miércoles, 13 de marzo de 2013

FOMENT D'OCUPACIÓ

Per l'interés d'este acte en esta época de tant d'atur, vos recordem que :

Este dimecres 13 de març, a partir de les 19 hores i en el saló de plens de l’ajuntament de Tavernes, els tècnics ADL municipals donen a conèixer el projecte d’emprenedoria als jóvens de Tavernes, empreses, associacions, sindicats, centres educatius i veïns en general

" La idea és fer una presentació dinàmica en la qual el públic assistent podrà interactuar amb els tècnics, de manera que es puguen resoldre els dubtes i les diferents qüestions que puguen sorgir en l’exposició. L’Agència de Desenvolupament Local està realitzant un gran esforç per a dur avant este projecte i donar resposta a les demandes dels nostres jóvens i dels futurs emprenedors. Este acte té el suport del director del campus de la UPV de Gandia, José Pastor, i del responsable de la gestió de la innovació d’esta universitat, José Marín Roig” ha manifestat el Regidor de Joventut, Josep Llàcer.


ESPEREM QUE ESTE ACTE SERVISCA PER A ALGO PRÀCTIC I TOT NO QUEDE EN LA SIGNATURA DE PAPERS AMB LA FOTO CORRESPONDENT DE L'ALTRE DIA .  

No hay comentarios:

Publicar un comentario