viernes, 11 de mayo de 2012

LES FALLES, S'APRETEN EL CINTURÓ


Han decidit eliminar, entre altres, les corts d'honor , després de la baixada 
d'ingresos deguda a la crisi, entre ells les subvenció del ajuntament, reduïda en un 20 % 
.
Jo vull ver fer una reflexió : TOTS tenim que apretar-mos el cinturò, d'acord, començant per les administracions, en aquest cas la local, i acabant pels particulars : De fet de segur que les falles eu estaran notant amb baixadad'Ingressos de molts que han tingut que reduir gastos, i dins d'ells, donar-se de baixa com a fallers. 

En Alaquàs repertiràn hem consta les falleres majors d'una falla per no presentar-se ninguna fallera al càrrec, i estes no van a fer-se trajes nous, s'apanyaràn amb els d'este any. 

Però , també es veritat que els ajuntaments tenen diners per el que volen, i no vull posar fets concrets, però tan sols pegant una volteta per la zona esportiva en tenim uns quants on no sa notat la crisi.

2 comentarios:

  1. Justetament poses d'exemple el més adient, les zones esportives, on no han millorat tant les instalacions.
    D'altra banda, comparant esports i falles, perque baixen els convenis esportius fins un 30% i les falles tan sols un 20%?

    Hi han exemples més clarificadors que els que has posat, Enrique. Per eixemple 27.000 € de despeses per als grups polítics, 30.000 € gabinet de premsa, 30.000 € columpios, 600 € Mancomunitat, 200 € per polític i pleno o comissió, hores extra+ús pavelló Festivern ? €.
    Seguim?

    ResponderEliminar
  2. Pot ser, no eu fet en mala intenció, sols com algo que m'ha cridat, no sols a mi, a molta gent, l'atenció : el que en una concejalía em concret no es notaren els retalls fins al plà d'ajust, que l'afecta i de ple amb l'ajust a les subvencions als equips esportius : No sabía lo del 30% front al 20 de la resta, gràcies per informar-mos.

    I , tens tota la raó, podríen haver escomencçat per retallar-se els sous, 39 ó 19 mil (tinc entés, si no es així, rectficam) euros son una animalada de sous en aquestos moments, sobre tot el de mig dia, jo firme ja en este segón cas i li dedique al Ajuntament no quatre hores, sino de 8 a 14 hs. si fa falta . Així mateix, el que cobren per plenari, comisió o junta de govern o portaveus.

    T'agrairía si saps més detalls d'estos en concret, ens els faces arrivar a tots els nostres lectors, teu agraïrem de tot cor : Este blog el fem entre tots, editor, colaboradors, i, també,fonamental, els cometaristes.

    Gràcies de bestreta.

    ResponderEliminar