martes, 5 de marzo de 2013

EL RACÒ DEL LECTOR

LA TRANSPARÈNCIA DEL BLOC A TAVERNES (article d'opinió)

És ben sabut que amb l’entrada del nou govern al nostre Ajuntament, amb retallades i tot, es veu que feia falta un servei de premsa extern i cobrant, cosa de la que es queixaven (i encara es queixen) del que feia una empresa local amb ràdio inclosa.
Lo únic que canvia és que ara el gabinet és públic i el paguem entre tots. 
Abans també es passaven des de l’Ajuntament les notes als corresponsals de premsa, tot i encara obviant tantes notícies i fotografies de poc interés per al públic com ara, però que sembla si en tenen en l’àmbit propagandistic i electoral per al partit dominant al consistori. Jo em pregunte si tota la informació i fotografies que es posa al blog La Cotorra estàn financiades pel partit que origina eixe espai a la web o bé tots eixos recursos i feina no li la fan des del gabinet municipal. O siga, que ho paguem entre tots. 
Al menys, abans ens engoliem els Troianos, però teniem no teniem la despesa del gabinet.

ROBINJUT .

( L'administració d'este blog no es responsabilitza ni te perquè compartir necessariament el dit en els articles que es publiquen en este apartat ) .

45 comentarios:

  1. La transparència del Bloc (II)
    I la gent estàvem igualment (des)informats segons el que volien contar-nos el govern i els periòdics. De lo important, per suposat, ja ens enteràvem al carrer, mai pels polítics. Els draps bruts sols es trauen quan els interessa a ells.
    Així pues, ara amb internet i les xarxes socials tenim un nou espai de difussió, on cal diferenciar la informació lliure i la dirigida. Com s’han donat compte els polítics, açò dona un gran poder, on ben emprat pot multiplicar el resò de les noticies com bé ha sabut emprar el Bloc a les darreres eleccions. Però també hi ha (poca però hi ha) gent honrada o independent dels poders polítics que també diu la seua i no té per qué coincidir plenament amb cap color que aspira al poder. Per tant, internet dona una opció demócrata sempre que seguisca éssent un espai obert i que cadascú sàpiga on entra.
    Ho dic perque hi ha molts espais d’opinió política local a la xarxa on tots sabem qui representa cadascú, a qui deixen opinar i com. Al contrari que al Quadern de Reflexions on per manca de projecte polític visible i sobretot per l’honradesa avalada pel seu administrador, es pot escriure el que vinga en gana sempre que es mantinga el nivell d’educació. Eixa d’Enrique és la verdadera democràcia. Als mentiders, a la web, entre tots ja el posaran al seu lloc, la gent cada vegada menys ingènua no volem exclusives, sino discusió, rèpliques i raonaments. Cosa que a molts polítics els sap mal i veten als seus blogs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Juanjo estàs cremat perquè t'han vetat a la Cotorra i t'ho han dit als morros. Per cert, a poder ser, m'agradaria que en l'article a més de desaogarte ( que em pareix bé) aportares alguna prova del que dius. Continues acusant sense proves. Preguntes a l'aire deixent en entredit l'honorabilitat de les persones no són proves, al meu pareixer, suficients. El mou l'odi. I ho saps.

      Eliminar
    2. Del PP, fatxa i del Reial Madrit7 de marzo de 2013, 1:39

      De cremat no crec que tinga res, amb els polítics ja té el cul pelat i no li sorprendrà res de ningú. La pregunta que fa li la respon la Cotorra per ací, quan diu que en rep molta informació de l'Ajuntament. Més de la que en deuria fer l'Ajuntament, dic jo. Però també diu que no la demana. No, Carlos Fabra tampoc demanava els dècims premiats, també li'ls donàven!! Així que tots teniu la mateixa honorabilitat, sino pregunta als del PP per la del de Castelló.
      No crec que ningú us tinga odi, potser sí llàstima.

