martes, 29 de mayo de 2012

NINGUNA EMPRESA ES PRESENTA PER AL SERVICI DE SOCORRISME EN TAVERNES

I ara què ?  I es que , igual que ningú ven duros a quatres pessetes, ningú fa tampoc una faena de duro a quatre pessetes.

Estem ja a finals de Maig i lo normal sería que, començara el servici el 1 de Juny,es dir, el Divendres proper, i com a molt tard, el 15 de Juny.


 Afirma altre blog que el que el contracte amb l' empresa que fa el servici ara acaba el 8 de Juliol, pot haver influit en que ningú es presente, i que si ésta, no eu confrimen, ha presentat al·legacions al plec de condicions per tindre errades. 

Ara tocarà correr al regidor correponent i govern locals, per a negociar amb algú : Ahí està Creu Rotja, com ha estat sempre,preparada per a
donar un bon servici, però sempre que, ja no guanyar una fortuna, no es el seu objectiu, però si que no li coste ni un euro.

Els invents en gaeosa i en cassa, com digué un ministre ja fa uns anyets.   

2 comentarios:

  1. Senyor Estruch, amb el màxim respecte t'ho dic: podries escriure "ho" per compte de "eu". Moltes gràcies i a continuar bregant pel bé del poble.

    ResponderEliminar
  2. Motes gràcies, entre tots estem fent, que es le meu objectiu, un blog millor en tots els aspectes,i entre ells, l'ortogràfic.

    ResponderEliminar