miércoles, 2 de mayo de 2012

La Casa de la Cultura acull este divendres la presentació del llibre de Vicent Martínez Sancho





Este divendres 4 de maig es presenta en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna el llibre L’ús de la energia nuclear (homo sapiens?), de Vicent Martínez Sancho. Serà a les 20:00 hores.

L’obra serà presentada per la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes, Vanessa Martí, i per l’escriptor Vicent Pons. Durant més de 40 anys, Vicent Martínez Sancho ha exercit la docència a la Facultat de Física de la Universitat de València. Adscrit al Departament de Física Teòrica, a més de publicacions en el camp de la física nuclear, és l’autor de l’obra Fonaments de Física. També és autor de dos assaigs sobre teoria de la relativitat: Algunes consideracions sobre els procediments de mesura dels intervals espacials i temporals i Sobre el significat de la relativitat.

Com l’autor indica, “des de l’autoritat moral que puga tindre, com a individu de la meua pròpia espècie, proteste per la insensatesa i la estupidesa d’aquells altres espècimens d’Homo Sapiens, depredadors que estan destruint el nostre món, que confonen la civilització amb la malversació energètica, que malden diàriament per substituir la intel·ligència moral per l’ostentació econòmica, que manipulen informacions, distorsionen la realitat i introdueixen regles civils amorals amb l’únic propòsit d’aconseguir el seu poder, un poder que condueix a la nostra ruïna, que, a pesar seu, també és la seua: la desaparició dels éssers vivents”.

VAIG ASSISTIR AL SEU  CURSET DE DOS DIES EN LA CASA DE LA CULTURAS I VAIG EIXIR UN ANTINUCLEAR AFÉRRIM, NO SEU PERGAU, ES UN SENYOR DE SIMAT, PORFESSOR DOCTE EN EL TEMA, PERÒ AMB UNA SIMPATÍA I UNA PLANESA QUE EL FAN MÉS GRAN SI CAS DE EL QUE ES POFESSIONALMENT..

No hay comentarios:

Publicar un comentario