viernes, 11 de mayo de 2012

EDITORIAL : De la ética dels Editors/Administradors dels blogs locals

Últimament han proliferat un muntó de blogs en el nostre poble. 



Dels més seguits, tres d'ells, notòriament polititzats (Cotorra-Bloc, Diari de Tavernes I El Ventilador-PP) un que nifu ni fa, però tirant cap al govern (Diari Valldigna) i altres , entre ells este, que ens limitem a informar, donar en tot cas la nostra opinió com a editors, i publicar tot el que ens arribe, però sempre amb un control xim per a que no es extralimiten els cometaris arribats ( La Veu, 3creus i Quadern ), no si hi ha algun altre. 

Tots estos blogs menys un, tenen un e-mail on poder fer arribar els comentaris, i alguns fins i tot, tots sabem, més o menys qui, està darrere d'ells : La Veu, Quadern, 3creus i La Cotorra, i altres dos que no : Diari Valldigna i El ventilador.

I vinc a dir açò perquè el editor d'este blog, habitual comentarista de altres, s'ha vist quasi sempre des del més covard anonimat, atacat personalment per expressar les seues ideés, havent tingut alguna bronca que altra amb dos dels blogs polititzats, un a la dreta i altre a l'esquerra.

Però ahir es van traspassar tots els limits étics en un d'ells, el de la dreta a la dreta , publicant un comentari, per suposat anònim, fent una insinuació sobre el nostre editor i un càrrec del Ajuntament, de un mal gust total, i que nosaltres no haverem publicat de ninguna de les maneres, i menys signat per un anònim covard. 

Curiosament, tots a punten a una persona com editor/Administrador d'este blog, encara que ell eu nega. 

I també, curiosament es l'únic dels mentats que no te , siquiera, un e-mail.

I li dic a qui estiga darrere d'aquest blog, de la dreta de la dreta, i blog en el que moltes vegades donen risa els seus articles, criticar per criticar faca el que faca el tripartit, des de un badall a un rastell o vorera trencats, que si el comentarista s'ha passat, també heu ha fet ell publicant-ho .

Ha obert vostè/s una via que no pot portar a res de bo : No ens estranyavostès en tal de desqualificar al govern local o a algun regidor/a son capaços de tot.



Esperem que ningú els seguisca.



Signat, Enrique Estruch i Ferrando, editor d'este blog.

2 comentarios:

  1. Enrique, tens raó en tot el que dius, però em sembla que açò t'ho prens massa fort. Està clar que no fa gens de gràcia que parlant de temes seriosos, es creuen comentaris on suposadament maliciosos, però crec que tot depén del cas que li faça l'afectat. Per a mí són bromes de més o menys gust on no cal ni contestar. Altra cosa és el que permeten els administradors dels dos blogs, que com sabem, estan molt molt polititzats, i quan no els interesa, no publiquen o no contesten, els dos per igual.
    Per això mateix que no em passe com tú, jo signe amb pseudònim, saps pels meus comentaris que no és per covardia sino per comoditat, ja que hi ha molta mala gent en l'àmbit polític i en el poble ens coneguem quasi tots.
    No et calfes el cap i segueix a la teua. Jo este hivern em vaig borrar el ventilador dels favoritos de l'ordinador i ara com per a la Cotorra soc un renegat i em veten, torne a escriure amb els del PP.
    On siga i on pugam, però que no ens callen!

    ResponderEliminar
  2. Entenc el teu anónimat, perquè el dir les veritats donanat la cara, porta grans disgustos.

    Es veritat, meu prenc massa fort i ja he tingut alguna que altra acalorada, però també es veritat que a cada vegada menys, vaig fent corfa.

    No deuría entrar en el joc d'eixos intolerants, gent, com t'he dit abans, de segur d'extrema dreta o esquerra .

    Procuraré no fer-ho, però es que es algo que pot amb mi, gràcies pel teu confotr, i com t'he dit abans, BENVINGUT.

    ResponderEliminar