jueves, 31 de mayo de 2012

EDITORIAL : Tots Junts Podem / Evolució entrades

 TOTS JUNTS PODEM


Es ja mitja nit, estic escoltant Rne i estic sentint que la prima de risc ha arribat als 539 punts.



Els comentaristes diuen que si no hem segut ja intervenguts es perquè som el 2% del PIB de tot el mon , la quarta potencia de la zona Euro i l' octava del mon, i això comportaria més maleficis que beneficis per, ja no sols el nostre país en particular, sinó per a la Unió Europea I resta del "mon occidental" en general.



I lo mal es que , escolte també, ningú encerta en trobar la solució a este, més que reflexe de la situació real d'Espanya front a Alemanya, es un moviment especulatiu per a fer negoci els grans taurons a nostra costa, i que els espanyols estem pagant els plats trencats d'alters.

A tot açò, em diu un amic d'un dels partits en el govern local que des de Bruxeles el seu representant es diu que l'intervenció es cosa de dies o hores, que es nombrarà un tecnòcrata de President, com ha succeït en Itàlia o Grècia, i un govern d'unitat de la part més moderada del Psoe amb la part també més moderada del PP, sense escluirafegisc jo, altres partits de "centre" com UPN, CiU, UPyD o Coalició Canaria.

Per altre cotat pareix ser que el Psoe està donant passos cap a eixa mesura, amb el discurs, per fi, moderat i decol·laboració de Rubalcaba a Rajoy en el parlament, front al radicalismes d' altres socialistes : S'ha vist de fet una divisió dins de eixe partit gràcies a una " indiscreta" ? càmera de televisió, que igual no ha segut tan indiscreta i esvolia que es sentira el que s'ha sentit...

Jo sols vull dir que JUNTS PODEM, es hora d'arrimar TOTS i sense mirar diferències ideològiques el muscle per a eixir d'esta situació, tant a nivell Nacional, com autonòmic o local, ací en Tavernes .

Eixe es el motiu per el que este que el que es escriu, ha tornat a la política activa i a fer este blog : Tractar d'acabar amb el " i tu més que s'ha implantat en este país, autonomia, i, especialment en el meu cast, govern local.

Si eu fem així, evitarem que amb l'intervenció ens imposen un President i un govern no elegits pels espanyols, e eixirem endavant sense cap de ducte : Els espanyols hem alçat el nostre país i em eixit victoriosos en una situació tant o més dificil com l'actual varies vegades ( des de la crisis del 98, fins als principis de la transició passant  per la postguerra i el període de autocr'àcia de la dictadura) i tot això sense uns espanyols tan ben formats com tenim ara.

Vull donar des de este línees un brot d'esperança, i tornara dir TOTS JUNTS PODEM.

EVOLUCIÓ D'ENTRADES AL BLOG


Continuem amb la nostra mitjana , excepte els Dissabtes i festius que s'en aneu de festorra, bandarres,  de més de cent entrades diaries. 


Sigam així, creixent poc a poc, sense pressa, més val menys i amb seny que molts i desgavellats.










No hay comentarios:

Publicar un comentario