viernes, 11 de mayo de 2012


RECORDEU : El dissabte, cursa amb bicicleta a La Valldigna

 La Volta Cicloturística a la Valldigna arribarà a la quinzena edició este dissabte 12 de maig

Serà este dissabte 12 de maig quan la clàssica Volta Turística a la Valldigna aplegarà a l’edició quinze de la seua història. Es tracta d’una aposta ferma pels valors mediambientals que representa l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport, alhora quevertebra els pobles de la Valldigna
 
A les 09:30 hores del matí del dissabte 12 de maig, des de la plaça de l’Ajuntament de Tavernes, tindrà lloc lainscripció dels participants en esta volta de marcat caire familiar. La eixida del trajecte Tavernes–Simat–Benifairó–Tavernes està prevista a les 10:00 hores. Cada un dels participants rebrà una samarreta. Els xiquets han d’anar-hi acompanyats per un adult.
 Tots els participants aniran fins a Simat de la Valldigna, onesmorzaran al voltant de les onze hores. Després de la pausa per a menjar, es dirigiran a Benifairó de la Valldigna, on arribaran a les 12 hores del migdia. La tornada a Tavernes està prevista cap a les 13:00 hores. 

El regidor d’EsportsJosep Llàcer ha manifestat que “des de la Regidoria d’Esports volem animar tots els veïns de Tavernes a participar i gaudir del bon ambient d’una activitat ludicoesportiva que té com a finalitat conéixer millor la nostra vall i promoure la bici com a transport alternatiu, no contaminant i barat, que millora la qualitat del nostre entorn urbà.
 Així, continuem treballant en la promoció de l’esport com a hàbit saludable. És un plaer i un orgull realitzar activitats com esta com a responsable de la Regidoria d’Esports”.  
 Col·laboren en esta activitat esportiva la Mancomunitat de la Valldigna, Creu Roja, Protecció Civil, Grup Scout la Valldigna i Grup de Muntanya Valldigna.
#(Nota remsa pel gabinet de premsa del Ajuntament)

No hay comentarios:

Publicar un comentario