lunes, 14 de mayo de 2012

GABINET DE PREMSA DEL AJUNTAMENT : Escolad'estiu.


L’Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Tavernes obri el termini de matrícula demà dimarts 15 de maig

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb la col·laboració de la Conselleria de Benestar Social, el col·legi Alfàndec i les regidories d’Esports i Cultura, obrin el període de matrícula de l’Escola d’Estiu 2012.

El període de matricula per a l’Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Tavernes comprén del 15 al 21 de maig. L’escoleta, que té places limitades, començarà el dia 1 de juliol, de dilluns a divendres en horari de 09:00 h fins a les 13:00 hores, i finalitzarà el 31 de juliol. A més, inclou la possibilitat de menjador de 13:00 a 15:00 hores si hi ha prou demanda.

L’Escola d’Estiu està oberta a xiquets de 4 a 13 anys, i es faran dos grups diferenciats: una escola d’estiu de 4 a 6 anys i una altra per a xiquets de 7 a 13 anys. La inscripció es pot fer en el Departament de Serveis Socials del Braç Treballador, en el carrer del Calvari. El preu d’inscripció és de 100 euros, però en cas de germans l’import serà de 90 euros cada un.

El col·legi Alfàndec serà el centre que acollirà un any més les activitats de l’escola, que comprenen diferents tallers educatius, activitats plàstiques i treballs manuals i creatius. Després d’esmorzar, faran jocs de caire tradicional i esportiu, jocs de proves i jocs aquàtics.

A més, els alumnes visitaran diferents espais municipals, faran eixides culturals i esportives (com ara senderisme), podran conèixer també el patrimoni històric i cultural de la ciutat, a banda de passar un dia en la piscina municipal, entre altres activitats.

L’Escola d’Estiu és un servei pensat perquè els xiquets, a través dels jocs i tallers creatius, puguen desenvolupar la seua personalitat i les relacions socials de manera lúdica i didàctica, aprofitant part del temps lliure de què disposen en les vacances estivals.

Després de 16 edicions, cada vegada són més els menors que hi participen. De fet, en l’edició passada de l’Escola d’Estiu s’hi van apuntar 200 xiquets. Esta activitat, que en principi va començar com a servei social, ha anat ampliant-se per a poder ajudar les famílies en la conciliació del treball i la vida familiar.

1 comentario:

  1. Juanjo Sala, escola estiu municipal 2010 i 201116 de mayo de 2012, 2:21

    Em sembla que l'escrit del gabinet de l'Ajuntament té alguna xicoteta errada.
    El horari als últims anys ha estat de 9'30 a 13'30, no de 9'00 a 13'00 com s'anuncia ara. També pot ser que hajen decidit canviar-lo.
    Sobre la possibilitat d'ampliació de servei i horari amb el menjador, dir que és prou confòs el referent a este tema al plec de condicions, quan no quantifica el preu del menjador, i si no posa preu l'Ajuntament és que no es tracta d'un servei del plec de condicions i així sols és opcional per a l'empresa, no per al usuari.
    Per tant és una part que entra en contradicció per sí mateix.
    I si no es marca un preu per l'administració, i a l'empresa no l'interesa fer-ho, sols ha de posar un preu abusiu perque ningú el contracte. A més a més, l'empresa sols té obligació de donar servei pel que cobra de l'Ajuntament, que és qui organitza l'activitat.
    Altre greu errada que el gabinet no conta perque no afecta els usuaris però sí al servei de l'empresa adjudicatària és el tema de la formació dels monitors. Es posa un preu i un periode de realització, obligatòriament abans de començar la feina amb els xiquets. Açò pot semblar lògic, però no casa massa amb que el marca el contracte on diu començar l'1 de juliol. Per tant, no hi hauria temps per a fer la formació dins del contracte. Altra contradició per a l'empresa que s'ho quede.

    ResponderEliminar