      Per cert, saps que Will Scarlet va ser salvat de la forca per Robinjut? Montareu els dos un partit?

      Eliminar
  2. La transparència del Bloc (III)
    Crec que al progressisme a Tavernes està fent mal esta manera de propaganda política del Bloc (PSOE i Karina sembla s’en desentenen) quan fan servir junts com si foren besons un gabinet de premsa municipal i públic i un blog polític privat. Sembla que treballen uns pels altres, la qual cosa ens semblaria perfecte si fora sols en la direcció partit-ajuntament, ja que l’Ajuntament som tots, no sols el Bloc. La prova és que gasten blogs i xarxes per l’autobombo, no centrant-se en la notícia ni filtrant-les per rellevància, sino per imatge del polític o partit (bons els nostres, dolents els demés). Inclòs es fa ingenieria periodística per criticar o no al mateix, segons interese (PSOE local-autonòmic-nacional, crítica a la dreta del PP i no a la del CIU).

    La cirera a la tortà l’han posat últimamament en arremetre contra veus públiques i no polítiques, amb estratègies que semblaven oblidades, fins ara exclussives del feixisme remanent a algunes faccions de la dreta més rància, personalitzant atacs a tot aquell que se n’ix de la imatge de transparencia, bones maneres i modals que volen transmetre. No és eixa la imatge darrere bambolines de l’Ajuntament, seguint el model d’amiguisme del PP, millorat amb l’excusa de la finalitat de tornar a manar i tindre contents sols els simpatitzants. Han quasi acabat amb la corrupció empresarial, però han millorat la corrupció electoral.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I ho dius tu que ha fet del revanxisme, la manipulació i la vengança dogma de fe. Et cuides molt d'atacar a Karina i a Carme Canet quan elles estan directament donant suport a eixos "dimonis" del Bloc que tu tan critiques.
      Preparant el terreno, no?

      En el fons tu eres un membre més d'allò que tant critiques.

      Eliminar
    2. Carme Canet i Karina són bones persones de les que en manquen molt a la política. Altra cosa és si són bones gestores o no, però conforme està el panorama amb moltes com estes ens conformariem.
      Mira si donen supost al Bloc que Karina n'està farta i Carme li para els peus a Llum davant tot l'Ajuntament...

      Eliminar
  3. Disculpe Sr Estruch, mentre publique articles d'opinió sense donar a conéixer l'autor de l'article el responsable del contingut és vosté. Faja-s'ho mirar.

    ResponderEliminar
  4. Sobre les frases:
    Jo em pregunte si tota la informació i fotografies que es posa al blog La Cotorra estàn financiades pel partit que origina eixe espai a la web o bé tots eixos recursos i feina no li la fan des del gabinet municipal. O siga, que ho paguem entre tots.

    Hem de dir:
    Pots estar segur que d'això no hi ha res. I eixa feina, ja es feia, igual que ara, abans d'existir un Gabinet de Premsa a l'Ajuntament sobre el qual hem de dir que no tenim cap relació i ni tan sols li hem demanat que ens envie els comunicats de premsa de lAjuntament.
    I tranquil que ni tu, ni cap del poble li paga res a cap de les persones que formem l'equip que portem el blog i el facebook de La Cotorra. La fletxa se te n'ha anat a 1000 km. de la diana.

    El que no arribem a entendre, Sr. Administrador, és com vosté publica un article d'opinió firmat per una persona que no s'identifica i on es vessen acusacions tan greus i fortes: que el Gabinet de Premsa de l'Ajuntament, que es paga amb diners públics, treballa per al blog d'un grup particular de persones i que els facilita tots els recursos. Eixa acusació és molt forta, molt greu i damunt falsa.

    Vosté ha escrit articles d'opinió a La Cotorra i com sap s'ha hagut d'identificar i firmar-los amb nom i cognom. I això de "l'administració no es responsabilitza...." i essent un article d'opinió i damunt anònim, nosaltres no ho tenim clar.

