martes, 12 de marzo de 2013

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis


Este dimecres s’expliquen els detalls tècnics del projecte d’emprenedoria juvenil

Este dimecres 13 de març, a partir de les 19 hores i en el saló de plens de l’ajuntament de Tavernes, els tècnics ADL municipals donen a conèixer el projecte d’emprenedoria als jóvens de Tavernes, empreses, associacions, sindicats, centres educatius i veïns en general

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, que presentarà la jornada, ha indicat que “la idea és fer una presentació dinàmica en la qual el públic assistent podrà interactuar amb els tècnics, de manera que es puguen resoldre els dubtes i les diferents qüestions que puguen sorgir en l’exposició. L’Agència de Desenvolupament Local està realitzant un gran esforç per a dur avant este projecte i donar resposta a les demandes dels nostres jóvens i dels futurs emprenedors. Este acte té el suport del director del campus de la UPV de Gandia, José Pastor, i del responsable de la gestió de la innovació d’esta universitat, José Marín Roig”.

Vicent Gómez (cap de Foment Local) parlarà sobre el treball de l’Agència de Desenvolupament local i el viver d’empreses que s’està potenciant, per a activar-lo. Es tracta de 6 oficines situades en l’edifici de la Llar del Jubilat, que poden ser utilitzades per dues empreses cada una, amb la qual cosa podrien instal·lar-s’hi fins a 12 empreses alhora.

Merxe Cotaina (tècnic ADL) parlarà sobre el projecte d’emprenedoria, els objectius i les actuacions que es duen a terme i les que estan en fase d’estudi i en previsió d’execució.

Miguel Mestre, premi Bancaixa Universitat Politècnica de València pel seu treball de final de carrera realitzat en l’Ajuntament de Tavernes, on va fer les pràctiques formatives de la ETS d’Enginyeria d’Edificació, explicarà el seu cas i experiència personal.

D’altra banda, a finals de març o principi d’abril, la Federació de Cooperatives Valencianes de Treball Associat (FEVECTA), dins de les activitats del conveni signat amb l’Ajuntament de Tavernes, realitzarà una jornada formativa als alumnes de Formació Professional de l’IES La Valldigna.

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tavernes present en unes jornades a Barcelona

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMS) de Tavernes de la Valldigna estan presents en les Jornades de la Construcció de la Ciutat Inclusiva, que es celebren a Barcelona del 10 al 16 de març.

Una de les arquitectes redactores del PMS, Mariola Fortuño, ha impartit una conferència on ha parlat del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que du a terme a l’Ajuntament de Tavernes, amb el títol “Pla de Mobilitat Sostenible de Tavernes de la Valldigna (València), un cas des de la participació ciutadana”.
La conferència estva inclosa dins del bloc I, La Mobilitat i l’Accessibilitat com a paràmetres d’inclusió, que ha tingut lloc este mateix dilluns 11 de març, a les 18 hores de la vesprada.

Les Jornades de la Construcció de la Ciutat Inclusiva, estratègies d’intervenció integral en l’hàbitat local, formen part del projecte Hàbitat 2, que l’Agència Suïssa per al Desenvolupament i la Cooperació (COSUDE) du a terme a Cuba. Té com a propòsit elaborar la diagnosi de l’hàbitat local per a definir estratègies integrals de l’hàbitat, al mateix temps que capacita els municipis per a esta gestió. El punt de partida és una visió integral de l’hàbitat, juntament amb la transversalització del gènere i de la participació ciutadana.

Estes jornades tenen l’objectiu de formar i d’aportar coneixement, idees i experiències que inspiren la reflexió i el desenvolupament del projecte.

15 comentarios:

  1. Estas noticias han aparecido antes en el Blog del BLOC que en la web del Ayuntamiento.

    Cuando va a cambiar esto el Gabinete de prensa del Ayuntamiento? Primero debe publicarse en la web municipal y luego difundir la noticia a los medios de comunicación, asociaciones, suscriptores,.... con un link a tavernes.es. Así modo se promocionaría mas la web del Ayuntamiento, y tendría mas visitas, que si se envia solo la noticia.

    Parece que al Ayuntamiento le interese mas que se siga el Blog del BLOC que su web oficial; será por que así también se da difusión a artículos publicados en este blog defendiendo la gestión de Compromis-BLOC y criticando al PP?

