viernes, 22 de marzo de 2013

La vida sigue igual


Si ahir denunciavem la bruticia existent despres de falles, hui, dos dies i pico despres tot seguix igual, es dir, la casa sense agranar...


I jo em pregunte a quin sant ens tenim que advocar per a que  s'ampare de nosaltres... sant Nyau ? Si algu eu sap ens eu indique, gracies, la salut de tots els que habitem o passem per este carrer, un dels mes transitats peatonalment eu agrairem .

6 comentarios:

  1. El tripartit ha llevat gent de la neteja i, per tant, es imposible que el poble puga estar net.
    Han llevat 200.000 € de la neteja pero als dels poble ens han apujat un 10% l'IBI l'any passat i apujaràn altre 10% este any.

    MOLTS MES IMPOSTOS PERO MOLS MENY SERVEIS!!

    El Nyau està de baixa i a punt de jubilarse però tranquils que van a colocar a altre del BLOC, que ja tenen triat, amb la mateixa experencia que ell o siga sense cap experiencia i aixi ens va als de Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. El Nyau ha patit una operació important que li ha produit una úlcera. Crec que és poc humanitari clavar-se en una persona que fa deu minuts ha eixit del quirófan. Dit això a mi no em sembla bé que s'hagen ajustat eixos diners de la neteja. Però ojo anònim de les 17:46 trasllada eixa queixa (amb la que jo estic d'acord amb tu) a la teva amiga Rita on allí si que s'ha fet una retallada d'escàndol en la neteja. I respecte al sustitut del Nyau calcule que posaran una persona de la confiança del govern municipal. Nada nuevo bajo el sol. Preguntali a Manolo a qui tenia de cap de la FCC.

    ResponderEliminar
  3. Pues això, Gekko, tots igual de roins, consuelo de "tontos" no posar com els "altres" al millor sino al de més confiança. Pues bé, seguim com amb Manolo. També poden imitar altres pràctiques passades molt bones per als polítics i dolentes per al poble, total, ja ho feien els del PP!!
    El bon empresari li demana la confiança als seus treballadors a final de mes a l'hora de cobrar i en haver complit, i no pel carnet d'afiliat que tinga. Quasi mai l'encarregat més afalagador sól ser el més eficient a un treball.
    No crec que es claven amb el Nyau, sols en la seua feina o en qui l'haja posat a dit. Que no siga res i que es recupere prompte!
    D'acord el que has dit, Gekko en la frase "Dit això a mi no em sembla bé que s'hagen ajustat eixos diners de la neteja". Tot el demés crec que sobra.

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  5. ja tens el carrer net?

    ResponderEliminar
  6. Lo important no es si ja han netejat o no un carrer concret, que encara no per cert, si no constatar la baixada de qualitat en el servici . I es que duros a quatre pessetes no end dona ningu i abans de rebaixar açi o alla hi ha que previndre les consequencies, i en este cas estan seguent evidents.aixo si, per a cavalcades, recitals monocolor i altres que no falte...

    ResponderEliminar