viernes, 12 de junio de 2015

JORDI JUAN, DIPUTAT AUTONÒMIC

I es que des d' ahir ja es pot dir ho es de fet, fins aleshores de dret, amb la consitució de les noves Corts Valencianes. 

Des de Quadern volem dessitjar-li el millor i estem segurs que al igual que va passar en el seu moment amb Josep Pons o Eugenio Pérez, el seu nou càrrec portarà cosses bones per a Tavernes.

Endavant i força. 

4 comentarios:

  1. Enhorabona Jordi!
    Segur que desde eixe lloc consguirà moltes coses per a Tavernes com el colector, la circunvalació, la reforma de IES Jaume II el Just, la piscina,...

    ResponderEliminar
  2. Desde la discrepancia política adelante Jordi Juan, pienso como Enrique que trabajarás para Tavernes desde las Corts y por tu cargo y más siendo el gobierno autonómico de los tuyos tendrás más acceso a los otros cargos como Diputación que también serán de los vuestros o las consellerias, a ver si pronto se nota.

    ResponderEliminar
  3. És una gran sort per Tavernes tindre un alcalde/diputat del mateix partit que governa Generalitat i Diputació segur que es notarà en les subvencions i inversions que arribaran al poble.

    ResponderEliminar
  4. Ahir en la festa de l'esport el seu deixeble d'esports el va presentar dedicant-li uns ilustríssim i excelentíssim sr. diputat que va denotar de tot menys modèstia. I amb majoria de xiquets,15' de míting avorrint les ovelles. Els que volen estar al costat de la gent, segueixen disfrutant amb l'autobombo i afegeixen celebrar els nous títols "nobiliaris",mal comencen pues.

    ResponderEliminar