miércoles, 31 de diciembre de 2014

El Quadern informa, CAMPANADES I DISCOMÒBIL EN LA PLAÇA MAJOR


Tal i com vos hem anat informant en resposta a comentaris, esta nit en la Plaça Major campanades i discomòbil, esperem que no faça massa fred i en tot cas el combatrem amb ball i un poquet de cava.

FESTIVERN, VERMOUTH MUSICAL I CONCURS DE PAELLES A MIGDIA EN LA PLAÇA MAJOR I VOLTANTS

Vos deixem dos imatges que ens acaben d'arrivar.



Nota de prensa de COMPROMÍS-BLOC SOBRE SEGURETAT FESTIVERN

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                                        
Gabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna
   
Compromís, partit que forma el govern municipal de Tavernes, confirma que el Festivern disposa de la documentació requerida, amb tots els informes tècnics favorables.

El govern municipal de Compromís confirma a l'opinió pública que totes les instalClacions del Festivern acompleixen la legalitat vigent avalada pels informes tècnics favorables. També es compta amb les mesures de seguretat i sanitàries aprovades i avalades pels informes tècnics, segons la normativa vigent.

El govern municipal de l'Ajuntament de Tavernes vol llançar un missatge de tranquil·litat als vallers i visitants que gaudeixen estos dies del Festivern i confirma que totes les infraestructures i instal·lacions del Festivern (carpa, envelat, escenari...) així com altres complementàries (serveis higiènics, torres de llum i so...) estan homologats, compleixen la normativa legal i tots disposen del corresponent informe positiu avalat pels tècnics municipals i/o els tècnics de les empreses constructores.

Compromís vol informar a la opinió pública que es completament fals i inexacte que l'Ajuntament no dispose de tots els documents que calen per a la celebració del Festivern, tal com afirma el PP en una recent nota de premsa.

El govern municipal de l'Ajuntament de Tavernes vol informar a l'opinió publica que en el dia d'ahir, 30 de desembre, i en acompliment de la normativa vigent, va ser remesa  a la Conselleria de Governació i Justicia de la Generalitat la resolució d'alcaldia on s'informa que tota la documentació requerida està completa, visada i aprovada pels tècnics, tal como indica la normativa.

Perfecto Benavent, com a regidor responsable de la concesió de permisos i llicències en la via pública, ha manifestat que "el govern municipal fa el seu treball pel bé de Tavernes, no som persones irresponsables capaços de montar un esdeveniment com el Festivern, on poden assistir 8.000 persones, sense disposar dels permisos corresponents i sense complir tota la matèria legal quan a instal·lacions i seguretat".

També ha volgut destacar que "este és el quart any de Festivern, i l'Ajuntament té experiència i els tècnics municipal saben el que cal fer i que s'ha d'exigir a les instal·lacions per complir la llei i totes les normes de seguretat." .

NOTA DEL EDITOR , a les nou tanquem la paradeta


A partir de més menys les nou de la nit tancarem per complet Quadern fins divendres, perquè com comprendreu no ens anem a pasar la nit mirant i publicant comentaris, que segur hi hauràn amb les noticies de huí de la premsa i la denuncia del PP, així que si teniu algo que dir i com es diu popularment "aire", que teniu hores per davant de debò.

               Bon any a tots i a totes !!!

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

En el Levante huí no trobem noticies sobre Tavernes, però sí i de debò en Las Provincias, ni més ni menys que quatre i una d'elles amb polémica :

I es que un sindicat de la policía local denuncia que no està garantitzada la seguretat en el Festivern per manca d' agents, el que s'unix a la denuncia que fa el PP en l'article següent a este. A més trobem el tema, amb molt de retràs, dels 4.000 euros rebuts per ACUDE per varis conceptes, la promoció en facebook del valencià per part del Ajuntament mitjansant un concurs, i el fred que estàn passant els jovens que estàn acampats pel Festivern. 

Peocupant el tema de l'inseguretat en el festivern perquè no es permissible, primer la seguretat, esperem pel bé de tots que no passe rés i sobre tot que es solvente i no es torne a repetir, si fa falta que es contracte a forçes externes i ja parlarem de responsabilitats concretes si pertocara. 

De lo demés poc que dir doncs lo de ACUDE ja fa temps i es va parlar, sobre el fred que la gent jove ho aguanta tot i sobre la promoció de la llengua mai va de sobra.

Que passeu un bon cap d'any i ens vegem el divendres.

Nota de Premsa del PP SOBRE INSEGURETAT EN EL FESTIVERN

El Partit Popular vol denunciar la inexistència de seguretat al Festivern

I demanem que es paralitze la festa fins que apleguen els permisos pertinents per a que tot es puga realitzar amb total seguretat per als assistents.

