martes, 15 de mayo de 2012

GABINET DE PREMSA DEL AJUNTAMENT : Volta a La safor, millora en l'entorn de la Torre de Guaita i visita al centre ocupacional d'Adisva.

    Visita a les obres del futur taller ocupacional d’Adisva

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, junt amb la regidora de Serveis Socials, Karina Vercher, i la regidora de Cultura i Educació, Pilar Altur, han visitat este matí les instal·lacions del futur taller d’ocupació d’ADISVA, l’Associació de Discapacitats de la Valldigna, i que estan en una fase prou avançada a hores d’ara.

En la visita a les instal·lacions han estat acompanyats per la presidenta d’ADISVA, Maria Ibàñez, membres de l’Associació, per la Fundació de la Comunitat Valenciana per a la promoció i integració de persones amb discapacitat a la Valldigna, per l’empresa constructora Construcciones Estruch i per l’arquitecte del projecte, entre altres col·laboradors.

Els visitants han comprovat l’estat de les obres i el fruit de les ajudes i subvencions recollides estos darrers anys, a més de les aportacions de les diferents activitats que realitzen els membres d’ADISVA per a recaptar fons.


La construcció comptarà amb una zona taller de grans dimensions i molt il·luminada. Podrà acollir fins a 40 usuaris a ple rendiment. El taller ocupacional compta amb dos plantes més terrat sobre una base de 600 m2 de terreny.
#



L’Ajuntament de Tavernes millora l’entorn de la torre de guaita de cara a la temporada estival

L’entorn de la torre de guaita, un dels emblemes culturals i històrics de Tavernes de la Valldigna, situada en l’entrada de la platja, està sent millorada i adequada per a sumar més al·licients a l’oferta turística de la zona

Els treballadors de la brigada municipal estan adequant els terrenys de propietat municipal a l’entorn de la torre. Esta actuació té diversos objectius: donar exemple a la resta de propietaris de la zona perquè tinguen cura de les seues parcel·les i oferir una imatge més adequada de cara als veïns i visitants que utilitzen la zona per a l’esplai.

El regidor d’Infraestructures Agràries i Urbanes, Josep Llàcer, ha indicat que “els operaris de l’Ajuntament estan treballant de valent per a realitzar esta actuació en la zona de la torre de guaita. Volem ressaltar el valor del nostre patrimoni històric i cultural. La torre és en un lloc molt emblemàtic i la prova de la seua importància és que apareix en l’escut de la nostra a ciutat.

Esta zona es trobava en molt mal estat de conservació i sense manteniment des de feia molt de temps. Ara els veïns de Tavernes i els visitants de la platja podran gaudir plenament d’este monument i de les seues possibilitats, així com de totes les activitats que l’Ajuntament hi organitzarà”.

Així, dins de les actuacions previstes, algunes ja en execució, a banda d’adequar els terrenys, l’Ajuntament instal·larà unes taules i cadires semblants a les que estan situades en el Parc dels Vents.

A més, un altre objectiu que es busca amb estes actuacions és poder utilitzar la zona de la torre de guaita com a base d’activitats i actes culturals, com ja es fa habitualment en el Clot de la Font i Sant Llorenç.
#



La primera etapa de la XXII Volta Ciclista a la Safor tindrà lloc a Tavernes este pròxim dissabte

La veterana volta ciclista a la Safor té com a primera etapa la ciutat de Tavernes de la Valldigna. Serà este dissabte 19 de maig, entre les 17:00 i les 19:30 hores. L’eixida serà davant del pavelló cobert.

La vint-i-dosena edició de la Volta Ciclista a la Safor disputa la primera etapa a Tavernes. L’eixida neutralitzada es produirà des del pavelló municipal a les 16:45, mentre que l’eixida real serà a les 16:50 hores.
 
El recorregut total fa 46,5 km. Des de Tavernes, els corredors aniran cap a Simat de la Valldigna, Barxeta, Llocnou d’En Fenollet, Simat, Benifairó i tornada a la meta de Tavernes.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, el regidor Josep Llàcer ha mostrat la seua satisfacció per la decisió dels organitzadors de l’esdeveniment esportiu de proposar “la nostra ciutat com a seu de la primera etapa de la XXII Volta Ciclista a la Safor, la qual cosa ens ompli d’orgull, i més tenint en compte el cost mínim que suposa per a les arques municipals i la repercussió mediàtica que té. Vull agrair la col·laboració dels veïns de Tavernes i convidar-los a participar-hi i a gaudir d’un dia de festa i esport”.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer ha remarcat “l’esforç que està fent l’Ajuntament de Tavernes en la promoció de l’esport i, en concret, del ciclisme local, i els bons resultats que estan obtenint esta temporada”.

Des de l’Ajuntament han demanat als veïns que faciliten el desenvolupament de la prova esportiva. Es recomana als valldignencs i a la resta d’usuaris que, entre les cinc i les set i mitja de la vesprada del dissabte 19 de maig, s’abstinguen de circular, en la mesura que siga possible, pel passeig de Colon, Marjaletes, camí de la Dula, Mestre Serrano i avinguda Germanies, que és l’eix vertebrador de la ciutat.

El consistori valler convida tots els veïns de la ciutat i de les localitats del voltant a gaudir de la XXII edició de la Volta Ciclista a la Safor este pròxim dissabte. El lliurament de premis serà a les 19:30 davant del pavelló cobert.
#




No hay comentarios:

Publicar un comentario