    ResponderEliminar
  5. Disculpe Sr Anónimo, per la mateixa regla de 3, mentres no et dones a coneixer, la teua opinió tampoc deu contar res per ací, no?
    Creus que açò és la Cotorra?
    Veste'n a opinar allí.
    Ah no, que allí els pocs que entraven a opinar com que no agraden ja no els deixen fer-ho.
    I damunt amenaçant l'unic administrador demócrata amb responsabilitats. Responsable de qué, de deixar opinar? Ui que por, permetre fer això tan lleig.
    Fes-te-ho mirar tú, ací tú no has tingut problema en opinar, i no sabem qui eres, encara que creguem que no ens perdem massa.

    ResponderEliminar
  6. I el mateix passa amb els comentaris. Comentari anònim responsable l'editor. Com advocat ho hauries de saber.

    ResponderEliminar
  7. Si no es donen noms i cognoms de qui fa els comentaris, el culpable de les opinions dites és l'administrador d'aquest blog. Senyor Estruch, no es clave vosté en problemes i si algú vol dir la seua al seu blog i vol criticar a algú, que comence per donar la cara, el nom i els cognoms. Vosté s'ha queixat sempre dels covards que l'insultaven amagats en l'anonimat i aquest està dient coses molt greus darrere d'un pseudònim. Voste té ara dos opcions: o lleva l'article d'opinió o dóna els noms i cognoms d'aquesta persona. Siga coherent amb vosté mateixa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Digueu als vostres amics de la Cotorra que el dilluns al Braç Treballador es poden traure el carnet de manipuladors.
      Ah no, que es d'aliments! d'eixa manipulació no en saben.

      Eliminar
  8. Enrique, lleva els anònims que diuen que no es poden publicar anònims!
    I que ho faça també La Cotorra, el Ventilador... Que sinó us tanquen a tots a la presó.
    No se per a que volen noms i cognoms si als que els fa mal a la vista el que escric ja saben qui soc.

    ResponderEliminar
  9. Davant el comentari publicat en eixe blog amb el pseudònim de Robinjut i en especial per les insinuacions contingudes en la frase:

    Jo em pregunte si tota la informació i fotografies que es posa al blog La Cotorra estàn financiades pel partit que origina eixe espai a la web o bé tots eixos recursos i feina no li la fan des del gabinet municipal. O siga, que ho paguem entre tots.

    L’equip de La Cotorra, responsable tant del blog com de faceboox, ha de aclarir:

    1. El nostre blog no està finançat per cap partit, ni tampoc depén de cap partit les publicacions que fem. No hem amagat que tenim una ideologia i que està pròxima a un dels partits que formen el govern, però ja la teníem quan vam nàixer i la tenim com tots tenen la seua, com Robinjut té la seua, que encara que l’amague resulta ser pels fets conservadora, ultramontana i totalment feixista des del moment que diu fet i acusacions amagant-se darrere un pseudònim i que mai no podrà demostrar per la senzilla raó que són falsos. S’ha posat al mateix nivell que els blogs més conservadors del poble, escampant mentires per fer mal.

    2. Lamentem que Robinjut tinga que usar recursos tan rastrers i miserables com són acusar a l’Ajuntament de corrupció, cosa que fa des del moment que deixa entrevore que la faena del Gabinet Municipal, que paguen tots els veïns i veïnes, la fa per al nostre blog. I això és una completa falsetat.

    3. El blog “Lacotorradelavall” no manté cap relació amb l’Ajuntament, ni amb el seu gabinet de premsa ni amb cap secció del mateix. Les notícies que publiquem ens les treballem, com ens les treballàvem quan eixe Gabinet no existia, doncs no s’ha d’oblidar que som i existim molt abans. Fins i tot hem de dir que, encara que normalment rebem els comunicats de l’Ajuntament, en cap moment hem demanat que ens els envien, però el nostre correu és públic i està a l’abast de tots, i rebem correus de tota mena tots els dies.

