromís-PP per a llevar-li la alcaldía a Agustí Pascual fa dos legislatures.

      Eliminar
    5. El deixes EU. Pacte Bloc-EU-PP. El PSOE sabrà perquè.

      I ací perquè han tingut majoria absoluta de 10 regidors, que si no haverem vist els pactes...

      Eliminar
  3. Amic de les 10:36

    Com deia abans la TVE "Todo esta en los libros", però en este cas tot està en la premsa...
    Aneu llegint els follos amb les empreses publiques, tancament de la TV comarcal, despatxament de la gent de les escoletes; tancar l'empresa publica a l'oposició, llevar-li totes les assignacions que s'havien tingut de sempre a l'oposició, etc, etc. etc.
    I sense entrar en coses directes de gestio com enfonsament de l'economia municipal, ajuntament mes endeutat que mai...

    No cal fer preguntes sino buscar les respostes en la premsa. I com la propaganda tots els dies un plàtan... tots els dies un afer amb Torro.

    ResponderEliminar
  4. En uns dies vorem els motius pels que Ciudadanos ha votat al PSOE en Gandia.

    ResponderEliminar