martes, 2 de junio de 2015

Editorial : CALMA CHICHA

Es la que es respira y no sabríem dir si es normal donat els ressultats, en la política local de Tavernes a l'espera de que el dia 10 es faça el darrer ple d'esta legislatura, un ple de tràmit amb despedides varies supossem, i tancament administratiu, i el del dia 13 d'investudira, este totalment lliure de tensions per la majoría absolutíssima de Compromís, i no com el de fa 4 anys amb suspense fins el darrer moment. 

Resultado de imagen de calma chichaSols el tema del ball d'un regidor ha creat un poc, ben poc, d'emoció perquè a més de que no varía eixa majoría absoluta, pareix ben clar que Compromís té raó perquè l'acta de sessió es clara, supossem que a estes hores en que estareu legint esta editorial el tema vorà quedat clar o si no en poques hores.

Però diguem que no sabríem dir si es normal pels ressultats, i es que : 

De moment els populars s'han pres pelque hem pogut llegir "un temps de reflexió", nosaltres ja sabeu qué pensem i deuríen d'haver-ho fet però ahir, en òl que tot va a seguir igual. 

Els socialistes han fent un discret comunicat que també hem llegit en facebook diguent que mals ressultats però que rés més, a seguir 4 anyets més fent opossició com la que han fet, no sabem si la crispada d'un principi abans i no més trencar el pacte de govern, o la darrera un poc més sosegada en la campanya electoral.  També sabeu que pensem però almenys aconsellem siga una opossició constructiva i no la inicial, els anirà millor, pensem, perquè el poble vol "constructors" i no "destructors" com ha quedat ben clar en les urnes.  

I d'Esquerra Unida almenys nosaltres no sabem oficialment rés, no sabem si donen per bó o per roin el ressultat, si estan esperant a vore que passa amb el ball de regidors ...

I preguntaveu alguns per Units : Donat el treball de la majoría dels seus fundadors i impulsors que implica una sobrecàrrega en estiu, han decidit deixar-ho tot en sytand bye, no hi ha presa alguna en decidir si es seguix o no, ja sabeu la postura del candidat i administrador d'este blog, i la mateixa es la de Vicen Cortés, pel que ahí, "quieto parao" i ja es vorà. 

I vosaltres, vosaltres qué penseu de tot açò ? .

17 comentarios:

  1. Calma..i que dure,aixina deuria ser sempre.

    ResponderEliminar
  2. Calma chicha i molta pudor a asfalt.

    ResponderEliminar
  3. Ja està clar que Compromís te 10 regidors? Que saps del tema?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S.ha presentat segons ens diuen el recurs pertinent davant el TSJ i hi ha que esperar resolga éste.
      Tot apunta a favor de Compromís pel que ens diuen i pel que nosaltres mateix hem pogut comprovar, es veu clarament es un error de transcripció de les dades de l.acta de sessió a la de la JEZ pensem.

      Eliminar
    2. S.ha presentat segons ens diuen el recurs pertinent davant el TSJ i hi ha que esperar resolga éste.
      Tot apunta a favor de Compromís pel que ens diuen i pel que nosaltres mateix hem pogut comprovar, es veu clarament es un error de transcripció de les dades de l.acta de sessió a la de la JEZ pensem.

      Eliminar
  4. Esta claro que Vidal no piensa irse, si lo pensara ya hubiera dimitido, con la excusa de que si se va no hay nadie con experiencia para dirigir al grupo municipal ahí se quedará cuatro añitos más. Cada día pienso más como dijo otro comentarista si lo de Raquel y Inma no fué con toda la idea para tener esta excusa y seguir.
    Los socialistas como no cambien alguna cara durante esta legislatura seguirán por años como un partido residual y sin opción más que de comparsa en todo caso del PP o Compromís en gobiernos de coalición y Izquierda Unida no da para más que lo que tiene salvo un mirlo blanco, y lo mismo Units.
    Y por última Compromís tiene una gran mayoría pero también una gran responsabilidad de la que o saldrá triunfando como Eugenio o se pegará el gran batacazo com Eduardo en su momento, y como todo lo que sube baja en un tiempo a la oposición, el poder desgasta, más pronto o más tarde pero desgasta.

    ResponderEliminar
  5. Però no venem la pell de l'ós abans de caçar-lo. Que no es igual un Compromís fora de les institucions com estos quatre anys i Vidal negociant per a Benifairo i Barx i fent la treveta a Tavernes, que estan dins. Donem temps al temps.

    ResponderEliminar
  6. Edu Bononad mai no va tindre majoria absoluta.

    ResponderEliminar
  7. Jo m'alegre de tindre un alcalde de Compromís, Diputat en les Corts i que Compromís estiga en el govern de Ajuntament, Diputació i Generalitat.
    En estos 4 anys Tavernes cap amunt.

    ResponderEliminar
  8. Enric no entenc que vols dir amb lo de Vicen i tú, aclarix per favor.

    ResponderEliminar
  9. Amb molt de gust.

    Vicen té clar que la política s.ha acabat per a ella, no va a tornar a ella mai més.

    Conxa, Bernardo i jo de moment tenim massa faena per les nostres professions durant l.estiu com sabras si ens coneixes com per a preocupar.nos de rés més que d.elles i a la tardor ja vorem, quedant clar entre nosaltres que no tenim cap lligaça política, això ha quedat clar i cadascú queda lliure de fer el que li parega sense res que dir per part dels altres.
    Això sí, ens unía, ens unix i ens unirà una amistat gran per damunt de tot, i a més ens unix Aceplat on Conxa i jo estem en la directiva al més alt nivell, i les Taules de Participació on també estem abdòs i ella com a Presidenta en una i Secretaria en l.altra, i en elles i Aceplat tenim pensat seguir i en els llocs més alts on els seus membres vullguen estigam : Des d.ahí tb es treballa i de debó pel bé comú, que es pel que ens pressentarem a les eleccions.

    Qué passarà en el futur ? Jo no dic mai d.esta aigua no beuré xq he tingut que pegar cada glop en esta vida que per a qué.
    Soc "animal polític" , no puc remediar.ho, hi ha qui va al bingo, hi ha qui es aficcionat al esport, jo a la política.
    Ara bé si que dic que no vaig a tirar com vaig dir de ningún carro més, asentaet en el vagó i a ajudar al maquinista el que faça falta. A on ? Qui ho sap (espere no tindre que pegar altre glop per açò que ara dic jejeje) .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. P.D. Bernardo tb està i ben actiu a Aceplat i el meu cunyat i dona en Acude, i ésta a més en Bolomor i SIUM : No podem estar quiets jejeje

      Eliminar
    2. Pues a vore si ara amb el regidor de transparencia del Bloc van fent-vos més cas als de les taules,perque en quatre anys només han aprofitat per arrimar les cadires,

      Eliminar
  10. M'han dit que es retrasa el pleno de constitució de la nova corporació fins que es resolga el recurs presentat per Compromís.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament així serà, fins no es manifeste el TSJ no es pot constituir la nova corporació.

      Eliminar
    2. Que tarden.
      Algún pleno extraordinari ens estalviarem. A 3.000€ el plenari que estàven,bons són.

      Eliminar