jueves, 7 de marzo de 2013

EDITORIAL : Ay quién maneja mi barca ...

Ayer nos comunicó el Gabinete de Prensa del Ayuntamiento que el concierto que se tenía que celebrar con motivo del Dia de La Valldigna el Domingo en Simat, se trasladaba a Tavernes por motivos burocráticos ,  celebrándose el mismo día y a la misma hora, a las 11:45 horas, en el auditorio de la banda de música .

Si yá tiene bemoles que entre la Mancomunitat y la fundación Jaume II haya problemas de comunicación,  cuando hay miembros comunes en las dos instituciones, además hay que añadir que el mismo concierto se celebra, según me dicen desde la directiva de la Unión Musical y como estaba previsto, el Sábado por la tarde también en Tavernes : Es decir, el mismito concierto dos días seguidos en la misma ciudad ...

Si a eso le añadimos que el del Sábado el concierto en Tavernes ( 19: hs.) coincide con la " Marxa de les Torxes " y el del Domingo con la inauguración del Molí Vell (12.00 hs.) , me viene a la cabeza una canción :

                ¿ Ay quién maneja mi barca quién, que a la deriva me lleva, quién ? 

Porque además se supone que dicha inauguración será presidida por el Alcalde de Tavernes, al mismo tiempo presidente de la Mancomunitat de La Valldigna, con lo que a uno de los dos actos no podrá acudir .
( Apuestas : ¿ A que acto de los dos irá ? ) .

La señora que cantaba este tema quedó la última en Eurovisión, con cero puntos... los mismos que se merece el responsable/s de este desaguisado .

Ahir ens va comunicar el Gabinet de Premsa de l'Ajuntament que el concert que s'havia de celebrar amb motiu del Dia de La Valldigna el Domingo a Simat, es traslladava a Tavernes per motius burocràtics , celebrant-se el mateix dia i a la mateixa hora, a les 11:45 hores, en l'auditori de la banda de música . 

Si ja té bemols que entre la Mancomunitat i la fundació Jaume II hi haja problemes de comunicació, quan hi ha membres comuns en les dos institucions, a més cal afegir que el mateix concert se celebra, segons em diuen des de la directiva de la Unió Musical i com estava previst, el Dissabte a la vesprada també a Tavernes : És a dir, el mateixet concert dos dies seguits en la mateixa ciutat ... 

Si a això li afegim que el del Dissabte el concert a Tavernes (19: hs.) coincidix amb la " Marxa dels Torxes " i el del Diumenge amb la inauguració del Molí Vell  (12.00 hs.) , em ve al cap una cançó :

           "Ay quién maneja mi barca, quién , que a la deriva me lleva, quién ?

Perquè a més se suposa que la dita inauguració serà presidida per l'Alcalde de Tavernes, al mateix temps president de la Mancomunitat de La Valldigna, amb la qual cosa a un dels dos actes no podrà acudir . (Apostes : a quin acte dels dos anirà ?) . 

La senyora que cantava este tema va quedar l'última en Eurovisió, amb zero puntos... els mateixos que es mereix el responsable/s d'esta barrabassada ."

5 comentarios:

  1. Tu ves criticant-los així, obertament i voras. Em jugue que açò ho dius a la Cotorra i no t'ho publiquen.

    ResponderEliminar
  2. Si el que dius és així les coses no s'han fet bé i caldria una rectificació (si encara es pot).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Deurien de rectificar per a be de tots, pero no deixa de ser una pena que a este Ajuntament li ho tinguen que dir des de els blogs

      Eliminar
  3. Per a que va contractar l'alcalde al seu cap de premsa i protocol personal? A que dedica el seu temps?
    El minim que hauria de fer és organitzar l'agenda de l'alcalde i dir-li que no pot estar a dos o més llocs al mateix temps.

    ResponderEliminar
  4. Ni rectificaran ni es donaran per aludits. Van així de sobrats.

    ResponderEliminar