jueves, 24 de mayo de 2012

EDITORIAL : De tot un poc / Evolució entrades

DE TOT UN POC


Pegant una miradeta pels blogs locals, ens trobem un poc de tot , però arrimant , faltava més, cadascun l'ascua a la seua sardina.

Així ens trobem temes com si el pressupostos tarden, que si la placeta de Metge Grau es el centre de totes les actuacions, donant a entendre que es perquè ahí en hi ha un bar d'un familiar d'un dels concejals, que si el Bloc i Baldoví açò i allò, que si el PP denuncia retallades en esports i per contra es permet un jefe de protocol per a donar-se autobombo...

I nosaltres, mentes tant, a la nostra, amb el nostre estil d'imparcialitat (publicant notes de tots els partits i associacions que ens envien, no com altres), tolerància (no publiquem insuls ni atacs personals com altres) mantenint-mos e incús creixent un poquet dia a dia, i tot açò gràcies a vosaltresestimats lectors, que sabeu distingir entre la qualitat i la cantitat i el publicar per publicar que fan alguns blogs.

Per el tant, a seguir així, difonent que estem ací, que hi ha una alternatives als blogs seguidistes.

I Que tenim, esperem haver-ho aconseguit, en el poble un blog que vol portar a la reflexió mitjançant els comentaris del seu editor : La mostra més palpables i perquè es fan, son els articles nomenats " De Calç i Arena 

GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA FIDELITAT.



EVOLUCIÓ ENTRADES



Páginas vistas»




3 comentarios:

  1. el concepte d'informació s'ha perdut amb este pais, cadascú va als seus interessos i no saben que estan fent molt de mal a la LLIBERTAT I EL DRET que tenim tots a eixa informació, lliure, neta i sense ningun tipus de partidisme, tal vegada part de culpa de com estem siga aixo, per no ficar cadascu amb el lloc que li toca, els XORITZOS TOTS TANCATS.

    ResponderEliminar
  2. És gros, molt gros, que critiques la postura dels altres blogs locals -esbiaixada cap on els interessa- i tu no pares -i no pares- de participar en ells amb comentaris sobre, per exemple, el mateix Baldoví (a qui, segons has confessat, votaries sense problemes en les pròximes eleccions nacionals) o la plaça Metge Grau i el regidor la família del qual té un bar a prop (no cal que et recorde el lamentable episodi protagonitzat per l'Administrador de Quadern i uns comentaris sobre el regidor en qüestió, veritat? Uns comentaris en què "no es donava a entendre" sinó que directament s'acusava). Però com tens la barra d'atribuir-te imparcialitat, tu, el principal contribuïdor-participant de la deriva de cada blog!! Faria riure tot plegat sinó fóra perquè és deplorable.

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando, editor de Quadern24 de mayo de 2012, 15:13

    Des de quant dir la veritat es criticar ?

    A cas neguen els de La Cotorra la seua lligaça amb el Bloc-Compromís ?
    A cas nos saps que el blog "Diari de Tavernes" es del PP legalment ?
    A cas tots els temes que nomene no s'han tractat en eixos blogs?
    A cas no t'has o no has volgut enterar-te de que, encara em faig responsable per omisió, no vaig ser jo qui escriguí eixes coses sobre Josep Llácer ?
    Desde quant, excepte per als feixistes , el donar l'opinió sobre els temes d'actualitat, i dir la veritat de lo ú pensa, es pecat o delicte?

    Doncs si tot açò es criticar, jo criticador profesional i damunt pecador o delinqüent, el que preferisques.

    Però no em callareu aquells que esteu vegen-li les orelles al llop amb la Plataforma Units per Tavernes (Per cert, hui m'han tocat del Levante-emv per vore si podíen publicar sobre la mateixa, estigues atent).

    Així que, tila i bicarbonato ...que teniu per a rato, moltíiiiisim de rato.

    ResponderEliminar