viernes, 1 de marzo de 2013

EL DILLUNS, PLENO ORDINARI DE MARÇ


ESCUT_AJ Convocatòria sessió ordinària de l'Ajuntament en ple per al proper dia 4 de març de 2013

Este dilluns 4 de març es celebrarà una sessió ordinària al saló d’actes de l’Ajuntament. Serà, com sempre, a les 20:00 hores de la vesprada. 


4 comentarios:

  1. I el Pressupost?
    Tercer plenari de l'any 2013, un govern format per BLOC-PSPV-Karina amb majoria absoluta, un regidor d'Hisenda amb dedicació del 95% i un sou de net de 2.000 €/mes i no està fet ja el Pressupost que és l'acord més important d'un Ajuntament.
    Al pas que va este Ajuntament el pressupost no estarà vigent fins l'estiu.

    ResponderEliminar
  2. I eixe era un mal endèmic dels governs del PP al poble, el qual llastra la marxa de tot l'any. A vore si ara es va fent un poc millor i mes de pressa.

    ResponderEliminar
  3. No em crec que siga molt important perque el PP, amb lo serios que es, no n'ha complit mai cap ni a Tavernes ni a la Generalitat i el del poble sempre l'aprovava no mai abans d'abril o maig.

    ResponderEliminar
  4. ROBINJUT (AUTO)VETAT A LA COTORRA. (article d'opinió)

    No és esta la primera vegada que a la Cotorra tallen el dret a opinió o rèplica, però si esta última la més vomitiva pels interesos amb que ho han fet. Altres vegades et tallaven per acabar una discussió sense fí, on moltes vegades llevaven tots els comentaris a petició pròpia després de que en el pim-pam-pum, el pim (ells) sempre eren desqualificacions i el pum (jo) comentaris argumentats. Açò demostrava que estàven en contra de qualsevol dissentiment als fets o imatge dels seus polítics. Per això la va pagar sempre Robinjut o menys i més lleugerament Enrique Estruch, els únics que han signat la seua disconformitat amb qui mana. Per a ells, tots els demés (i moltes vegades els dos d’abans) són del PP. Raonament molt poc real i totalitàri que ve a dir que al Bloc són tot el que no és PP i apropiant-se de tota una ideología almenys de “no dreta”. I això no és gens demócràta.
    Com no és democràcia vetar la rèplica al seu blog per tal de fer quedar malament qui no els interesa, aplicant la màxima de “quant pitjor està l’enemic, millor estic jo”.
    És el darrer cas d’una notícia de fa uns dies on es resalta la gran capacitat del nostre alcalde per parlar en públic sense xulleta. Robinjut criticava la normalitat del fet, com tristement ho convertien en autonotícia, quan no calia haver eixit del twitter de simpatitzants del Bloc per on navegava. I la comparava amb la recent notícia d’àmbit autonòmic-estatal al Levante-EMV de la Fallera Major de València on li trobaren un “apuntador” al balcó de la Sra. Rita, tot dient que no se li podia demanar el mateix a un polític preparat com Jordi que a una fallera. Prompte van eixir els palmeros de la Cotorra (molts són sempre els mateixos administradors o gent de dins el partit) a dir que que mala bava en criticar la fallera major del poble i que no sabia del que opinava. La Cotorra parlava comparant Jordi amb Torró, cosa que jo no feia, i es veu que va haver malentés entre “falleres” en no referir-me a la del poble. Pues bé, aclarisc el malentés, done links del Levante i La Cotorra en fa cas omís, tot deixant els comentaris descalificatius sobre la meua persona. No contenta manipulant en vetar l’aclariment, davant la meua insistencia contesten amb que jo ja havia replicat la notícia original, i que em tallava el dret a més rèpliques. Amb intenció de fer-me quedar malament.
    És per això que altres vegades vaig decidir no entrar per setmanes o un mes, per demostrar el rebuig a tals manipulacions i vets a les demés veritats, havent decidit amb esta vegada que com no hi ha remei posible, no entrar mai més a escriure a eixe blog. Per comparar, que tant els agrada als polítics, als blogs del PP m’ha passat un parell de vegades, m’he queixat i ho han corregit, al Quadern mai ha passat ni espere que canvie, però el Bloc local està quedant molt mal a la xarxa. Al Facebook i Twitter van més en compte, com que no poden vetar ningú ni manipular les rèpliques, simplement quant no els interesa, abandonen la conversa. Creuran en trauran rendiment electoral a curt plaç, però eixa manera de fer a la llarga es posarà en contra ells. I amb els joves polítics no confie gens per a revertir els fets i la manera de fer política, en són còmplices conscients si més no convençuts de l’estratègia de l’aparell del partit.

    Dir-los que hi ha altres lloc i formes de fer valencianisme i fer poble, per estar darrere d’un partit no són més nacionalistas ni progressistes, ni per suposat més d’esquerres que jo.

    ResponderEliminar