lunes, 11 de marzo de 2013

EDITORIAL : No mateu a la jutjesa

Y es que hay que ver la manía que tienen algunos de tirarle la culpa a otro con tal de no asumir alguna posible responsabilidad .

Si hace un tiempo la culpa de una denuncia pública sobre un posible desahucio en la ciudad por una deuda tributaria era culpa del periodista que lo había hecho público, ahora los medios afines a nuestro querido gobierno municipal cargan contra la jueza que ha dictado sentencia a favor de Ginés Ortega, y por lo tanto en contra del ayuntamiento, que no en teoría del gobierno actual : ¿ O...  sí ?  .

Porque si, como dice Evarist Sansaloni, el actual gobierno no inició el expediente sancionador y casi que nada tiene que ver con éste, ¿ Porqué ese ataque a la imparcialidad de un juez en un medio afín al gobierno local, como tratando de justificar el resultado del fallo judicial en base a una supuesta manía de la juez a los sindicatos policiales ? .

Yo pienso que si a uno ni le va ni le viene un tema, pues calla y punto o opina pero con toda objetividad . Por contra, lo contrario como en este caso, parece querer esconder justificar algo mal hecho, 
¿ o no ? : Es lo que vulgarmente llamariamos "excuses del mal pagador " ...

Pero bueno, es mi modesto parecer, ¿ Ustedes que opinan ? .

I és que cal veure la mania que tenen alguns de tirar-li la culpa a un altre amb tal de no assumir alguna possible responsabilitat . 

Si fa un temps la culpa d'una denúncia pública sobre un possible desdonament en la ciutat per un deute tributari era culpa del periodista que ho havia fet públic, ara els mitjans afins al nostre volgut govern municipal carreguen contra la jutgessa que ha dictat sentència a favor de Ginés Ortega, i per tant en contra de l'ajuntament, que no en teoria del govern actual : O... sí ? . 

Perquè si, com diu Evarist Sansaloni, l'actual govern no va iniciar l'expedient sancionador i quasi que no té res a veure amb este, perquè eixe atac a la imparcialitat d'un jutge en un mitjà afí al govern local, com tractant de justificar el resultat de la fallada judicial basant-se en una suposada mania de la jutge als sindicats policials ? . 

Jo pense que si a un ni li va ni li ve un tema, perquè calla i punt o opina però amb tota objectivitat . Per contra, el contrari com en este cas, pareix voler amagar justificar quelcom mal fet, o no ? : És el que vulgarment cridaríem "excuses del mal pagador " ..."

Doncs bé, es el meu modest pareixer, vostés que opinen ? .

30 comentarios:

  1. Açò cada volta es mes el Ventilaor. Tot lo que diuen els blogs proxims al govern i fa el govern ho critiques i encara no hem llegit cap ressenya en eixe sentit sobre les burraes que publica el Ventilaor, i qui calla otorga.
    Quant diras algo sobre les últimes, la falsetat dels ninxols del cementeri, o la falsetat de la subvencio de la plasa del tio julio que no esta confirmada, o les mentires sobre els beneficis de familiars de l'alcalde en la urbanitzacio de la plaseta de la sardina o que opines tu d'aixo que han dit que l'alcalde no ha anat als actes de la Mancomunitat de la Valldigna i se l'ha vist en tots els actes i fotos hi ha en el facebook a muntons del Teodoro i en algun blog.
    Açò cada dia mes ventilaor. I jo sempre vull imparcialitat i tots iguals.

    ResponderEliminar
  2. RobiMjut cada volta pareix mes la Cotorra

    ResponderEliminar
  3. Jo no estic d'acord amb Robimjut. Crec que ací s'han donat pals a uns i altres. El que passa és que ara Jordi encapçala el govern municipal i com a tal està exposat a les crítiques ( unes vegades amb més mala llet que altra cosa però bueno) i el que s'ha de fer és encaixar-les, rectificar si cal o defensar-se quan són injustificades.

    Dit això, jo crec que Jordi ha sabut encaixar perfectament les crítiques constructives fetes des de la bona fe i atacar, sense complexos, les crítiques d'aquells que hui encara continuen pensant que l'Ajuntament és un cortijo exclussiu d'ells. De la crítica s'apren inclús la gent agraix que les seves demandes siguen ateses. Altra cosa és la mala baba i les ganes de fer mal. Això es combat amb totes les forces.

    Gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. GEKKO, sembla mentida que no reconegues que el comentari de l'impostor RobiMjut no és meu, així com conegueu els meus escrits.
      D'altra banda dir-te que perfectes els teus arguments, ho signe tot paraula per paraula.
      Ara, només falta que J.J. davant les crítiques argumentades faça el que tú dius: RECTIFICAR.
      Esperarem.

      Eliminar
  4. Enrique, el primer escrit com tú i tots hauran pogut endevinar no és meu. Crec que el gracioset de torn ho ha vollgut deixar vore amb la M de RobiMjut.
    I ja que estic, opine que a molts suposats progressites els pica molt que les dretes, els de centre, els no adscrits o els descontents puguen opinar-ne lliurement ací. Si ara vé molta gent serà perque a altres llocs no pot fer-ho lliurement, com m'ha passat a mí. Qui governa, com que és el que fa, sempre té més coses de que defendre's, i és el que li passa al blog del que mana. La manipulació no és de dretes ni d'esquerres, però les esquerres sempre estan més vigilades, els seus clients no els solem deixar en pau. Així que amb compte els d'eixe partit, que teniu a la Mònica Oltra vigilant-vos, si no es que es fa l'ama de Compromís, que camí porta.
    Sobre la presència o no de J.J. als actesde la Mancomunitat crec que n'ha faltat més que n'ha anat, però la foto no ens deuiria importar tant. Sí importa que apart de no estar, tampoc pinte massa i no l'interese ni el deixen fer i decidir. A setembre, de les 7 activitats de la Mancomunitat per a joves de la Valldigna no va estar present en cap, ni les de Tavernes, i això que el Bloc és el partit dels joves. Subvencionat pel PP (Diputació), i organitzat pel PSOE, ni el van informar dels actes des de Benifairó. Pensant en estos fets, pot deduir-se com n'utilitzen els polítics les institucions públiques.
    Per altra part, els discursos per la Valldigna dels tres alcaldes al Monestir van quedar molt bonics. Paraules que s'enduran el vent...

    ResponderEliminar
  5. Menys batalletes entre polítics, podriem dependre d'estos:

    http://www.15mundial.com/index.php/noticia/560-torrelodones-el-ayuntamiento-gobernado-por-sus-vecinos-donde-salen-de-la-crisis

    Amb pocs més habitants i la meitat de terme que nosaltres, en este poble madrileny han estalviat el triple que nosaltres (5'4 mil. €, i això que no tenen platja). Tan sols en estar dirigits per un grup de veins que no es dedica a la política. Només 2 polítics amb dedicació al consistori i CAP càrrec de confiança.
    Per cert, és el poble d'on van tornar la font original del claustret del nostre Monestir. A vore si exportem algo més d'allí.

    ResponderEliminar
  6. Perico de los palotes12 de marzo de 2013, 11:11

    Com de costum, Robinjut (que no RobiMjut) manipula a lo ancho y a lo alto y a lo ligero com la cançó. I com de costum es nota i es veu que tu no pots oldre J.J. , ni Compromís ni res que se li aproxime. T’ho hauries de fer vore per algun psiquiatra. Sí, sé que em diràs el mateix a mi i argumentaràs tot el que t’he dit el contrari, però els fets, els teus fets canten.
    Com t’atreveixes a dir:

    Sobre la presència o no de J.J. als actesde la Mancomunitat crec que n'ha faltat més que n'ha anat, però la foto no ens deuiria importar tant.

