viernes, 8 de marzo de 2013

EDITORIAL : Incohèrencia

Es la demostrada por el PSOE con lo que predica sobre el respeto y la igualdad de las mujeres, al haber apoyado una moción de censura en Ponferrada por la que ha alcanzado la Alcaldía con el voto del antiguo Alcalde del PP, ahora en una formación independiente hecha a su mediad, el cual fué apartado judicialmente del cargo por acosar sexualmente a una concejala de su propio partido .

Que li aprofite el càrrrec, que eu va a pagar car, espere
Se podrá alegar que las urnas le han redimido al volver a ser elegido como concejal , y que una vez cumplida su pena ha redimido su pecado . 

Y no digo que no, pero si digo que su catadura moral no se redime ni por las urnas ni por la ley, y que de un sujeto de semejante calaña moral no se puede esperar nada bueno , no quisiera ser el Alcalde que tenga que depender de alguien así para gobernar , no puede conllevar nada bueno : Tiempo al tiempo .

Se dice que no todo vale para alcanzar el poder, pero se ve que en política no es así : Y aún se preguntan porqué son la tercera preocupación de los españoles . Menos mal que aún queda alguno, como la señora Chacón , con un poco de vergüenza torera, que ha condenado el asunto por encima de lo que piensa su partido . Pero por desgracia  no llegará muy lejos, ya veréis .

És la demostrada pel PSOE amb el que predica sobre el respecte i la igualtat de les dones, a l'haver recolzat una moció de censura en Ponferrada per la que ha aconseguit l'Alcaldia amb el vot de l'antic Alcalde del PP, ara en una formació independent feta a la seua messura, el qual va ser apartat judicialment del càrrec per acaçar sexualment una regidora del seu propi partit . 


Es podrà al·legar que les urnes li han redimit al tornar a ser triat com a regidor , i que una vegada complida la seua pena ha redimit el seu pecat . 


I no dic que no, però si dic que el seu tastament moral no es redimix ni per les urnes ni per la llei, i que d'un subjecte de semblant mena moral no es pot esperar gens bo , no voldria ser l'Alcalde que haja de dependre d'algú així per a governar , no pot comportar gens bo : Temps al temps . 


Es diu que no tot val per a aconseguir el poder, però es veu que en política no és així : I encara es pregunten perquè són la tercera preocupació dels espanyols . Menys mal que encara en queda algun  , com la senyora Chacón, amb un poc de vergonya torera , que ha condemnat l'assumpte per damunt del que pensa els eu partit. Però per desgracia no arrivarà molt lluny, ja voreu . 



1 comentario:

  1. Ara diu el alcalde que seguirà essent-ho encara que no siga amb el seu partit. Un dels partits amb mes fidelitat dels seus càrrecs i ara este diu que li sobra el partit. Eixa democràcia interna m'agradaria a mi que demostraren per a dimitir o deixar pas els demés, no per agarrar-se als càrrecs, pero ja sabem perquè estan molts polítics a la política. Per no dir tots els que apleguen a manar algo. Per algo apleguen fins ahi.

    ResponderEliminar