    4. Manifestar que ens hem quedat perplexos en vore publicat sense firma i sense identificació de l’autor, un article d’opinió que conté comentaris on es vessen acusacions tan greus contra l’Ajuntament i persones concretes.

    5. Per últim deixar clar que el blog Lacotorradelavall contrasta les informacions i dóna fe de que totes les notícies, totes les dades que es publiquen, etc. són exactes i verídiques i es publiquen des del màxim respecte a la veracitat, cosa que hem demostrat en quatre anys quasi d'existència. I això no està barallat en que el nostre blog tinga una línia clara de defensa dels valors del nostre territori i la nostre llengua.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui és l'equip de la Cotorra de la Vall?
      Podria identificar-se com fa Enrique Estruch.

      Eliminar
    2. familiar (de lluny) de l'amic d'un conegut d'un anònim.7 de marzo de 2013, 1:14

      1. La Cotorra no està finançada per cap partit, La Cotorra financia (i dirigeix) el partit.
      2. Ell pregunta, no acusa. El que diga la Cotorra (pseudònim) té la mateixa validesa que eixe Robinjut (altre pseudònim).
      3. La Cotorra no demana cap comunicat a l'Ajuntament, però li l'envien. Jo demane l'Ajuntament que m'absolguen de pagar impostos, però sí me'ls fan pagar.
      4. Més groses en digueu vosaltres i tampoc signeu res.
      5.Ja,ja,ja. Tot exacte i verídic. Ha faltat dir:
      5.1. També manipulat moltes vegades, o sense dir la part que no interesa.
      5.2. Fent notícia de la "no notícia". La normalitat deu ser lloada amb braços i genuflexions.
      5.3. Quan no interesa parlar d'algo, no en parlen i prou.
      5.4. Quan no interesa contestar a algo compromés, no contesten i prou.
      5.5. Hi ha algú que no defense el seu territori i la seua llengua?

      6. Doneu-se vent, que la Mònica Oltra ja va a per Enric Morera i es farà l'ama de Compromís. Amb eixa, com a corruptes us queden els dies comptats.

      Eliminar
  10. Robinjut confons les fulles amb el rave, com tens per costum. Ací ningú no ha dit que no es publiquen comentaris anònims, com tu dius.
    1. S'ha dit que no es normal publicar un article d'opinió amb un pssudònim. Ja m'exlicaraàs, perque en tens per a tots, per a que publiques un article d'opinió si no podem saber de qui es l'opinió.
    2. I s'ha dit que dels comentaris anònims se n'ha de fer càrrec l'editor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gerónimoanónimo7 de marzo de 2013, 1:48

      1. Com no són normals moltes altres coses que ell denuncía i ningú s'escarota gens ni mica. El que importa són els fets, no qui ho diu. No voldrà que li feu més propaganda.
      2. Pues que s'en faça, del teu el primer. Crec que si se n'ha fet, t'ha publicat.

      Eliminar
  11. SOBRE SI PUBLICAR O NO ANÒNIMS:

    Quina diferència hi ha entre publicar un anònim com a article o com a comentari a un article ?

    Si no publicarem anònims, amics de La Cotorra, ni vosaltres ni nosaltres tendríem quasi cap comentarista en els nostres blogs, o no ? .

    I en quant al contingut, torne a preguntar quina diferència hi ha entre publicar-ho com article o com comentari ? Perquè vosaltres també en publiqueu d'ofensius, jo en el vostre blog he rebut tot tipus d'insults e inclús amenaçes que haveu publicat sense repar, , havent arrivat al extrem de tindre que demanar-vos que eu parareu, o no eu recordeu ?

    Per últim, anònim d'ahir i com bé el contesten, com t'atrevixes a donar consells sobre publicar o no anònims des de l'anonimat també ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La Cotorra de la Vall és anónima. Qui és la Cotorra?

      Fa riure que la Cotorra anònima exigisca al Robinjut anònim que s'identifique.