    Tu has estat? No, simplement et bases en el que et ventilen. No vaig a negar-te que a l’acte del dimecres de presentació d’una revista no hi va estar. Ara tu a mi no em negaràs que el president Rajoy no està en tots els actes que organitza el govern d’Espanya, ni el president Rus en tots els actes de la Diputació. Només eixos dos exemples. Quan el president no pot anar envia a algú de la institució que el represente, en este cas estaven els altres alcaldes i tots tres alcaldes formen la Junta de Govern de la Mancomunitat. I si el president no va anar, que no tinc cap perquè defensar-lo però estic segur que seria per motiu d’agenda, pero hi ha uns fets incontestables i testimonis a dogo, en el facebook amb fotos de F. Teodora, amb la premsa comarcal, amb blogs com la Cotorra, que demostres com eres de mentider perquè va anar als altres.
    I perquè veges les mentires que has dit, nomes cal fer un repàs:
    Dijous va inaugurar l’exposicio d’Art Jove en el monestir. Jo estava.
    Divendres va presentar l’autor del llibre “El valencia de la Valldigna”, va estar en el concert del cor Quinzedemarç i en el lliurament de Premis Valldigna, amb el seu discurs institucional i tot. Jo també estava.
    Dissabte va estar tot el mati en els actes d’inauguració de la I Fira de la Valldigna i a la nit en el sopar-festa de la Dula. He vist les fotos en La Cotorra i sóc faller i el vaig vore en la falla.
    Diumenge va estar en la missa del monestir ( jo no estava, però m’ho ha dit qui si estava. Manolo Vidal també va anar), després va inaugurar el Moli el Pla (jo no estava pèro ho he llegit i vist foto en La Cotorra) i després va acudir al concert de la Banda Simfònica on va arribar ja començat (Jo si estava. I normal el retard, venia de l’altre acte, però va demostrar la voluntat d’anar). Per la vesprada va estar en el pregó de la Setmana Santa, que ho sé perquè he vist la foto en el Levante.
    Ara que em diràs? Eres un mentider. I els fets ho demostren. I eres tan irresponsable i fals com per a ser capaç de dir “crec que n'ha faltat més que n'ha anat”. Si no saps contar, repetix la primària o comprat una calculadora o sigues més serio.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. He parlat de setembre i ho puc provar, jo estava a totes.
      I tú te n'ixes amb les d'aquest mes.
      Jo no dic cap mentida.
      Tú tergiverses i manipules.

      Eliminar
  7. Colaborador de C.R.12 de marzo de 2013, 14:01

    Cuantos comentarios gilipolleces (con perdón) que nos toca leer. Ni que el alcalde o cualquier alcalde o autoridad provincial, autonómica o estatal fuesen Don Preciso y Don Imprescindible para inaugurar o presidir un acto oficial ellos por obligacion.
    Estoy de acuerdo contigo, Perico de los Palotes. Si por cualquier circunstancia (agenda, indisposición, operación como el rey...) no puede estar presente el màximo responsable (ayuntamiento, comarca, provincia, comunidad o estado) envia alguien que le represente. O es que los concejales, diputados, consellers y se tercia los ministros, no sirven para eso. No me explico como hechos así de representación, que ocurren todos los días, merecen tantos comentarios memos y gilipollas (con perdón, pero no encuentro otro calificativo).
    Y para colmo, luego como leemos, resulta que ha acudido prácticamente a todos y eso que no eran pocos. Vemos que muchos comentaristas, en su afán por poner en mal lugar al alcalde le aplican aquello de: por un perro que mate, me llamaron Mataperros.
    Señores, por favor, que los lectores no somos crios y charlamos con los vecinos, leemos la prensa y nos enteramos de las cosas. Y entre los vecinos, lo siento Robinjut, la opinión que tenemos es que es una persona atenta, amable, que departe con todos, perfectamente asequible y que, por ahora, ha acudido y acude a casi todos los actos, culturales, religiosos, civicos, recreativos sin distinguir ideologia, religión, ni nada que se le parezca. Y eso todos los alcaldes no lo pueden decir.
    Ah, Perico de los Palotes, te has dejado uno: la paella con la Cruz Roja el sábado a partir de las dos, en el local de la msica. Cómo tu dices: yo estaba allí. Y sepas Robinjut que los que colaboramos en la entitat humanitaria, contentos y pagados de su presencia, y sabes porque: Porque es un SEÑOR, así en mayúsculas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho torne a dir, en setembre 7 activitats per a joves pagades per la manco i no vingué a CAP. Tampoc va enviar cap representant ni polític. Ara, cadascú que s'ho agafe com vullga.

      Eliminar
    2. Al sr. colaborador de Creu Roja, crec que no em llegiu bé o voleu tergiversar-ho tot. Torne a dir que en 7 actes de joventut que es feren al mes de setembre no en va organitzar ni es va preocupar ni va acudir ni s'en va assabentar de cap. Perque no volgué o no el deixàren, no ho sé, bueno jo crec que una cosa porta l'altra. No he parlat dels actes del dia de la Valldigna, ahí sí interessa perque sempre hi ha foto. Que semble persona atenta i de bones formes cap el votant ho compartisc, també era i és així el sr. Manolo, abans alcalde. Tots són bons de cara a la galeria, caldria parlar amb el seu cercle més tancat o els seus treballadors, a vore que deien. I la presència, torne a dir no és lo més important d'un polític, sino els fets. Encara n'estic esperant un que done eixemple i s'arromangue als actes, no sols vaja per fer-se la foto.
      Així que de senyor res, n'ha fet massa del que és, un xiquet.Esperem que cresca, li queden dos anys per fer-se major d'edat.

      Eliminar
    3. Home ell supose que creixerà en tots els aspectes. Camí li queda. Altres per desgràcia es quedaran en terra de ningú, despotricant si parla, despotricant si calla, despotricant si va, despotricant si no va. I es que les limitacions d'alguns a més d'evidents son cansines.
      Si tota la crítica política que li s'ha pot fer a l'actual Alcalde és si va a dos actes, a tres o a ningún amb la que està caiguent senyal de que les coses estan fent-se medridianament bé.

      Ell i Mónica Oltra seran bons consellers en el futur.

      Gràcies.

      Eliminar
    4. Gekko, crec que només em sobrelliges o directament vols manipular. Jo no entre en si va a molts o pocs actes, si tornes a llegir voràs que vaig més enllà, posant en dubte el seu paper executiu a la Mancomunitat i els rols de poder a l'entitat. No simplifiques tant i entra al drap als temes candents, ja que tú, a l'igual que J.J. tindreu molts títols i capacitats per poder fer-ho. I vorem en si es puguera canviar algo, encara que això no ho farem tú ni jo sino sols els que apleguen on està J.J. Per això s'ha de donar compte i actuar.

      Sobre Mònica Oltra deus d'haver petjat el modus "graciós ON". Avisa'ns perque comparar al vendaval de Neuss amb el soset de la Vall, que vols que et diga? És que eixa dona està a anys-llum inclòs de l'altre soset, el d'Oliva.
      No ho dic només pel caracter que en destilen uns i altres, tots bons xics, sino pels diferets fets i actuacions que porten a les espatlles.
      I com diuen al poble, d'on no n'hi ha no s'en pot traure.Per moltes carreres que en tinguen.

      De res.

      Eliminar
  8. Robinjut demostra estar fotut i ser un covard12 de marzo de 2013, 14:09

    Robinjut, eres una mala persona, roin, rastrer, envejós i damunt, traïdor, cínic i covard en amagar-te darrere un pseudonim per insultar i despreciar les persones. Això ja no són comentaris polítics ni valoracions, això son insults i desprecis personals.
    Com t'atreveixes a dir això de que el president de la Mancomunitat "tampoc pinte massa i no l'interese ni el deixen fer i decidir". I damunt l'administrador que t'ho deixe posar. Que baixet estem caiguent.
    T'ho torne a dir: covard quan t'amagues darrere un pseudonim i sense tindre'ls ben posats, si això que tenim els homens no els calamandurios com tu, per dir-ho a la cara i amb nom i cognom.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tot el que dic cert com que visc a Sherwood.
      Aplicat el cuento, posa noms i cognoms i no t'amagues.
      Vegen-te lladrar, demostres que no dones ni per a triar-te un pseudònim.
      A este no el vetes, Administrador, que deu estar en perill d'extinció, ens divertirem sentint-lo.
      Enrique, SEGÜENT ANÒNIM!!

      Eliminar
    2. Al del Robinjut fotut i covard, m'he deixat per dir-te que dels qualificatius no n'encertes ni un, tampoc insulte ni desprecie, sino no entraria a este blog, no utilitze el que a tú t'han deixat escriure ací. Tampoc he insultat mai a altres blogs, ni tinc costum de fer-ho fora d'ells. Qui haja criticat, siga qui siga es desprestigia ell sol pels seus fets, jo sols conte i anime a la reflexió. No faig política barata, no compare els polítics ni els partits, al seu joc no entre, tampoc anime ni vete cap color directament de cara a properes eleccions.
      I a vore si es sereneu, que duguem molts anys de PP i molts més abans de dictadura i ací estem sense sufocar-nos. Voldria dir-te a la cara (com dius que no faig) que ves amb compte del que tant et penja i que els demés no tenim, deus anar trencant taulells pel món. Cosa que crec no et podrem dir, perque no has tingut l'amabilitat de fer-nos saber qui eres.
      Perdona l'estil de l'últim paràgraf, Enrique, no és el meu, però volia estar a l'altura de tan estimat anònim.
      Ah, i cal escriure bé calamandúRRios.

      Eliminar
  9. Ja t'ho han demostrat amb dades i fets que no has dit la veritat siga voluntariament o per mala informació. Tot el que has dit és demostra fals, i només faltava el comentari del col·laborador de CR per acabar-ho d'arredonir: fins i tot present als actes de Creu Roja.

    Una persona elegant i sobre tot, que vulga demostrar que comenta imparcialment i objectivament, sense cap implicació o interés en cap partit, com tu has dit moltes voltes, ja hauria fet un comentari simplement dient: és veritat, m'he equivocat.

    Mentre tant, per a mi, has perdut tota la credibilitat. I pensar que al principi de llegir-te em deia: Mira almenys un comentarista que sembla reflexiona i raona.

    Però no. M'has demostrat que davant eixa capa neutral que vols que creguem, no hi ha res, simplement eres com tant i tans comentaristes, però amb més bones parauletes, que no fets.

    I quan més parles més et dones a coneixer. Els conceptes contra l'alcalde que vesses en el comentari d'ahir a les 23:38 (Sí importa que apart de no estar, tampoc pinte massa i no l'interese ni el deixen fer i decidir)són impresentables en una persona que se les dóna de conciliador i objectiu. Del millor estil ventilador.

    ResponderEliminar
  10. Lara, crec que no t'has llegit la meua contestació a l'amic de C.R. , com be pots vore que no el desmentisc, no barrejeu unes coses amb altres, jo dic que de 7 actes en un mes per a gent jove no s'en va saber de cap. I a mes del fet esta el fons, que J.J. pinta poc a la Mancomunitat. Treballes tu allí per a desmentir-ho? Jo si he estat moltes vegades i no l'he vist mai, i quan he preguntat per ell, com si no existira. Això son fets i no cal comentar res mes. Així que veus que no m'he equivocat, no tindré problema en reconèixer-ho quan ocurrisca.
    Jo no he dit mai que siga neutral, i no em case en ningú, cosa que no es el mateix. Neutral, apolitic, amic de tots, son termes que no concorden amb tindré una opinió personal. El que passa es que els polítics juguen amb que o eres negre o blanc i tots fan coses dolentes i bones. Per suposat perquè canvien o milloren les roines cal dir-les, i sempre li toquen mes a qui governa.
    Si dir les veritats que saben tots als cercles polítics es no ser conciliador, pues be, seré un enrredraor. El que no seré es un mentider ni palmero de ningú. I ho dic ací, al Ventilador i on calga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lara, enhorabona pel teu comentari. Estic d'acord amb tu.

      Eliminar
  11. Continue pensant que no has dit la veritat. Tens dalt un comentarista que ho diu i explica ben bé: si el cap no pot presidir un acte, el representa el segon, el tercer...

    Això passa en la Mancomunitat i tu ho saps, com jo, que hi ha un president però una direcció col·legiada i els tres alcaldes la porten després del canvi legal de fa poc. I per això tots tenen la mateixa imdemnització, tots igual, i no entres si cobren o no, que no és eixe el debat. I els tres son igual ho hem vist estos dies, els tres han estat sempre en pla d'igualtat, encara que això sí, hi ha hagut un tractament a Jordi com a president.

    Dit açò, per deixar clar que si no va estar el president en eixos 7 actes de setembre - si que els portes ben comptats - segur que seria per faena i/o motiu justificat i segur que estaria representat. Una cosa destaca en l'actual alcalde de Tavernes i es que sempre va a tot. L'hem vist en processons, l'hem vist en presentacions falleres, l'hem vist esmorzant amb la matinal motera; l'hem vist en els concerts d'estiu de la banda, l'hem vist en el mig any faller, l'hem vist en tots els actes de festes del poble.... i pare per no fer-ho llarg.

    No veig ara que pinten uns actes de setembre, sis mesos després, i perquè tu els nomenes. Deduisc que és simplement un recurs literari, l'escusa per justificar frases tan mal dites com :

    Sobre la presència o no de J.J. als actesde la Mancomunitat crec que n'ha faltat més que n'ha anat, però la foto no ens deuiria importar tant. Sí importa que apart de no estar, tampoc pinte massa i no l'interese ni el deixen fer i decidir.

    i damunt saps que es fals. T'ho han demostrat: la presencia als actes de la Mancomunitat pel Dia de la Valldigna ha estat constant en tots i cadascun dels actes (excepte la presentacio d'una revista en dimecres.
    No has dit la veritat, o pitjor encara, has dit mitges veritats que es pitjor, i damunt són cosa passada i quedes tranquil perquè ningú t'explicarà per què no estava.

    Per tant em reafirme en el que t'he dit: Una persona elegant i sobre tot, que vulga demostrar que comenta imparcialment i objectivament, sense cap implicació o interés en cap partit, com tu has dit moltes voltes, ja hauria fet un comentari simplement dient: és veritat, m'he equivocat.

