jueves, 31 de mayo de 2012

NOTICIAS LOCALES / ARTICULO DE OPINIÓN SOBRE EL PLAN DE LAMINACIÓN RIO VACA

PARC DE CANTALOT

Las Provincias :

Tavernes anuncia que el Parc Cantalot se abrirá en breve tras un año de obras

El PP culpa al ejecutivo local del retraso de los trabajos y el alcalde asegura que la demora es por la situación que atraviesan las empresas 
I jo em pregunte, era precisa esta obra ara, amb la qu'està caiguent ?

Gabinet de Premsa Ajuntament

Este matí l’Ajuntament de Tavernes ha rebut l’obra del Parc de Cantalot

L’Ajuntament de Tavernes ha rebut l’obra de la primera fase del Parc de Cantalot, que ja està acabada, de l’empresa constructora Felmarp. Pròximament, el Parc serà inaugurat de forma oficial per tota la corporació municipal.
 
L’obra del Parc de Cantalot anomenada Projecte d’Urbanització Parc Cantalot de Tavernes de la Valldigna, Fase I zona de jocs ja està conclosa. És la primera part d’un macroprojecte que conté diferents fases. Les següents seran a càrrec de la Generalitat Valenciana.

El Parc està format per diverses zones: una terrassa enjardinada, una zona per a la pràctica de l’esport, un espai lúdic i una àrea infantil. El pressupost de l’obra ha sigut de 209.999 euros.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha expressat que “després de tants anys de demanar el parc, finalment l’Ajuntament ha complit els seus compromisos i és ja una realitat la vella reivindicació dels veïns de Tavernes i, molt especialment, dels veïns de la zona de Cantalot. Ara, amb el nou parc augmentem les zones d’oci i esplai que ofereix la nostra ciutat ”.
Este matí els tècnics han signat la recepció de les obres junt amb l’alcalde i regidors. Han rebut l’obra del Parc de Cantalot de mans de l’empresa constructora, ja completament finalitzada després de les obres que s’han dut a terme els últims mesos. La inauguració serà més avant, amb la presència de tota la corporació municipal, associacions, entitats i veïns en un acte festiu. A partir d’ara el Parc està completament a disposició dels veïns i obert al públic.
La regidora d’Obres Públiques i Contractació, Llum Sansaloni, ha manifestat el seu “agraïment a les dues empreses locals que han estat presents en l’obra del Parc, tant la inicial (Xuano) com la que ha desenvolupat el projecte (Felmarp) pel seu grau de responsabilitat, ja que han fet possible la cessió de l’obra en el seu moment i per això hui és una realitat la primera fase del Parc de  Cantalot”.

PLAN LAMINACIÓN RIO VACA

El Alcalde se entrevistó ayer con la Presidenta de la Confederación Hidrográfica del Xuquer para hacerle llegar el proyecto de dicho plan, el cual esta demostró conocía, pero sobre el que no se comprometió a nada. 


ARTICULO DE OPINIÓN 

Y yo me pregunto :

 ¿ No será que ya sabría algo por Manolo Vidal ? 

¿Y porqué no van los dos juntos a estas instituciones ? 

Es evidente que, aunque no debería ser así,  a un asesor de la Diputación y del mismo partido que la nueva presidenta se le hará más caso que a un alcalde, y encima del Bloc.

Volvemos al politiqueo que tantas veces he denunciado, por encima de los intereses del pueblo: Dentro de tres años, los ciudadanos de Tavernes nos pondrán a cada uno en su sitio.

Firmado, Enrique Estruch i Ferrando, coordinador de Unit x Tavernes


LA VUELTA A ESPAÑA DE UN VALLERO

Jose Biosca, gerente del restaurante del club de tenis, va a aporvechar su mes de vacaciones para dar la vuelta a España en bicicleta.

Comenzará bajando hacia Alicante , siguiendo por Murcia y Andalucia, y desde Sevilla, siguiendo la ruta de la plata, llegar hasta Santiago de Compostela, entrando y saliendo en el trayecto en Portugal, y desde allí seguir a buscar Irun y desde esta ciudad via Zaragoza, volver por Castellon hasta Tavernes.


Desde este blog le deseamos que le vaya bien, y que regrese victorioso. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario