lunes, 7 de mayo de 2012

NOTICIES REMESES PEL GABINET DE PREMSA DEL AJUNTAMENT : Taller d'introducció a l'ús d' internet i xarxes socials.



La Biblioteca Municipal de Tavernes prepara tallers d’introducció a internet i a les xarxes

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes està a punt d’encetar uns tallers d’introducció a l’ús d’internet i a les xarxes socials especialment adreçat a persones majors, ames de casa i, en general, a qualsevol veí que vulga adquirir coneixements en eixes matèries
 
La Biblioteca Pública Municipal ofereix un taller d’introducció a les xarxes i a la utilització d’internet. Les sessions començaran el dimecres dia 9 fins al dimecres 23 de maig. Seran d’una hora i mitja, en horari de matí i vesprada. Hi haurà tres monitors encarregats d’atendre els tallers de caràcter gratuït.

Seran tres setmanes, amb tres tallers, un per setmana. A més, és la primera vegada que es desenvoluparà una activitat com esta en la Biblioteca Municipal de Tavernes. A nivell específic, els tallers pararan atenció especial al sistema Lliurex, de Linux, el software lliure. Qualsevol veí pot participar-hi i l’única limitació és la capacitat dels grups.

La regidora de Cultura, Pilar Altur ha informat que “amb esta iniciativa volem facilitar les gestions als usuaris de la biblioteca. Cada dia són més les persones que utilitzen els ordinadors i més les gestions que es poden fer informàticament, i cal assessorar i formar la gent. Per això ha sorgit este taller, per a ajudar la gent i fer que perda la por a les noves tecnologies”.

Els tallers es faran a la planta baixa de la Biblioteca, per a no molestar els estudiants que estan preparant els exàmens en la planta superior. A més, es pretén introduir als participants dels tallers en la interoperativitat amb la Biblioteca Municipal a l’hora de buscar, reservar, etc.
#

No hay comentarios:

Publicar un comentario