      Eliminar
  12. Benvinguts a l'únic blog de Tavernes que no censura per motius ideològics.
    Enhorabona Enrique.

    ResponderEliminar
  13. Joan Martí i Escrihuela6 de marzo de 2013, 19:06

    Qui és La Cotorra? La Cotorra sóc jo
    Qui és El Ventilador? El ventilador sóc jo.
    Qui és el Diari de Tavernes? El Diari de Taverres sóc jo.
    Qui és Quaderns de Reflexió? Quaderns de Reflexió sóc jo.

    Jo sóc La Cotorra, sóc el Ventilador, sóc el Diari de Tavernes, sóc Quaderns de Reflexió. Es a dir jo sóc tots i ningú. Tots sou iguals. Simplement segons ens van les coses, vos agrada un o l'altre. No crec que vos importe a ningú saber qui està darrer, està massa clar, només busqueu que vos caiga bé a la vista allò que escriuen. Tots sou iguals d'hipòcrites, no vos importa el que es diu sinó qui el diu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quí és Joan Martí i Escrihuela? eixe nom no existeix. No està al Facebook ni al Google, doncs no existeix. Dona el DNI. O ensenya el carnet de conduir. :)

      T'has engronsat comparant al Quadern amb els demés. El Quadern signa amb nom, cognoms i DNI, així que si haveu d'exigir algo sobre anonimats aneu als altres blogs a dir-ho.

      Eliminar
  14. Joan Martí i Escrihuela6 de marzo de 2013, 19:09

    Enrique, si no he llegit mal la gent està referint-se majorment a un article d'opinió on mira per on, no sabem qui és l'opinador. Acabes de descobrir una nova faceta del periodisme.

    ResponderEliminar
  15. Joan Martí i Escrihuela6 de marzo de 2013, 19:57

    Tot l'amen que vullgues pero digueu que ací es poden dir les coses amb llibertat i que no censura per motius d'ideologies i jo no veig massa comentaris on es comenten els fets, es donen arguments, es raonen les coses, s'expliquen puns de vista diferents i segons eixes ideologies.
    Nomes veig nenya a l'adversari polític, desqualificacions, tirar per terra al contrari, diga el que diga, poc més, perque raonaments polítics i visions distintes del que ens cau damunt tots els dies, no en veig cap.
    Si això es la llibertat i no censurar per motius ideòlogics i ho voleu així, benvinguda siga. Que baix estem caent tots!!
    Amen i laus deo.

    ResponderEliminar
  16. Totalment d'acord en eixes reflexions. Aci, en Quaderns de Reflexions, se'm quedat en els quaderns, per que som com xiquets, i les reflexions ja verem si arriven.

    ResponderEliminar
  17. Marian de Locksley6 de marzo de 2013, 22:48

    I Jo també em pregunte si determinada empresa local té accés a determinades informacions de l'Ajuntament i procesos de contractació pel simple fet de que la dona del propietari de l'empresa és una alta funcionaria de l'Ajuntament de Tavernes.



    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ves i pregunta li-ho a ella. Saps on treballa. Per cert, no esta a la taula de decisió de contractes. La srta. Llum si que va proposar la seua empresa directament quan lo normal es que les proposen els funcionaris (empresa que va demostrar la seua militat tècnica, per cert)
      Enrique, SEGÜENT PSEUDÒNIM!

      Eliminar
    2. On posa militat es nulitat, Enrique. Si pots canviar-ho,

      Eliminar
    3. Marian de Locksley7 de marzo de 2013, 16:26

      No ho deia per tu Juanjo però bueno. Feste un cafenet i pensa.

      Eliminar
    4. Per que no deixes de parlar en clau i dius noms i fets, Marian? Aixína no ens enterarem ningú del que vols dir.

