lunes, 14 de mayo de 2012

FIBROMIALGIA: Junts fem més força, associat.

TORNE A EDITAR HUI ESTE ARTICLE  DONAT L'INTERÉS PERSONAL DEL MATEIX QUE TÉ PER A MI, I PER A QUE ARRIVE AL MÉS GRAN NOMBRE DE LECTORS POSSIBLE. 

GANDIA

La Asociación de Fibromialgia de la Safor dispuso este sábado pasado mesas informativas frente a la Casa de Cultura de 9.30 a 13.30 horas. Además, el Jueves 17 de mayo habrá una conferencia-coloquio con varias ponencias sobre esta enfermedad y el síndrome de la fatiga crónica. Será a las 19 horas en el salón de actos de Fomento y al finalizar se leerá un manifiesto.
Esta enfermetat es dona quasi en la seua totalitat en 
dones, però ja escomencen a conexeirse casos en homens.
Ací en Tavernes, també estem preparant una xarla amb les associacions locals ciutadanes. 


En son ja més de 30 els casos que coneguem, i  de segur en son molts més, doncs cada dia hi han més, entre elles la meua dona, per el que estem estudiant crear una associació en el poble, per a poder demanar ajudes , sobre tot un lloc per a gimnasia i, quant, s'òbriga la piscina i al igual que en Alzira i Gandia, unes hores bonificades al mes perquè la rehabilitació en l'aigua es fonamental per a esta malaltia.



 


Aquelles persones interessades , poseu-se en contacte amb nosaltresvia e-mail, el teniu en el encapçalament del blog i en la bustia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario