viernes, 25 de mayo de 2012

RECORDEU : Actes cap de setmana


Joves de Tavernes participen activament en la 9a Trobada de Joves de la Safor tot este cap de setmana a Simat de la Valldigna

La IX Trobada de Joves de la Safor és un projecte de la xarxa comarcal juvenil Calaix Jove, un servei de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, en què, entre altres ajuntaments hi ha Tavernes. És una trobada anual d’associacions i entitats que treballen amb els jóvens i per a ells.



El Club de Tenis Valldigna participa en el cycling day este Dissabte 26 de maig, amb un marcat caràcter benèfic

 El Club de Tenis Valldigna té previst participar en un gran esdeveniment esportiu mundial del spinning. És un dels col·laboradors de la Volta al Món de Spinning, que consisteix a recórrer pedalant els 40.076 kilòmetres que té el globus terraqüi.


La jornada esportiva està dividida en 4 sessions: a les 10:00, 11:00, 12:00 i 13:00 hores, amb una durada de 45 minuts cada una.



L’Agrupament Escolta Valldigna participa en la campanya internacional de neteja de residus en les platges


El proper Dissabte26 de maig, des de les 16:30 hores fins a les 18 hores, aproximadament.milers de voluntaris de diferents països es mobilitzaran per a protegir el medi ambient recollint tones de residus de les platges i costes de la Mediterrània, en la campanya internacional Clean up the Med, promoguda per Legambiente.


VOLTA CICLO-Turística, CONEIX ELS PARATGES DE TAVERNES

Eixida a les 9.00h del Diumenge 27, des de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna amb bicicleta.

Itinerari: camí Gandia, riu Vaca, Poblat del Ràfol, camí del riu Vaca, Sèquia Mare, Torre de Guaita (Esmorzar), Avinguda de la Marina, Parc del Llac, Canal de defensa, el Molló, Ermita de Sant Llorenç de l'Alcudiola, Muntanyeta del Bou, Tavernes de 
la Valldigna.

El total del recorregut és de 24Km, els participants han de portar aigua i l’esmorzar. L'organització compta amb un vehicle 4X4 per a possibles incidents.












No hay comentarios:

Publicar un comentario