viernes, 4 de mayo de 2012

LA SETMANA PRÒXIMA, XVI SETMANA CIUTADANA


Triptic remés per la Associació de Veïns a aquest blog :





Nota remesa pel gabinet de Premsa del Ajuntament :

La Casa de la Cultura de Tavernes acollirà del 7 a l’11 de maig la XVI Setmana Ciutadana

Un any més, l’Associació de Veïns de Tavernes de la Valldigna ho té tot a punt per a presentar la XVI edició de la Setmana Ciutadana, que es celebrarà en la Casa de la Cultura la pròxima setmana tots els dies a partir de les 19:00 hores.

La AAVV La Valldigna continua fent bo el seu lema “Fent ciutat” i ho demostra un any més amb els continguts que han preparat per a la setmana pròxima, en què col·laboren l’Ajuntament de Tavernes i la Confederació d’Associacions de Veïns de la Comunitat Valenciana.

Com indiquen des de la mateixa associació, les AAVV són entitats populars ciutadanes, autònomes i independents d’institucions oficials o grups, obertes i populars, de l’àmbit territorial amb el qual s’identifiquen, reconegudes per la legislació de l’Estat, autonomies i ajuntaments.

Els seus objectius fonamentals són la defensa dels interessos dels veïns, la reivindicació de la millora de les condicions de vida en tot allò relatiu a l’educació, la cultura, el medi ambient, l’urbanisme, la vivenda, el consum, els drets dels ciutadans, la pau, la igualtat home i dona, la sanitat, la salut, economia, transport, entre altres.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, estarà present en l’acte inaugural de la XVI Setmana Ciutadana acompanyant la presidenta de l’Associació, Maria Luisa Grau, este dilluns 7 de maig a les 19:00 hores. El tema serà: Creu Roja, intervenció social i participació activa, i estarà coordinat per Eugenio Meló.

Dimarts, el tema argumental serà: L’Ajuntament de Tavernes. Organització administrativa i política, per Jordi Juan, alcalde de Tavernes.

El dimecres 9, el tema escollit és: El Pàrkinson, una lluita permanent, per Encarna Faus i Faus. A més, hi haurà presentació de llibre. Un segon tema centrarà l’atenció eixe dia: Tavernes amb la dona, presentació de la Coalició Local contra la Violència de Gènere.

El dijous 10 de maig, també a les 19:00 hores i sempre des de la Casa de la Cultura, el tema escollit serà: Intervenció estatal. Efectes Municipals, per Víctor Borràs, regidor d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

I, finalment, el divendres 11 de maig, el conegut escriptor valler Rafael Chirbes parlarà de l’ofici d’escriure. La cloenda de la XVI Setmana Ciutadana serà a càrrec de Joan Antoni Caballero, president de CAVECOVA.



No hay comentarios:

Publicar un comentario