jueves, 18 de junio de 2015

El Quadern denuncia, PARLANT DE MÉS IMPRESENTABLES

La candidata del PP de Oliva sobre Ciro Palmer (C's): "Si lo matan..."

VALENCIAPLAZA.COM. HOY



VALENCIA. La candidata del PP de Oliva y presidenta de la agrupación a nivel local, Chelo Escrivá, ha lanzado un comentario amenazador sobre el concejal de Ciudadanos de Gandia, Ciro Palmer, este miércoles en la red social Facebook: "Pues que se muera que si lo matan encima tendrán que pagar el precio del cerdo como si fuera ternera".
El voto de Ciro Palmer fue clave este sábado en la constitución del Ayuntamiento de Gandia para que la candidata socialista Diana Morant fuera investida alcaldesa para la nueva legislatura en detrimento de Arturo Torró del PP.
La candidata popular de Oliva acumula fuertes polémicas en Facebook por anteriores comentarios ofensivos y este mismo miércoles ha publicado un mensaje hablando de la "admiración" y "respeto" que siente por Ciro Palmer, asegurando además que es "una gran persona". Una publicación que se contradice con lo expuesto en el comentario arriba publicado, pero con la que trata de atajar la polémica.

Facebook pone contra las cuerdas a Chelo Escrivà

Facebook pone contra las cuerdas a Chelo Escrivà

TONI ÁLVAREZ CASANOVA | GANDIA

 | 
Un comentario escrito desde el perfil de la portavoz del PP de Oliva carga contra Ciro Palmer, de C's Gandia: «Que se muera» - La concejala segura que ese texto no lo escribió ella y que lo va a denunciar

Psssseeeee ...

6 comentarios:

  1. I estos són els que ens volen dirigir? Mareeeeeeee.

    ResponderEliminar
  2. El meu bon amic Pep Salazar, regidor del partit Gent d.Oliva, ara en el nou govern al igual que ja va estar en l.anterior des de que feren la moció de censura socialistes i Compromís i que ell va recolzar, ja em dia que eixa senyora està loca i per això encara en un principi no es va arrivar a un pacte en 2011 i la deixaren governar en minoría, es varen vore obligats a fer.la fora per les animalades que fea i dia i a més de forma autoritaria.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique critiques les paraules de la candidata de Oliva. Jo tambe. Pero que a continuacio entres al joc i li digues loca crec que es seguir en lo mateix. No acabarem mai.

      Eliminar
  3. Eixa regidora tindria haber dimitit ja.

    ResponderEliminar
  4. Jo no li he dit loca, no la conec de rés, dic el que em diu el meu amic Pepe, llig bé, i ell si que la coneix i de debò perquè com explique es i ha segut regidor i d'un partit independent, i va recolzar la moció de censura que la va fer fora per les seues desbalafiades i barbaritats.

    Així que no emboliques i no fiques en la meua boca el que jo no he dit,

    I a més, llig, llig el que diu de Palmer i em diràs si això es propi d'un càrrec com el d'ella, una excel.lent persona Ciro i d'eixe si ho dic perquè si el conec, algo personalment i de moltes referències per amics comuns Gandiencs.

    ResponderEliminar
  5. I damunt esta dona demostra tindre poc honor,ara resulta que al seu Facebook no només escriu ella. Es veu que va donant la seua contrasenya de perfil a tothom. La pròxima serà dir que ha sofert un ciberatac dels hackers...

    ResponderEliminar