martes, 15 de mayo de 2012

PUBLI-NOTICIA : Escola d'estiu de Juanjo Tradicions


L’empresa local d’animació infantil Juanjo Tradicions organitza també la seua escoleta d’estiu amb les següents característiques:

-          Local climatitzat al C/Rei en Jaume, 5 del nostre poble, front al casl de la Falla Prado. Donat d’alta  d’activitats pel nostre Ajuntament, amb aire condicionat, serveis, extintors, equip audiovisuals.

-          Servei del l’1 al 31 de juliol, de dilluns a divendres.

-          Horari ampliat, respecte a l’escola municipal (de 9’00 a 14’00 hores)

-          Servei de càtering de 14’00 a 15’30 hores.

-          Activitats ludic – educatives amb tallers i manualitats al seu local i jocs i esports a l’exterior.         Possibilitat de deures, fitxes escolars i repàs.

-          Monitors formats per l’empresa, amb experiència amb xiquets.

-          Preu de 90’00 € per xiquet i mes.

-          Possibilitat d’ampliar l’escoleta al mes d’agost, segons demanda dels clients.

 L’empresa està gestionant la possibilitat d’organitzar escoleta infantil a la Platja, en breu sabrà si conta amb instalacions adequades per a poder oferir-la als clients allí residents

3 comentarios:

  1. Missatge rebut de Juanjo Sala, de Juanjo Tradicions :

    Enrique, soc Juanjo Sala, i voldria explicar-te el cas de les escoletes d’estiu al poble, perque pot dur a malentesos entre la gent.

    Sobre el següent escrit al teu Quadern de reflexions,

    “Y yo pregunto : Hay una empresa, como podéis ver en otro artículo, que por 10 € menos, ofrece el mismo servicio : ¿ No se podría haber lllegado a un acuerdo con ésta y así ahorrar gastos al Ayuntamiento, que seguro los hay por infraestructura, y más cuando es una empresa de reconocida solvencia , pues contrata habitualmente con el Ayuntamiento ?”

    Dir que:

    La empresa pot oferir a un millor preu que l’Ajuntament perque pot jugar amb altres variables que l’Ajuntament, com material comprat d’altres anys, borsa i formació dels monitors ja feta, i sobretot ràtio de xiquets/monitor més alta que la proposada per l’Ajuntament.
    O siga, perque este servici siga rentable per a la privada ha de tindre més xiquets i menys treballadors que la pública, guanyant-li a esta última en eficiencia i organització.

    Primer que res dir que des de l’experiència dels dos últims anys que he organitzat l’escola d’estiu municipal, el marge de beneficis és molt menut (una vegada cobrada, cosa que no ha passat encara amb la de l’any passat), ja que com sabràs l’adjudicació dels contractes administratius van a preu i jo, evidentment, sempre he guanyat anant a la baixa (l’any passat, 2000 €, que es va guanyar el poble).
    O siga, que en dos anys he pagat les ganes de treballar al meu poble, per davant d’altres 4 i 5 empreses respectivament.

    El que no sap molta gent és que sobre estar molt ajustat, el preu del contracte d’enguany l’han baixat els polítics un 30% sobre el preu d’altres anys, al igual que en associacions i esports. Això vol dir que el material serà d’un 70% d’anys anteriors, el sou dels monitors un 70% i els guanys de l’empresa un 70%.
    També hi ha despeses fixes de l’empresa que seran les mateixes: material no fungible, assegurances, contractes i gestions… i que per part de l’Ajuntament s’ha suprimit del plec de condicions el lloguer de l’autobus per a una de les excursions dels xiquets.
    Tampoc veuen necessari la despesa de samarretes per als xiquets.
    Tot açò plegat, vol dir que els polítics han programat una escola de 3ª, quan ens costà molt a l’empresa i el departament de serveis socials millorar de una escola de 2ª a una de 1ª (I no és per vanitat, ho dien la majoria de pares i xiquets)

    Per últim dir que el 1er acord que deuria haver aplegat l’Ajuntament amb la meua empresa seria el de pagar la passada edició de l’escola (que evidentment sí la té cobrada als pares), i després haver posat unes condicions econòmiques dignes.
    Pel contrari, sembla que qui es quede el servei (estem 3 empreses, 2 locals, convidades) no tindrà més remeis que pagar sous a preu de beques i alleugerar en material i qualsevol altre despesa.
    Ja vorem qui és el valent que es presenta i s’ho queda.
    Jo estic pensant-m’ho.
    Per això he presentat la meua opció d’escoleta fora de l’Ajuntament. Com el nom ja el tinc fet i el espai és propietat meua, ja voré jo per on puc fer-me el negoci, amb l’Ajuntament està més agre poder cuadrar números, i evidentment la pagaran els xiquets (que pagaran el mateix d’abans) i els treballadors (que treballaran el mateix d’abans).

    ResponderEliminar
  2. Altre misatge de Juajo Sala Escrihuela:

    Em sembla que l'escrit del gabinet de l'Ajuntament té alguna xicoteta errada.
    El horari als últims anys ha estat de 9'30 a 13'30, no de 9'00 a 13'00 com s'anuncia ara. També pot ser que hajen decidit canviar-lo.
    Sobre la possibilitat d'ampliació de servei i horari amb el menjador, dir que és prou confòs el referent a este tema al plec de condicions, quan no quantifica el preu del menjador, i si no posa preu l'Ajuntament és que no es tracta d'un servei del plec de condicions i així sols és opcional per a l'empresa, no per al usuari.
    Per tant és una part que entra en contradicció per sí mateix.
    I si no es marca un preu per l'administració, i a l'empresa no l'interesa fer-ho, sols ha de posar un preu abusiu perque ningú el contracte. A més a més, l'empresa sols té obligació de donar servei pel que cobra de l'Ajuntament, que és qui organitza l'activitat.
    Altre greu errada que el gabinet no conta perque no afecta els usuaris però sí al servei de l'empresa adjudicatària és el tema de la formació dels monitors. Es posa un preu i un periode de realització, obligatòriament abans de començar la feina amb els xiquets. Açò pot semblar lògic, però no casa massa amb que el marca el contracte on diu començar l'1 de juliol. Per tant, no hi hauria temps per a fer la formació dins del contracte. Altra contradició per a l'empresa que s'ho quede.

    ResponderEliminar
  3. Diuen que hi ha altra escoleta preparant-se per a l'estiu, la dels scouts. A primera vista més oferta per als usuaris, millor per a tots.
    Ara bé, com que els scouts (parròquia Sant Josep) són com una ONG no pagaran sous ni lloguers. A més a més, com les instalacions són de l'esglesia és clar que no pagaran IBI ni altres impostos municipals.
    No sé si en Juanjo Tradicions estan al dia de pagaments, impostos i altes a l'hora de treballar, a la de l'Ajuntament segur que ho tindran tot legal, però sembla que els scouts no tindran l'alta d'activitats de l'Ajuntament ni pagaran la seguretat social als seus monitors.
    Crec que a l'Ajuntament i Juanjo Tradicions estan fent-los competència desleal. Com a catòlics, deurien fer escoleta per als necessitats del poble, que pregunten al braç treballador, que tindrien prou clientela, i no cobrar cap €.
    Els demés paguem l'IBI i ells fan negoci, així és l'esglesia. Ara quan tanquen el Sant Miquel els duran a tots a l'Alfandech, no al Patronat.
    Fes processons Jordi, fes-ne, que ja venen eleccions.

    ResponderEliminar