    "La mujer del César no sólo debe ser honesta, sino además, parecerlo"

    Ahí dejo mi reflexión.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es de veres? I es un fet, no? No és una opinió.
      Pues a mí em volien crucificar per haver preguntat si a la Cotorra totes les notícies i fotos se les pagaven ells o entre tot el poble.
      Una mica avantatgiste si sembla el cas, si.
      Respecte a la guerra política que en fan alguns dels blogs locals, dir que a les darreres 5 pàgines de cadascun el nombre de comentaris són els següents:
      -La Cotorra > 70
      -Quadern de Reflexions > 90
      -Diari de Tavernes > 112
      -Ventilador per Tavernes > 185
      D'ahí deduim que justament el blog pròxim al govern on es vanaglorien de generar més notícies i tindre major nombre d'entrades, tenen una participació ciutadana molt baixa, inclòs per davall d'aquest que no té cap suport econòmic ni polític, però sembla més obert a diferents punts de vista.
      Els de la opossició tenen molts comentaris repetitius en quant a desqualificacions del govern i molta notícia banal i tendenciosa, encara que de quan en quan es dona alguna noticia interesant(totes crítiques negatives, clar, com mana la seua finalitat política), i de poc en poc alguna proposició o alternativa argumentada.
      Això també són fets, que tampoc opinions.

      Eliminar
  2. Pregunta:
    La menor participació de gent a La Cotorra, no estará relacionada en que el que apareix allí son notícies i no opinions?
    Jo porte llegint llegint la prensa nacional total la vida i mai he participat aportant la meva opinió. I com jo, la inmensa majoria dels lectors.
    Així doncs, segons Robinjut, d'això deduim que que la prensa nacional (amb els seus periodistes professionals inclosos), te menys interés per a la població que Quadern de Reflexions.
    Això són fets, que no opinions?



    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. T'ho conteste ràpidament, amic.
      A la Cotorra hi han notícies i comentaris, com a tots els blogs locals. Altra cosa es si les notícies de cada blog estan mes o menys condicionades pels seus administradors, i jo dic que una ho pinta tot bonic al poble i a l'inrevés al País i l'estat, l'altra tot negre al poble i la única que fa algo al poble es la Diputació, i aquesta on fent honor al seu nom fa la reflexió al final de la notícia. Així que totes son notícies comentades per l'editor, encara que l'unic que ho fa obertament es el Quadern. Respecte als participants, que per això donen l'opció els blocs estem acudint últimament ací pel que comenta l'ultim anònim. Es evident que s'ha cansat prompte de excusar els seus protegits de l'allau de critiques per les errades comeses i ja fa temps va tallar la polemica amb un encapçalat de pagina on venia a dir que "Reservado el derecho de admision". Dir-te també que si lliges els periòdics, evidentment no tens opció a mes comentari que el del bar o casa, pero com que ja existeix Internet de fa uns dies, les seues edicions digitals tenen l'opció de comentar les notícies mes rellevants.
      Es el que passa per defensar l'indefensable volent pegar-li la volta a les coses. Així que si este nivell argumentari teu es el mateix que el de la Cotorra, allí no tornem ni que ens ho demanaren agenollats.
      Mes fets contra les teues "interessades" opinions.

      Eliminar
  3. Creo que en La Cotorra hay menos comentarios porque censuran a los que critican al BLOC y, además, el mismo administrador comenta como anònimo para rebatir comentarios no afines.

    Yo antes comentaba en la Cotorra pero, después de ser censurado varias veces, he decidido no volver a participar y ahora participo en este blog que no censura por motivos ideológicos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fan honor a la seua filosofia de transparència i participació ciutadana.

      Eliminar
  4. Bé, vist com està el pati, he enviat escrits als diferents blogs, fent algun comentari no acorde amb el que deia l'article comentat.
    Resultat ... no han estat publicats en ni en el Diari, ni en el Ventilador, ni... Oh!!! Sorpresa!!!... En el Quadern tampoc!!!
    Com diu Robinjut...” fan honor a la seua filosofia de transparència i participació ciutadana“.

    P. S. : No, no he escrit a la Cotorra. Em fie de vosaltres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se a que el referixes, açí sols censurem els cometaris que no guarden les forma i no n'he censurat ningun últimament. De fet,prova de que no censurem es que no hem censurat ni este comentari en quen's acuses d'algo que no es cert.