      Eliminar
  18. Marian de Locksley7 de marzo de 2013, 0:05

    I jo empregunte si determinada empresa local, la dona del gerent resulta ser una funcionaria important d'un Departament concret, té informació privilegiada i practica la competència deslleial respecte a altres empreses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a practicar la competència deslleial finalment t'han de contractar, i actualment no es el cas. A mes que eixa empresa ja ha dit que encara que el requeriren no treballarà mes per al nostre ajuntament fora de concursos en les regidories del Bloc.
      Des de l'ultim contracte que va guanyar per concurs no li ha facturat ni un cèntim mes a l'Ajuntament.
      Enrique, per favor, no deixes de publicar esta gentola, tindran contestació a tot, no com ells que no justifiquen res de totes les martingales que usen.

      Eliminar
    2. Podria contestar a lo de "gentola" amb altre insult però anem a deixar-ho estar. Ací, com sempre, la última sempre és la teva.
      Mira Juanjo quan vullgues explicacions em crides, ens fem un café (pagues tu que l'altra vegada vaig pagar jo) i tranquilament et done la meva versió de tot i et comptaré una història que vas començar tu en aquest blog pel mes de maig de l'any passat si la memòria no em falla.
      I després si vols publicar ací el contingut de la conversa per mi cap problema. Has de tindre el meu telèfon perquè vas ser tu qui em va cridar a mi. I si no et cride jo. Cap problema.

      Bonanit

      Eliminar
    3. Mira Ximo Guarderia La Dula, la gent que denuncia sense proves una corrupció d'un funcionari modèlic és això, GENTOLA, per no dir altres coses per les quals potser Enrique no ho publicaria.
      Explicacions ja en vas donar prou quan dies que la teua empresa s'havia de presentar a cert concurs un dia abans de tancar registre perque es presentava també Diagrama (una Fundació que treballa prou amb l'Ajuntament). Es veu que feies tontos a les demés empreses del sector, ja que l'altra que es va presentar sabia que ésta no es presentaria. Ho sabia tant com ho sabies tú, cadascú que pense per quí vas traure la informació. I també sabies que l'altra empresa local no volia presentar-se per considerar el contracte una burla a les empreses i els seus treballadors. Però a tú això et donava igual, ho vas demostrar amb fets al contraris del que dies el dia del café. Així que si sols s'en presentava un i els demés no ho sabien, qui guanyava el contracte? Jugada redona i fora el que dona problemes als políticsPerò va eixir torta la cosa, perque per als honrats val més que el poble tinguera un bon servici que guanyar diners.
      Jo història només en conec esta i és la que cal que sàpiga tot el món, a banda de la teua magnificència a l'hora de pagar cafés. A mí no em cal que em conviden ni que em donen permís per poder escriure ací, i menys gent que no es vist pels peus. Els homens no juguem a jocs de xiquets, Ximet.
      I no tinc ganes de polèmica, només conte coses quan m'estiren de la llengua.

      Ale, Enrique, ahí van 30 comentaris més.

      Eliminar
    4. Això que dius tu és mentida i qui diu mentides......és un mentirós.
      Mira Jaunjo ací el que ha acusat sense proves, l'únic que ha acusat sense proves d'enxufisme has sigut tu. Ho has fet en el passat, ho fas ara i segurament ho faras en el futur. Provar un poc de la teva medicina et vindrà bé. Tu també acusares a la meva dona fa un any i vas tindre la caradura de vindre a buscarme diguent-me que no fera cas i, a més a més, em proposares que boicotejarem el concurs i no ens presentarem ningú. És fals? No em vas cridar per telèfon?

      Jo no tenia ni idea de quina era l'altra empresa que es presentava. Et vaig dir el que pensava i els meus dubtes sobre si em presentaria cosa que vaig fer única i exclusivament per la voluntat de la meva senyora, professional aquesta tan modèlica com la teva i que es mereix, com a mínim el mateix respecte. Jo seré gentola però tu possiblement sigues alguna cosa pitjor.