Documentació no entregada a les autoritats

Consultades les fonts i documentació que es requereix per a posar en marxa una festa de tal calibre ens hem assabentat que l’empresa del Festivern encara hui no ha entregat a les autoritats la documentació de d’instal·lació de la carpa.


Just hui comencen els concerts a la carpa habilitada per a tal efecte i la documentació requerida per a presentar a Governació encara no ha sigut entregada i amb informe favorable.

Aquest és suficient motiu per a paralitzar la festa no sols perquè la llei requereix l’entrega de tota la documentació, sinó perquè es feina de l’administració vetllar per la seguretat dels assistents.

Hem de recordar que amb aquest argument el nacionalista Jordi Juan va paralitzar la festa del passat any a la platja. Esperem que tinga la mateixa mà dura i també ho faja a la festa que defèn el seu ideari polític.

                 Falta de seguretat a la zona d’acampada.

I la falta de seguretat no sols es limita a la carpa. Recentment hem pogut llegir a les xarxes socials que l'ajuntament ha decidit posar llenya a la zona d'acampada per que pugueu fer les vostres fogueres. Així ho anuncia l’organització del Festivern.

Quina seguretat pot donar un munt de tendes d’acampada fetes de nylon envoltades de foc?

Des del Partit Popular li demanem que si considera que la temperatura no és la idònia per a que els assistents dormen al ras habilite espais coberts per a que estes persones no hagen de patir fred i tampoc estiga la seua vida en perill.

Una volta més la mala gestió i improvisació del alcalde de Tavernes deixa el poble en perill, inclús la vida d’algunes persones. 

Editorial : ANY NOU, ANY DE PAU ?

Es el que esperem per al proper any que comença en unes hores  i entre altres que en el proper pleno, siga ordinari o extraordinari, s'aproven uns pressupostos consensuats entre tots i aprovats per si no unanimitat almenys per ampla majoría.  

Que passa que s'esteu rient ? A lo millor entre copa i copa de cava els entra "una venà", un espírit conciliador, i seuen i pacten uns pressupostos que els apanye a tots, no estàn tan lluny les possicions com puga o vullguen fer creure : No es descartable, les bambolles d'espumós fan miracles !!! . 

Per la nostra part dessitjar-vos un pròsper any nou i ens vegem el divendres (si no fan alguna barrabassada més pel mig) , que passeu una bona nit de cap d'any, gaudiu tot el que pugau per si s'acaba el mon, però no abusseu del alcohool, lo justetet, de "la cuixa" el que vos deixen. 


HUMOR DE CAP D'ANY

El Quadern denuncia, DAMUNT PITORREO

DISCURSO DE FIN DE AÑO DEL JEFE DEL CONSELL

Fabra se compromete a crear entre 75.000 y 100.000 nuevos puestos de trabajo en 2015

X. A. HOY El presidente de la Generalitat apela a la unidad de España, la regeneración democrática y lanza además un mensaje para los movimientos rupturistas "No es el momento de la revolución sino de la evolución"



martes, 30 de diciembre de 2014

FESTIVERN , CORREBARS

Seguim rebent imatges, esta vegada del carrer Ràfol : Donem les gràcies als amics remitents.



FESTIVERN : MOGOLLÓN MOGOLLÓN ...




ACEPLAT informa : PER FÍ UNA FESTA EN LA PLATJA EN NADALS !!


HUMOR, ALÇAR EL VOL ? ( Esta si es la vinyeta per a huí)

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Doncs no, no acabarem l'any en pau. 

I es que huí en el Levante ens trobem amb un article d'opinió de Pilar Altur reivindicant el seu paper en els començaments del Festivern, fins ací rés mal,  acussant als nacionalistes d'ara voler ficar-se la medalla : Segur que tindrem resposta per part d'quells en el seu blog afí.
Per altre costat trobem xifres sobre disminució de ciudatans en la comarca, i ajudes a joventut per part de Diputació.

2.209 euros ens diu Las Provincias li correspondràn a Tavernes d'estes ajudes, i ens diu també que després de reis s'entregaràn les viviendes socials.   

Dir que està clar que ni en festes nadalenques ha arrivat la calma a la guerrra entre els ex-socis i que el Psoe no pensa canviar d'actitut, la nostra opinió en l'editorial i el divendres direm que hem escoltat estos dies d'ajuntar-se amb molta i diversa gent sobre este tema, demà editorial si ens deixen "light" i plena de bona voluntat.

Editorial : ALÇAR EL VOL

Hi han persones que pel que siga viuen feliçes a l'ombra d'un arbre que encara també es en part d'ells, i com a tal el treballen i de debò, almenys això diuen, pareix siga sols d' altres, que son qui donen la cara i negocien, per a bé i per a mal, amb els fruits del arbre. Però no els preocupa perquè elles estan tant bé així !!. Així van passant els dies, tranquilets, treballant a l'ombreta, a l'ombreta d'eixos altres.

