miércoles, 23 de mayo de 2012

GABINET DE PREMSA AJUNTAMENT : Arregles Clot de La Font / Conveni clubs esportius


L’Ajuntament de Tavernes arregla desperfectes del Clot de la Font

La zona de picnic habilitada en el Clot de la Font ha sigut revisada pel personal de la secció agrària.

Abans

Ara
Una de les taules de la zona ha estat instal·lada novament. El procés ha sigut fer un motle de les taules redones de formigó utilitzades pels visitants i s’ha instal·lat estos dies.



Amb esta actuació, la zona del Clot torna a disposar de totes les taules de picnic disposades per als veïns que hi acudeixen especialment els caps de setmana i festius, per a gaudir d’una jornada en contacte amb la natura.




L’Ajuntament de Tavernes ha firmat els convenis amb els clubs i entitats esportives

El saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes ha sigut l’escenari que ha acollit la firma dels convenis amb els clubs esportius de la ciutat. L’alcalde Jordi Juan va signar amb els màxims representants dels clubs els convenis de col·laboració econòmica

Els presidents Fernando Peris, Juan José Sala, Paco Escrihuela, Manuel Mora, Mª Carmen Redondo, Sergio González, Jordi Navarro, Francisco Felis, Miguel A. Díaz, Enrique Selfa i Joan Ripoll, representants respectius dels clubs de Rugbi, Pilota, UD Tavernes, Societat Columbicultura, Karate-Do, Atletisme, Bàsquet, Halterofília, Taekwondo, Petanca i La Vall d’Alfàndec van signar ahir dilluns de vesprada els convenis esportius.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va estar acompanyat en l’acte pel regidor d’Esports i pel tècnic Paco Cuñat. En les seues al·locucions, l’alcalde de Tavernes va destacar el caràcter festiu de l’acte i de col·laboració amb els diferents clubs de la localitat. Especialment, va referir que “quan col·laboren amb l’Ajuntament estan col·laborant amb tots i cada un dels veïns de la ciutat”.

A més, va agrair la tasca desinteressada dels presidents i dels equips directius dels clubs des de la seua passió per l’esport, i va explicar el perquè de les reduccions de les subvencions derivades de l’aplicació del pla de sanejament aprovat recentment pel consistori valler i pel govern central.

L’alcalde va agrair de forma reiterada “la comprensió i la bona entesa de cada una de les diferents famílies esportives”, i els va desitjar molta sort i èxit en la pròxima temporada esportiva.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, va expressar també l’agraïment de l’Ajuntament de Tavernes als clubs per haver entés la difícil situació econòmica actual, que ha motivat una disminució de les subvencions, i va destacar “el suport del consistori, que en l’àmbit esportiu s’ha reflectit en les diferents inversions i actuacions en les instal·lacions esportives municipals i en el total de les activitats realitzades”.

El regidor va fer menció d’algunes de les millores i actuacions efectuades, com ara el rocòdrom, la nova zona verda esportiva o la millora dels llums, a banda dels tradicionals esdeveniments esportius com els camp a través, el Fons a la Valldigna, el Torneig Solidari, la Sant Silvestre, la cicloturística, entre altres.

Així, a l’hora d’establir els imports de les diferents subvencions esportives, s’ha tingut en compte l’organització d’activitats d’interès general i la seua repercussió, la trajectòria i representativitat, tant històrica com social i el nombre de federats.

L’import assignat als convenis esportius és de 72.750 euros, on també està inclosa la subvenció per primera vegada al Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, que es firmarà pròximament. A esta quantitat cal sumar-hi les despeses generals de manteniment de 287.000 euros anuals.

#








#



No hay comentarios:

Publicar un comentario