      Respecte a no vestirme pels peus i lo dels jocs de xiquet això t'ho deixe a tu que per lo que es veu eres un expert. Ni et tinc por a tu ni a la gent com tu que va de corderet però sols s'alimenta de carronya. El ruboritzes quan es gasta amb tu la mateixa medicina que tu utilitzes.

      I ara l'últim comentari per a tu. El puto amo del blog. Que sempre la última és la teva.

      Enrique, ¡más madera!

      Eliminar
    5. Qui ha parlat d'enxufismes, Richard?
      Això ho dius tu, no jo.
      Si no presentar-se a un contracte es boicot ho dius tu, tampoc jo.
      Saps que les condicions eren inassumibles, i entenies la meua queixa cap l'Ajuntament per això. Després d'aixo em vas telefonar TU a MI diguent que a pesar d'estar d'acord amb la meua postura t'havies de presentar perquè també ho feia una tercera empresa. Per contra tots sabíem que eixa empresa finalment declinàva la invitació pels mateixos motius que jo t'exposava (€).
      Jo no dic que tu t'enterares per contactes o amistats que pugueres tindre a la politica.
      Jo tampoc dic que et presentares per necessitats econòmiques i el gran negoci que suposava eixe contracte.
      Jo no dic que et presentaren el primer any de govern d'un color polític quant amb altres no t'havies presentat mai, a pesar de la teua experiència en el món de l'animació jovenil.
      Jo sols dic que si demanar a un Ajuntament el que es just, al igual que no es va presentar ningú al contracte de socorrisme, per a tu es boicotejar, ja demostres massa be de quin costat estàs. Des de luego del xicotet empresari i el treballador no, a tu no t'havera dolgut com a mi rebaixar tant els sous als monitors com em vaig vore obligat. I després diuen que son d'esquerres.
      Sobre lo de mentider dir que saps que va passar com jo ho conte, no poses altres paraules teues a la meua boca, jo no he acusat mai de res la teua dona, no tinc el plaer de conèixer-la ni a que es dedica. Fa un any no sabia ni que existieu. Deixa d'eixir-te'n per peteneres i defensan-te atacant, que no cola.
      Espere que l'ultim comentari siga teu i no em veja obligat a tornar a contestar-te altra vegada perquè ja quede tot clar, que açò ja cansa a la gent que no te res a vore.
      Per que en realitat no m'agrada ser l'amo de res ni ningú, m'agrada estar al peu de canó amb els currants, no anar de xuleta, com els perfils d'alguns denoten.

      Eliminar
    6. Efectivament robin i richard aço es ja una guerra particular entre vosaltres, que als demes res ens interesa, per el que es l,últim comentari que vos publique sobre el tema, millior passem a altres coses, no vos pareix?

      Eliminar
    7. Per mí, perfecte, Enrique. Ja ha quedat tot dit i exposat. He contestat sols per alusions, no m'agrada cap guerra.

      Eliminar
  19. EN RESUM , Objectiu aconseguit : 30 comentaris de moment amb diversos i diferents continguts ... que es el que perseguim amb este nou apartat del blog i amb ell en general .

    ResponderEliminar
  20. Enhorabona a tu i a Juanjo.

    ResponderEliminar
  21. Ves amb compte, Enrique que açò no senta gens be als de la Cotorra. Per allí no comenta ja ningú res, han fet que es convertísca en el BIM II pero sense altres partits ni dret de replica. I eixos la rancúnia sempre l'han de traure per algun costat, simptomàtic que publicaren tots els insults i comentaris ofensius anònims cap la teua persona, i no es ruboritzaren gens.
    Enhorabona pel teu trellat i imparcialitat.
    32.

    ResponderEliminar
  22. Home, Robinjut, si la gent te que dir les bajanades que tu dius, millor que no comente. Encara estic esperant que digues alguna cosa d'interés.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home, anònim Bloc-man,
      Per a no dir res d'interés un poc exagerat que hi hajen quasi quaranta comentaris, no?
      Si no té interés, per que ho feu tan llarg?
      Que sou masoques?

      Eliminar