jueves, 24 de mayo de 2012

GABINET DE PREMSA AJUNTAMENT : IX Trobada jovens Safor / Club de tenis participa en el Cyclin Day / Els Scouts particpen en tasques neteja platjes.


Joves de Tavernes participen activament en la 9a Trobada de Joves de la Safor este cap de setmana a Simat de la Valldigna

La IX Trobada de Joves de la Safor és un projecte de la xarxa comarcal juvenil Calaix Jove, un servei de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, en què, entre altres ajuntaments hi ha Tavernes. És una trobada anual d’associacions i entitats que treballen amb els jóvens i per a ells.

La trobada enguany es celebra a Simat de la Valldigna. Si bé el divendres 18 de maig van començar els actes previs, és este cap de setmana quan trobarem totes les activitats al cent per cent. Divendres, dissabte i diumenge són els tres dies forts de la trobada, que compten amb molts actes preparats per a l’ocasió per tots els col·lectius, entitats i associacions juvenils participants.

Divendres la música serà la protagonista amb actuació dels finalistes del circuit de música, Escak al Rei, Rdp-d-polvo, Llunàtics i el Estupendo, que actuaran en el pub Passarel·la.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer  ha animat “a tots els jóvens de Tavernes a participar activament en la trobada i a gaudir de tots els actes que es realitzaran este cap de setmana. Vull donar les gràcies a les associacions de Tavernes que hi col·laboren. Esperem que serà un èxit de participació i que els joves prendran consciència de la importància de l’associacionisme juvenil”.

Dissabte s’iniciarà el dia amb una marxa senderista, organitzada pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, a les 9 del matí, de pujada al castell de Marinyén, amb eixida des del monestir.

Continuaran les activitats amb el primer torneig de futbol La Valldigna, exhibició de pàdel i tenis, cursa jove, grafits, tallers, artistes creart jove, exposicions, paintball, khaima, escacs, oca gegant.

El Ral·li Fotogràfic del CETV tindrà com a lema la trobada de joves de la Safor, amb inscripcions a les 17:00 hores i lliurament de les fotos digitals abans de les 20:00 hores, en la parada del fotoclub del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna. Hi haurà 3 premis per als guanyadors.

A les 17:30 hores s’inaugurarà oficialment la Trobada amb una sèrie de parlaments a l’escenari oficial. Després hi haurà partida de pilota valenciana, exhibicions de Bollywood, hip-hop, dansa oriental amb Al-Digna, mostra de ball llatí i musical, concerts, muixeranga, animació de carrer, correfocs, torrada popular i actuació de Cabos Sueltos i Shoking.

Diumenge a les 12 del mati hi haurà racons musicals, recorregut amb música des del monestir.

Tavernes de la Valldigna es va integrar en el Calaix Jove de la Safor el mes de febrer passat. El regidor de Joventut, Josep Llàcer, va valorar en el seu moment que “el fet d’adherir-nos al Calaix Jove de la Safor implica que la nostra ciutat formarà part activa de la xarxa de jóvens de la Safor, que organitza diverses activitats enfocades a este sector de la població com ara el circuit de música, exposició de jóvens creadors, trobada de jóvens de la Safor i altres activitats d’oci alternatiu. Sens dubte, és una xicoteta inversió que ens reportarà molts beneficis i contrapartides, i afavorirà l’associacionisme juvenil de Tavernes”.

El Club de Tenis Valldigna participa en el cycling day este dissabte 26 de maig, amb un marcat caràcter benèfic

El Club de Tenis Valldigna té previst participar en un gran esdeveniment esportiu mundial del spinning. És un dels col·laboradors de la Volta al Món de Spinning, que consisteix a recórrer pedalant els 40.076 kilòmetres que té el globus terraqüi.

La celebració esportiva té un marcat caràcter benèfic, ja que cada un dels 60 participants del club realitzarà una donació a la fundació Ningún niño sin medicamento. El total de participants a tota Espanya és de 1500.

El certamen esportiu tindrà lloc el dissabte 26 en el solàrium del Club de Tenis Valldigna. La jornada esportiva està dividida en 4 sessions: a les 10:00, 11:00, 12:00 i 13:00 hores, amb una durada de 45 minuts cada una.



L’Agrupament Escolta Valldigna participa en la campanya internacional de neteja de residus en les platges

El proper cap de setmana de maig, milers de voluntaris de diferents països es mobilitzaran per a protegir el medi ambient recollint tones de residus de les platges i costes de la Mediterrània, en la campanya internacional Clean up the Med, promoguda per Legambiente.
L’Agrupament Escolta Valldigna participa activament en esta campanya mediambiental de neteja de les nostres costes. El seu objectiu és reforçar el compromís comú per a salvaguardar l’entorn natural de la Mediterrània i netejar les platges i costes de deixalles de qualsevol tipus.
L’Agrupament ja ha participat en esta campanya, que va nàixer el 1995, i des de llavors involucra espais que van d’Itàlia a Algèria, de Croàcia a Egipte, entre altres.
L’AEV vol animar tots els veïns a col·laborar en este projecte netejant el tram final de la platja (des de l’última escala direcció platja de Xeraco) el pròxim dissabte 26 de maig, des de les 16:30 hores fins a les 18 hores, aproximadament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario