jueves, 28 de marzo de 2013

EDITORIAL : Trés eran trés ...

Y no , no nos referimos a las hijas de Elena ni a las tres gracias .

Nos referimos a los tres ex-tesoreros del PP imputados por diversos motivos : Y es que dá que pensar que tres personas con el mismo cargo estén metidos en temas de dinero obtenido de una forma presúntamente no demasiado legal , y que pueden así  mismo llevar a pensar en la posibilidad de que haya una financiación del partido al que pertenecían tampoco muy ortodoxa .

Estes fan més gràcia que aquells ...
Y yo me pregunto : ¿ Quién elige a los tesoreros del PP ? Porque hay que ver el ojo clínico que han tenido aquellos que lo han hecho, porque no nos equivoquemos que ello daña y mucho la imagen del partido . Y no quiero pensar en que se haya elegido a este tipo de gente con pocos escrúpulos a drede , es decir, a gente que estuviera dispuesta ha hacer una serie de actuaciones por la que se enriquecerían a cambio de obtener fondos también o de rebote para otros menesteres .

Pero bueno, un capítulo más del folletín PP que por desgracia afecta a todo el sistema político español al crear más y más descrédito en la clase `política . Esperemos que todo se aclare , lo más pronto posible y que caiga la ley con toda su fuerza contra los delincuentes :
Es por el bien de nuestra democrácia .

I no, no ens referim a les filles d'Elena ni a les tres gràcies . 

Ens referim als tres extresorers del PP imputats per diversos motius : I és que fa pensar que tres persones amb el mateix càrrec estiguen ficats en temes de diners obtingut d'una forma presúntamente no massa legal , i que poden així mateix portar a pensar en la possibilitat que hi haja un finançament del partit a què pertanyien tampoc molt ortodoxa .


I jo em pregunte : Qui tria als tresorers del PP ? Perquè cal veure l'ull clínic que han tingut aquells que ho han fet, perquè no ens equivoquem que això danya i molt la imatge del partit . I no vull pensar en que s'haja triat a este tipus de gent amb pocs escrúpols a drede , és a dir, a gent que estiguera disposada hi ha fer una sèrie d'actuacions per la qual s'enriquirien a canvi d'obtindre fons també o de rebot per a altres menesters .


Però bo, un capítol més del fulletó PP que per desgràcia afecta tot el sistema polític espanyol al crear més i més descrèdit en la classe `política . Esperem que tot s'aclarisca , al més prompte possible i que caiga la llei amb tota la seua força contra els delinqüents : És pel bé de la nostra democràcia ."


1 comentario:

  1. Després diuen que tots els polítics no son iguals, que hi ha molta gent valida i honrada, bla,bla,bla.
    Per això Enrique, sera difícil que aplegues a res important en la política, als honrats i legals no solen deixar-los arribar mai a pintar massa. Pero cal intentar-ho a vore si açò algun dia canvia.

    ResponderEliminar