miércoles, 13 de marzo de 2013

EDITORIAL : A Jordi el que es de Jordi

Me acusan en un e-mail de no definirme más que en contra del gobierno local y su Alcalde, y en concreto, me dicen que porque no me definí en el asunto de las obras de urbanización de la escoleta y las  acusaciones desde cierto blog afín al PP sobre que se hacían para beneficiar al padre del Alcalde, vecino de la zona.

Pues siento decirte, querido acusador, que eso no es así pues en dicho blog y reiteradas veces me definí sobre el tema como gran conocedor del mismo que soy, y además avisé tanto a Miquel, el padre de Jordi con el que me une amistad desde hace un montón de años, como al propio Jordi sobre dichas acusaciones que me parecen del todo inapropiadas, pues en política no todo vale, por si estimaran tomar medidas contra ello , dado que se les acusa de un posible delito .
Y ahora pasemos al fondod el asunto :

¿ Beneficia particularmente a Miquel Juan dichas obras ?  Rotúndamente NO . Sólo como a cualquier otro vecino de la urbanización Playa Naranjos, al urbanizarse una parte de ésta .

¿ Puede haber habido algún interés de Jordi en que se urbanizara especialmente esa zona ? 
Rotúndamente NO : Es lógico que se urbanice los alrededores de la escoleta y se valle ésta, por otra parte obra fundamental de este proyecto , pues sin este vallado no se puede poner en marcha legalmente dicha escoleta . Al mismo tiempo se protege al edificio que quedó muy desguardado sin el vallado ahora en marcha , pues es un edifico acristalado en su gran mayoría y con elementos de climatización que quedaron a mano de cualquier desaprensivo . 

¿ A quién benefician, pues, dichas obras ? Por lo comentado sobre la escoleta y su posibilidad de puesta en funcionamiento, a todos los vecinos de la playa de Tavernes que contarían con un servicio más, así como con otra parte de la playa urbanizada . Y en concreto a los vecinos que sí lindamos con las calles urbanizadas , en este caso yo mismo y mis familiares , y a los vecinos de Playa Naranjos en general que llevamos más de  20 años con unas calles  impracticables en muchos casos . 

Al César lo que es del César, y a Jordi lo que es de Jordi ....

M'acusen en un e-mail de no definir-me més que en contra del govern local i el seu Alcalde, i en concret, em diuen que perquè no em vaig definir en l'assumpte de les obres d'urbanització de l'escoleta i les acusacions des de cert blog afí al PP sobre que es feien per a beneficiar el pare de l'Alcalde, veí de la zona. 

Doncs sent dir-te, volgut acusador, que això no és així, doncs en el dit blog i reiterades vegades em vaig definir sobre el tema com a gran coneixedor del mateix que sóc, i a més vaig avisar tant a Miquel, el pare de Jordi amb el que m'unix amistat des de fa un muntó d'anys, com al propi Jordi sobre les dites acusacions que em pareixen del tot inapropiades, perquè en política no tot val, per si estimaren prendre mesures contra això , atés que se'ls acusa d'un possible delicte . 

I ara passem al fons de l'assumpte : 

Beneficia particularment a Miquel Juan les dites obres ? Rotúndament NO . Només com a qualsevol altre veí de la urbanització Playa Naranjos, a l'urbanitzar-se una part d'esta . 

Pot hi haver hagut algun interés de Jordi en que s'urbanitzara especialment eixa zona ? 
Rotúndament NO : És lògic que s'urbanitze la contornada de l'escoleta i es faça el vallat d' esta, d'altra banda obra fonamental d'este projecte , perquè sense este vallat no es pot posar en marxa legalment dita escoleta . Al mateix temps es protegix a l'edifici que va quedar molt desguardat sense la tanca ara en marxa , perquè és un edif´çi envidrat en la seua gran majoria i amb elements de climatització que van quedar a mà de qualsevol desaprensiu . 

A qui beneficien, doncs, les dites obres ? Per allò que s'ha comentat sobre l'escoleta i la seua possibilitat de posada en funcionament, a tots els veïns de la platja de Tavernes que comptarien amb un servici més, així com amb una altra part de la platja urbanitzada . I en concret als veïns que sí que afrontem amb els carrers urbanitzades , en este cas jo mateix i els meus familiars , i als veïns de Playa Naranjos en general que portem més de 20 anys amb uns carrers impracticables en molts casos . 

Al Cèsar el que és del Cèsar, i a Jordi el que és de Jordi ....

3 comentarios:

  1. Enrique has fet un acte d'honestitat que t'honra.

    ResponderEliminar
  2. Ja sabem que hi han molts carronyers fent notícia de suposicions sense cap base com esta. Tampoc cal fer massa cas a totes estes coses, són guerres polítiques que no deuriem ni llegir.
    Açò et reforça en el teu seny, Enrique, a pesar de que seguiràs caiguent mal en un costat o l'altre, segons el que digues.

    ResponderEliminar
  3. Efectivament, s'estava acusant de nepotisme a l'alcalde. Cal dir-ho clar. I això és molt greu.
    Acusat de nepotisme, o siga, fer un acte de govern per afavorir familiars.
    Això no se sosté.
    També dir que si el PP haguera tingut dos dits de cervell, el primer a fer era urbanitzar la plaça i després d'urbanitzada fer l'escoleta. Van fer la casa per la teulada. Però ja no val ni parlar.
    Tu ho has dit, Enrique: calia urbanitzar si es vol - siga l'estiu que ve o l'altre, quan siga - que l'escoleta funcione. I això ho havia d'haver fet el PP primer que res.
    Però és que damunt, i això ho has dit tu ací, tambés s'ha dit en molts llocs i en notes de premsa del PP: exigint al "tripartito" que urbanitzara i acabara l'escoleta. I quan fan les obres d'urbanització, acusen a l'alcalde de beneficiar a son pare que no té el xalet ni al carrer on es fan les obres. De risa.
    Ara jo ho tinc clar: si això m'ho fan a mi o a un familiar directe, amb la fotocopia o el suport informàtics que fora, de la pagina del Ventilador, directament al jutjat. Que li ho demostren al jutge eixes acusacions. Perquè estem en un poble, i els/les "niñatos/es" de turno es creuen que la gent es tonta i no els coneixen, i no saben que sempre hi ha algú que se'n va de la llengua i se sap, almenys en alguns cercles sabem, qui son els/les "niñatos/es" i el doberman que està darrere d'eixa pàgina.

    ResponderEliminar