miércoles, 30 de mayo de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT : Presentació llibre + conferències; Homenatge a Bob Dylan; Bustia ciutadan




Valldigna. Noves dinàmiques territorials a debat"
de Juan Tormo Flores, Vicent Oller Bertomeu i Vicent Oller Vives 




DIA: 08 DE JUNY
LLOC: L'ALMÀSSERA DEL REIAL MONESTIR SANTA MARIA DE LA VALLDIGNA (SIMAT)
HORA: 19:00 hores


+
  Conferència:  "Estratègia territorial en la Valldigna"
ponent: César Herrero Pombo (Secretari de l'Ajuntament de Tavernes)


+
  Conferència: "Alguna llum al final del túnel"
ponent: Julio Giner Cremades (Advocat i Economista)

Les cançons de Bob Dylan seran referent en el concert de Taràntula este dissabte en la Casa de la Cultura

Continua el cicle musical Altres Clàssics este dissabte 2 de juny en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, a les 19:30 hores. Serà el torn de Taràntula, que recuperaran part de les llegendàries cançons de Bob Dylan.

Amb el títol Recordant Dylan, els tres components de Taràntula recuperaran algunes de les cançons més conegudes d’una de les figures musicals més importants del món, Bob Dylan, el gran dinamitzador del folk i de la cançó protesta de les dècades dels 60 i 70, i que s’ha mantingut incombustible fins als nostres dies.

Taràntula esta format per Ricardo Morant i Fernando Ibàñez, amb acústica i veus, i per David Fons, violí. A més, col·laboren en este concert Damià Garcia en la percussió i bateria i Pep Gimeno, baix.

L’entrada del concert tindrà un cost de 3,5 euros. Les guitarres acústiques i el violí interpretaran gran part de la discografia dylaniana en versions molt personals, amb rifts ben aconseguits que contribuiran a crear una atmosfera molt especial.

#
  
L’Ajuntament de Tavernes posa una nova ferramenta de participació ciutadana a l’abast dels veïns


Amb l’objectiu d’interrelacionar la ciutadania i les institucions, l’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit a la Bústia Ciutadana, una iniciativa de la Generalitat Valenciana que naix per a fomentar la participació ciutadana en tots els aspectes de la vida pública, tant en l’àmbit civil com en el polític



La Bústia Ciutadana és el mitjà emprat per a aconseguir estos objectius de participació, a través d’una sèrie de mecanismes tecnològics que ajudaran els ciutadans en accions de participació, mediació, difusió, entre altres.

La Generalitat posa a l’abast de ciutadans i ajuntaments un lloc web (buzonciudadano.es). Els ciutadans poden donar-s’hi d’alta com a usuaris o simplement poden participar com a observadors de les propostes presentades pels usuaris registrats, sense dret a intervenir-hi o a debatre-les.

La regidora de Foment Local, Participació Ciutadana i Serveis Socials, Karina Vercher, ha manifestat “que des de l’Ajuntament volem posar a l’abast dels veïns tots els mecanismes que puguen promoure la participació ciutadana. Així ho estem fent, per exemple, en la redacció del Pla de Mobilitat de Tavernes, que s’ha vertebrat amb la participació pública, i així ho farem amb esta ferramenta electrònica que ens ofereix la Generalitat”.

En el cas dels ajuntaments, hi participen a través de coordinadors nomenats expressament, que tenen entre les seues funcions i responsabilitats fer de mitjancers entre l’ajuntament i els participants en el projecte, actuar de moderadors de les propostes, gestionar els suggeriments dels usuaris per a millorar el sistema i les ferramentes de suport, promocionar la web, potenciant-ne els avantatges i animant els ciutadans a participar en el projecte, realitzar trimestralment informes i mantenir en el lloc web la informació i les notícies pertanyents al municipi.

Amb un únic clic, els usuaris registrats podran realitzar consultes, peticions o fins i tot presentar propostes que podrien arribar a debatre’s en el Ple de l’Ajuntament.


#


No hay comentarios:

Publicar un comentario