martes, 12 de marzo de 2013

EDITORIAL : No mateis al blogger

Y es que en esta costumbre, vuelvo a repetir, de echarle las culpas a un tercero, hasta el que suscribe sufre las consecuencias de no sólo querer informar  si no además, atrevido de mi, querer opinar sobre algún tema .

Y lo vengo a decir por el primer comentario a mi editorial de ayer, por parte de un tal Robimjut ( con M, no confundir con nuestro comentarista habitual) que me achaca ser cada día más ventilador por el echo de permitirme, atrevido que es uno, el criticar a otro blog por un comentario concreto en un artículo concreto, cosa que por cierto creo que es la primera vez que hago, quizás ahí mi gran pecado, y según este señor por ende al gobierno local , y no hacerlo con el PP : Se ve, está claro,  que no lee mis habituales y diarios editoriales y no ha leído en concreto el denominado " Oposició de papers " .

Hay otro que se escuda en el anonimato para en otro comentario posterior dedicarse a insultar a otro comentarista desde el anonimato y lo que es más alucinante, le afea a éste el que escriba como anónimo, cuando él está aprovechando también el anonimato para dilipendiar a otro .

¿ Que se puede esperar de personas intolerantes como estos dos ? : Nada con " seny ", ¿  no os parece ?      Pues eso .

I és que en este costum, torne a repetir, de tirar-li les culpes a un tercer, fins al qual subscriu patix les conseqüències de no sols voler informar si no a més, atrevit de mi, voler opinar sobre algun tema . 


I ho vinc a dir pel primer comentari al meu editorial d'ahir, per part d'un cert Robimjut (amb M, no confondre amb el nostre comentarista habitual) que m'atribuïx ser cada dia més ventilador pel fet de permetre'm, atrevit que és u, el criticar a un altre blog per un comentari concret en un article concret, cosa que per cert crec que és la primera vegada que faig, potser ací el meu gran pecat, i segons este senyor `por d'ací al govern local , i no fer-ho amb el PP : Es veu, és clar, que no llig els meus habituals i diaris editorials i no ha llegit en concret el denominat " Oposició de papers " .


Hi ha un altre que s'escuda en l'anonimat para en un altre comentari posterior dedicar-se a insultar un altre comentarista des de l'anonimat i el que és més al·lucinant, li enlletgix a este el que escriba com a anònim, quan ell està aprofitant també l'anonimat per a dilipendiar a un altre . 


Que es pot esperar de persones intolerants com estos dos ? : Res amb " seny ", no vos pareix ? Doncs això .




1 comentario:

  1. No patisques, Enrique. Alegrat de qui t'ataca sense argumentar, perque així es dona a coneixer i no t'enganyarà. Quan abans es lleve la carassa cadascú, millor.
    Jo no veig problema en que es critique als d'un color o a altres, mentres siga de veres i argumentat. Li passava al PP com ara li passa al Bloc i en menor mesura als seus socis. I si serveix per a millorar algo o que vajen més en compte, ja haurà valgut la pena, perque la oposició sempre l'he de fer els que paguem la seua gestió, el poble.
    L'altra oposició només vol tornar a manar. Amb els palmeros que només serveixen per recaptar vots i mirar cap les eleccions no deuriem ni calfar-nos el cap amb ells.
    Segueix igual i no desfallisques amb la teua veritat, manen uns o altres.

    ResponderEliminar