      Per el que t'emplaçe a que tornes a enviar el teu comentari per si no ens ha arrivat per motius técnics , algo que a vegades a passat.

      Eliminar
    2. Anònim Cotorrer de les 21:27,
      el pati està com se l'han montat cadascú. Puc parlar per prou experiència que tinc als blogs locals, per a dir que als blogs del PP de vegades es fan el llonguis i no et publiquen, però les poques vegades que m'he queixat han rectificat i ho han publicat sense més. Com per costum tinc no faltar a ningú, tampoc mai m'han qüestionat a este lloc, on no crec que li haja passat a ningú com bé diu el seu administrador sino és per motius tècnics. De la Cotorra de la qual tant et fies, dir-te que fes la prova d'escriure a tots els blogs locals amb el meu pseudònim (et done permís), criticant qualsevol notícia però sense insultar, i voras en quins ho publiquen i en quin no.
      Si foren de fiar no haveren posat el subjectiu i maquiavèlic "L'equip de la La Cotorra de la Vall moderarà els comentaris i es reserva el dret a publicar els que aporten novetats, punts de vista diferents i/o qualsevol dada, fet o circumstància que millore la informació oferida."
      Com que es tenen per tan bons i no hi ha cap comentari que millore la seua informació, doncs per això han augmentat ací els comentaris i han davallat tant allí. Ara ja no crec que canvie el costum dels que hem abdicat, encara que ens deixaren.

      I tenen la poca vergonya d'intentar fer-te passar per censor, Enrique. Ja ho diuen els castellans: Cree el ladrón que todos son de su condición.

      Eliminar
  5. Com diu Enrique..."yo, ni quito ni pongo".
    Només vos conte el que m'ha passat a mi.
    I ja vos puc dir que no hi havia res de maleducat.
    De fet, simplement era una resposta a un comentari de Robinjut respecte a l'ortografia (el del Quadern).
    I com rectificar és de savis (és una frase feta, no es penseu que ho dic per mi), haig de dir que el del Diari ja l'han publicat...amb molt de retard, pero ho han fet.
    Així doncs, les meves disculpes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No entenc este comentari, me lo expliquen...




      Eliminar
    2. Enrique, éste és l'anònim de les 21:27 d'ahir, l'amic de la Cotorra (perque era l'únic de qui sí es fiava) per dirnos les proves que ha fet als blogs i que ja l'han publicat al Diari. El que no ens diu es si havia comentat el mateix a tots, ni perque el d'aci no ha eixit, ni tampooc com jo li vaig proposar que publicara en nom meu en la Cotorra.
      Si ho té a bé ja ens ho comentarà com li ha anat per allí i com ha quedat, encara que no ho farà per no quedar escaldat o tindre que mentir-nos sobre el resultat. O demanar-nos disculpes com ha fet amb el Diari de Tavernes.
      Almenys, demostra trellat rectificant amb les disculpes, perque vejen tots que ací no hi ha animadversió cap ningú quan traguem este tema dels vets a les webs.

      Eliminar
  6. Es curiós que no l'entengues. Deu ser perquè no hi ha faltes d'ortografia, ni de gramàtica, ni va amb segona intenció.

    ResponderEliminar
  7. Home, és que qui parla només per a ell tampoc és massa fàcil d'esbrinar-li el pensament. Jo he tingut que deduir qui era i de qué parlava (o parlaves?) l'amic anònim, perque estic al dia de tots els comentaris, fent com fa referència a varios comentaris anteriors.
    Només aclarir-te que també hi ha molts doctes i sabuts amb carreres i títols i en veritat són prou soques. La inteligència i els coneiximents no valen en sí per a res, sino´l'ús que se li dona. La prepotència del qui ho sap tot recriminant-li al suposat illetrat només val per a rebutjar eixes èlits tan ben formades. Caldria que li comentàreu les errades fent-li algo de pròfit, esta persona ha demostrat que estima nostra llengua i s'esforça per millorar el seu coneiximent, i ho agrairia.
    I és que al igual que propugna el PP, si la cultura fora més demòcrata, al final tots seriem igual i ningú sobreeixirieu per dalt.

    ResponderEliminar
  8. Curtet qu es ú, que vols que fem, no donem per a més com altres ...

    ResponderEliminar