viernes, 18 de mayo de 2012

NOVA ORDENANÇA SOBRE OCUPACIÓ HOSTELERA DEL ESPAI PÚBLIC



El passat Dilluns , entre altres coses, en el Plenari Ordinari de Maig, es va aprovar l'ordenança de ocupació de via pública amb taules , cadires i elements complementaris per a hoteleria , que estarà controlada endavant per inspectors, per a que no s'abuse, i donat que des de la llei anti-tabac, proliferen aquestes, inclús en hivern . 

Es regulen nombre de taules, cadires i complementaris, com para-solmaseters, estufes de gas, etc. i s'establixen una serie de mesures de seguretat per als usuaris, per mig de prefabricats i una barana per a impedir el pas cap a la calçada i senyalitzar així l'espai baix de la vorera destinat a ús hostaler.


Durant 30 dies hàbils, l'ordenança estarà exposada a informació pública, amb l'objectiu de que es puguen presentar al·legacions i suggerències per tal de fer-la el més útil possible.


Ens pareix una ordenança correcta però massa tardana en el temps, doncs la temporada ja ha començat, des de falles en la platja, i qui més i qui menys ja té terrasses obertes i ha fet una inversió a tal fi (exemple Luna Park ) , per el que es deurà entrar en vigor el proper any.



I el tema dels inspectors un acert, doncs s'abusa actualment per part d'alguns : Al que res tinga que amagar no li pareixerà mal , doncs el que abusa a ell també el perjudica al pagar menys però ocupant tant o més que el complidor.





En la plana seguent (Entrades antigues) :

UNES DE CALÇ I ALTRES D'ARENA
( Noticies varies )




No hay comentarios:

Publicar un comentario