I amb tot açò els tercers, els que ho veuen des de fora, tenen la sensació de que s'estàn equivocant, i els aconsellen que isquen al sol, que assomen el cap de vers en quant i venguen ells també el fruit i donen la cara, perquè si no quant vullguen fer-ho tal volta siga massa tard, i acostumats a anar de la mà d'altres tant de temps, aniràn tot zarandos i pot ser cauràn de morros quant intenten caminar per si sols, el que algún dia, més prompte o més tard, ocurrirà. Però , es que s'està tant bé així !!! .


I com tot arriva ressulta que eixes persones va i veuen com un dia per un terratrémol tot es mereja i del arbre començen a caure els fruits però son tots arreplegats pel que pareix als tercers l'amo del arbre, sense que ells en puguen arreplegar ni un, a ells sols els cauen els que s'han fer malbé, i en el cap.

I decidixen pegar a fugir abans en vers de fruits arrepleguen un trinxo. i enganxen a correr despavorits, a vore si "salven els mobles" com es diu popularment, i a més sense tenir en compter que tal volta ja es tard, i a més malacostumats tant de temps a anar de la má d'un altre, pot ser tropessen i caiguen de morros, com els advertíen, i la pedregada de fruits malbés els obriguen el cap i els ompliguen de trinxos.

I pot ser també que, pitjor si cap,  a més busquen alguna altra ombra en vers de pendre el vòl en solitari.

Que prenguen el vol, sí, però un vol templat els recomanen de nou alguns ara, sense mirar tant arrere perquè el que pot passar es que es trenquen els morros xocant contra algo de tant de girar el coll, que reivindiquen la seua feina però sense desmereixer per a això la d'altres, venent el seu fruit però sense criticar ni desmereixer el d'altres : Si el teu fruit es de veritat bó no ho necessites.   

Falta saber si es massa tard o encara aconseguirà salvar-se, i si el camí que ham manprés es el correcte.

HUMOR DE CAMALS (Per error hem publicat esta vinyeta huí, vore comentari)

L'AMPA DE LA SIUM COMENÇA A CAMINAR

Amb la constitució ahir per la vesprada d'una gestora integrada per una decena de pares d'alumnes de l'Escola de Música Mestre Arnau, la qual es reunirà en uns pocs dies per a començar a estudiar uns estatuts, els passos a donar per a legalitzar l'associació, i convocar una assamblea on elegir els càrrecs del AMPA i començar a funcionar, amb el fí de fer arrivar al director de l'escola i als diretius de la SIUM les inquietuts, i sugerències dels pares, i portar endavant quantes iniciatives estimen necessaries per al bé de l'escola, com fa qualsevol altra AMPA d'un centre educatiu. 

Des d'estes línees animem  a tots els pares a que s'apunten al AMPA i es pressenten als càrrecs directius, doncs es pel bé dels seus fills el que tot funcione el millor possible, i això s'aconseguirà millor amb tota seguretat amb l'espenta i l'ajuda de tots, cadascú des d'on puga i com puga.

JORNADA DE PORTES OBERTES DEL NOU ECONOMAT DE CÀRITES

Benvolguts amics  i amigues :
El passat dijous 23 d’octubre obrirem definitivament el nou Economat, situat al carrer sant Joan Baptista n. 37. Es per a Càritas Tavernes i tots els seus voluntaris una gran satisfacció aconseguir que amb el recolzament i treball de tots  hagem pogut obrir-lo.
En un principi el més important per a nosaltres, més que la inauguració,  era això : obrir-lo i poder atendre a les tres-centes famílies beneficiaries.
Ara és ja el moment d’inaugurar i tenim el plaer de convidar-vos el divendres 9 de GENER a partir de les 18:00 h. a la jornada de portes obertes, la benedicció i acte oficial serà a les 20:00 h.  
Es el moment de compartir el que entre tots hem aconseguit però, és també el moment de cridar una vegada més a la GENEROSITAT. Una vegada obert l’economat i finalitzades les obres, queda una cosa  molt important: acabar de pagar-les. Aquest és el motiu de continuar en la campanya encetada l’any passat: “Ajuda’ns a ajudar”. Necessitem la vostra aportació per tal d’una vegada sufragada la casa, destinar tots els nostres esforços al que realment és important per a Càritas: AJUDAR A TOTS AQUELLS QUE MÉS ENS NECESSITEN!
Tots aquells i aquelles que voluntàriament busqueu omplir les vostres vides de generositat i  voleu ajudar amb  el finançament de la casa podeu  ajudar-nos a ajudar.... fent un ingrés al nº de conter:
2038 – 6060 – 17  - 6000013373
( Casa Càritas  - TAVERNES )

MOLTES GRÀCIES !
BON NADAL
I

FELIÇ ANY NOU