viernes, 18 de mayo de 2012

EDITORIAL : SOBRE LES OFERTES PER A ESCOLETA D'ESTIU



Des de que publicàrem la publi-noticia sobre l'escoleta d'estiu de "Juanjo Tradicions", i després sobre altres ofertes, han arribat a este blog diverses reaccions. 



Ha fi d'aclarir, un poc el tema, reproduïm dos comentaris arribats ahir : El de Juanjo Sala, molt aclaridor, i el deRobinjut, que deixa caure una sospita sobre una de les diferents ofertes que es presenten                                                      a la concessió pública. 



Nosaltres ni posem ni llevem, sols exposem , per a que cadascú reflexione i traga conclusions : Sols tinc que dir que no estic d'acord en el comentari final de Robin, almenys  sobre Chofre, sobre el Nyau ni entre ni isc. 








  • Enrique, per acabar la polèmica de les ofertes d'escoletes:

    L'Ajuntament ha de presentar l'escoleta, perque des d'un principi es va fer per un programa d'adaptació social dels xiquets més desemparats del poble. Com que anava creixent i no hi havia oferta privada local, al final l'escoleta va ser per a tot el món.


    Però ara, en la competència entre empreses-associacions-administració tampoc es pot posar a tots al mateix sac:

    -El cas de l'escoleta Itaca no suposa competència per a ningú, ni per a mí tampoc. Elles treballen en un segment de clients que no és el més nombrós (xiquets menuts amb tallers i deures en espai tancat) i no afecta massa.

    -El cas dels scouts és diferent, no són empresa i jo entenc que només deurien cobrar les despeses que tinguen, a més a més les ONG's o entitats sense ànim de lucre no poden realitzar activitats si no són per als seus socis i deuen donar d'alta els seus treballadors, cobren o no. També regularitzar els permisos adients de les seues instalacions per a fer este tipus d'activitats.

    -No és la finalitat de Juanjo Tradicions fer una competència directa a l'Ajuntament, sino una necessitat. Davant l'experiència dels últims anys de cobros amb l'Ajuntament i la feina que du, no ix a compte fer l'escola Municipal. Si no fora dins del poble jo tindria clar que no em presentava.


    -L'altra empresa local que es presenta a l'escola municipal no presenta alternativa privada, no sé per qué però l'interesa més treballar a través de l'Ajuntament, encara que cobre tard i mal. (?) O sabran fer millors els números que els demés.

    -L'empresa forastera que opta al servei municipal sé que és una empresa gran, a nivell nacional, que supose no tindrà massa interés pel poc marge del contracte, així que si s'ho queda deduisc en les condicions en que la montarà. Eixes no perden mai diners.

    Respecte a la teua idea de que no cal escoleta municipal jo no estic d'acord, encara que tots els polítics que han passat pels governs si han estat primant empreses privades quan no han popularitzat els seus serveis.
    Jo voldria practicar tennis o anar al gimnàs municipal a preus populars i tampoc puc. 
    I això que jo soc empresari, però crec que l'administració està per a donar serveis bàsics a TOTS i les empreses per a completar i millorar per a qui s'ho puga pagar.

  • Un pardalet va diguent pel poble que una empresa local d'una guarderia que en principi no s'havia oferit a concursar per l'escola d'estiu ha estat presentada per la regidoria de contractació, i a altres del poble que s'havien oferit no les han convidat.
    Coincideix que l'home d'una de les sòcies de la empresa està afiliat al Bloc.
    De quin partit és la regidora de contractació?
    Voleu més Chofres i Nyaus?







  • 1 comentario:

    1. El tio la vara.
      Encara que Juanjo Tradicions té mala experiència a l'hora de cobrar i que no li ix a compte fer l'escola Municipal d'estiu, enguany altra vegada ha sigut l'adjudicatari del servei.
      Al cap i a la fi, com sempre, "NINGÚ CAÇA SENSE GOS" i ja es poden presentar noves alternatives, ja, que com sempre "VAL LA PENA ARRIBAR A HORA QUE CORRER TOT EL DÍA".
      I per acabar, al comentari de Robinjut de "mes Chofres i Nyaus", t'en deixe caure un altre ... moltes vegades val la pena coneixer als treballadors que a l'amo, veritat?

      ResponderEliminar