miércoles, 16 de mayo de 2012

EDITORIAL : Primers fruits del Pla d'Ajustament.



Com vos informavem ahir, en el Plenari es va aprovar la concertació d'un préstec ICO per un total de de 2.691.000 euros , amb un plaç de 10 anys i dos de carència, amb un tipus d'Interès del 5'5%4'05% més dos diferencials de 1'15% i 0'30%, el que es una barbaritat per a un préstec a un ens públic : Si eixa es l'ajuda del senyor Rajoy als Ajuntaments per a que isquen endavant... " apaga i vámonos ".



Amb estos diners, a partir del dia 31 d'este mes de maig, segons va dir Víctor Borràs, Concejal D'Hisenda, començaràn a pagar als proveïdors de l'Ajuntament, i açò es el destacable del tema : Eixos diners líquids, faràn que dits proveïdors puguen al mateix temps pagar deutes , comprar, o invertir, es dir, correrà el capital i algo, de segur la major part, quedarà en el poble ,el que farà que al mateix temps es beneficien altres empreses, professionals, autònoms o comerços del poble, que al mateix temps podràn fer el mateix, i els seus acreditors ídem, i els acreditors dels acreditors també....



Estem parlant de 447.744,726 psesetes per a que eu entenguem millor : Això son molts diners per a un poble mitjà com el nostre.



Esperem que açò anime algo, encara siguen els ànims, molt, molt per terra, de més d'un dels que cobraràn, dels seus acreedors, etc., i que a este pagament en seguisquen molts més i sense retards de mesos i mesos, com fins ara , d'acord als propers presupostos d' este any.



Víctor i Manolo, jo no se qui te raò en lo del Pla, amb el temps eu vorem , però de moment els fruits comencen a vores : Que no es seque l'arbre i em vegam més i més i més...

No hay comentarios:

Publicar un comentario