miércoles, 16 de mayo de 2012

Article d'opinió . Una "prima" molt borda.

Anem a la wikipedia : La prima de riesgo o diferencial de deuda es el sobreprecio que paga un país para financiarse en los mercados en comparación con otros países. De esta forma cuanto mayor es el riesgo de ese país, más alta será su prima de riesgo y más alto será el tipo de interés de su deuda
Dicho de otra forma, es la rentabilidad que exigen los inversores (interés) a un país para comprar su deuda soberana en comparación con la que exigen a otros países. La prima de riesgo mide la confianza de los inversores en la solidez de una economía. (En Europa , en comparació amb Alemanya).


Estic escoltant en Rne que la prima de risc espanyola ha arribat ja a estes hores, 9,28 hores, als 505 punts, i estem pagant un tipus d'interès pels nostres bonos del 6.50%.


Amb 450 punts va tindre que ser ajudada Grècia per a que no entrara en fallida.


Conclusió: Ni contigo (PP-Psoe) ni sin ti (Psoe-PP) tienen mis penas alegrías .

Estem al borde de l'intervenció tècnica, com a Italia o la pròpia Grècia, en la que el President de govern es un tecnòcrata nomenat a dit per Bruseles.


PACTE DE GOVERN ENTRE TOTS JA, AL MENYS ENTRE PP-PSOE-UPyD-CiU I DEMÉS PARTITS MODERATS , NO ENS PASSE COM A GRÈCIA , TINGAM QUE SER INTERVENITS, I POSAT A DIT UN PRESIDENT NO ELEGIT PEL POBLE ESPANYOL : ESTEM A PUNT DE SUFRIR-HO.   

    Signat : Enrique Estruch i Ferrando.

No hay comentarios:

Publicar un comentario