martes, 30 de junio de 2015

Editorial : NOUS CONSELLERS

Com voreu llegit i vist ja tenim nou govern valencià, encapselat per Ximo Puig i Mónica Oltra de dona forta en el nou govern.

No anem a entrar a valorar a fons el que no coneguem, com son els nous consellers, però si volem apuntar unes cossetes : 

Ximo puig era assesor de Lerma, i d'això ja fa unes décades. 

El nou conseller d'Hisenda, Vicent Soler, va ser conseller d'Administracions Públiques també amb Lerma, fa trenta anys. 

Un dels "nous" assesors, i mira que ens agrada, de Pedro Sànchez es Jordi Sevilla, que va ser ministre amb Zapatero fa vuit anys. Abans i des del 84 ja había ocupat altres càrrecs polítics : Si els socialistes no començen de veres a renovar-se, aniran al clot, Podemos sel's menjarà pels peus. 

I en quant als consellers de Compromís i com ja manifestarem fa uns dies en altra editorial, pensem que el Bloc deuría haver seguit el consell de Oltra i Iniciativa i haver anomenat per al càrrec d'educació i cultura a una persona menys identificada en una tendència concreta, doncs va a ser objecte per sé i des del primer dia la diana d'aquells que els interessa perdure la guerra de la llengua, sense entrar ni a valorar com ho fa. De fet ja han començat.  

Deuría pensem i com diguerem, haver-se optat per algú més "neutral" o tal volta per un socialista a canvi de gestionar Sanitat, l'altre pilar de despesa pública i on el pots lluir sense tanta polèmica.

Però bé, es una modesta opinió, nosaltres si els donarem els 100 dies de gràcia i a vore qué passa. 

4 comentarios:

  1. Està ben clar que els socialistes s'han imposat i han dit "no" a algunes proposte de Compromís.

    ResponderEliminar
  2. A la primera de canvi el bloc ja ha ensenyat la pateta catalanista

    ResponderEliminar
  3. A la vista d´alguns consellers de Compromís podem vore el que ens espera. Banderes, llengua, enfrontament, pancatalanisme i manipulació històrica i de la educació.

    ResponderEliminar
  4. Siiiii els catalans que mos van a furtar la paella!!!

    ResponderEliminar