    Tu no ho faràs i sempre buscaràs setembre. Com si fores estudiant tindràs setembre per justificar que has aprovat i el teu aprovat serà demanar disculpes per haver falsejat la realitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bueno, Lara, si vols tú saps més que jo i has vist més que jo sobre la Mancomunitat. Ale, ja pots quedar-te tranquila.
      No argumentes res del que rebateixes, sols que no és cert el que dic i que J.J. sí va als actes. I la única defensa al que no en té cap és que és cosa que ja fa molt de temps que ha passat. Així pues, quant de temps ha de tindre un fet per a que siga o no important? tres mesos, dos, un?
      lo de que els tres alcaldes estan al mateix nivell a la Mancomunitat, ves qualsevol dia a la oficina de la Mancomunitat i voràs qui t'aten allí i qui decideix les coses. És ben fàcil de comprovar. I no serà per que m'ho haja inventat jo, com tú dius.
      I després si eres honesta, em demanaràs disculpes tú a mi. No tindràs cap pega en dir-nos que t'has equivocat.

      Eliminar
  12. No dones lliçons mentre faces faltes d'ortografia:

    Cal escriure bé:
    sinó, tu, se sereneu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per qué?
      Tú no n'has fet mai, de faltes o errades?
      Aleshores perque en pots fer tú i no els demés?

      Eliminar
  13. Seran bons consellers. Ja ho voràs. El xiquet, el sosset i el vendaval seran bons consellers. Tu ho voràs i tindràs este blog per posar-los a caldo però ho voràs.
    Per cert, el "xiquet" (critiques l'insult però tu el practiques amb prou de mal gust) ha aconseguit que el Bloc passe de 2 regidors (tope de l'ex UPV i ara del Bloc) a 5. Alguns sent "xiquets" han aconseguit més coses en esta vida que altres que es passaran tota la vida anclats en falses utopies que sols amaguen al darrere rencors i interessos personals.

    Hui tinc Lagunilla Reseva per a sopar. Enrique provalo que està boníssim (però un gotet).

    ResponderEliminar
  14. Abans de ser bons o roins, hauran de ser consellers. En cas de que així fora seria una gran alegria només pels que se n'anirien després de tantes legislatures de desfeta. Que el cap fora el Vendaval seria una garantia, sense conèixer-la molts posaríem la ma al foc només pel paper que ha jugat al Consell i al carrer, després d' això no li'n queda altra que complir amb honestitat. Del soset d'Oliva dir que sembla bona persona, com el que esta a Madrid pero no vol dir que apleguen a ser bons politics, per això cal vore'ls governar. Dir-te que no solc posar a caldo ningú, tampoc a estos que anomene, a menys que dir soset o xiquet siga com tu dius un insult. S'ho podrien prendre com molt com un menyspreu, pero es el que destilen.
    Si la teua vara de medir a la vida es l'aconseguit a la política, l'aconseguit per la Rita o el Blasco deuen de ser per a tu com un Nobel o semblant. No es eixe el meu model, ni la meua finalitat, soc mes de fer que de foto, valore mes els fets que els noms, encara que vinguin d'un illetrat. I per ara el xiquet del poble es mes de foto, a la seua edat també va entrar en politica altre xiquet del poble amb el PP, que també va aconseguir molt, sobretot personalment. Espere que el d'ara en fer-se home n'aconseguisca moltes per al seu poble, per això el vam posar ahi on esta.
    Dir-te també que sense utopia mai hi haurà cap revolució, que no tinc rencors ni amb els que estic disconformes, que els meus interessos personals no son materials i que no puc quedar-me ancorat en res perquè soc de ment inquieta.

    Enrique, millor que el Rioja, tasta un bon Ribera del Duero, pel mateix preu tens tot un Protos.

    ResponderEliminar
  15. Es el que te la democràcia, cadascú beu el que vol, sabent el vi que es bo o roin. El que cal diferenciar entre els bons es quant un dia et donen garrafó per Rioja i això m'ha semblat ha passat ací al poble. De totes maneres, abans no bebia mai perquè l'unic que hi havia era garrofó i així i tot el triaven la majoria de bevedors. Esperem que els caldos de hui vajen agafant cos, encara que d'alguns raims prou roinets mai s'en podrà fer un bon reserva.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Téns raó. D'alguns raims prou roinets mai s'en podrà fer un bon reserva. Suscribixc paraula per paraula.

      Eliminar